לרענן את הנשימה

hedagod

New member
לרענן את הנשימה

לקחתי נשימה עמוקה ונשפתי אבל זה לא היה זה. ניקיתי את האבק מבחוץ ומבפנים אבל מה שהעין ראתה וזיהתה כמוכר, האוזן סירבה להשתתף בחגיגת הנוסטלגיה. זה מה שקרה לי היום כשמצאתי את החלילית מעץ וחליל האנדים שניגנתי עליהם לפני הרבה שנים. האם מישהו יודע איפה אני אוכל לספק את היצר המיידי הזה שנוצר כרגע, עכשיו שאני חייבת להיזכר. איך מנגנים על חלילית ? איך קוראים תווים ? איך אפשר לשמר זיכרונות מתוקים ולא להיזכר רק בכמה הם רחוקים ? אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא באינטרנט מזור לכאבי ואתר בו אוכל להתעדכן בתווים, אני אשמח. תודה.

../images/Emo121.gifנצל"ש-מולטיאפקט לבס

למישהו יש המלצות למולטי אפקט לבס? אני יודע שעדיף ללכת לפי האוזן ולנסות כמה דגמים, אבל אמא שלי חוזרת עוד כמה ימים מלוס אנג'לס ואני רוצה שהיא תביא לי מולטי.. ואין לי כלכך זמן ללכת לחנויות נגינה עכשיו התקציב בעיקרון הוא סביב ה150-200 דולר אז.. המלצות, מישהו?

../images/Emo121.gifהקפצונת

כי השאלה הייתה כבר בסוף העמוד השני, ותשובה לא תזיק

חזוז

New member
עזוב אחי

תשקיע באפקט טוב אחד במקום במולטי מחורבן, הבאס ג'יוס של טי רקס ממש אדיר ושמעתי שכל האפקטים של אי בי אס לא נורמאלים. אם תמצא ג'י טי6\8 לבס יד שנייה במחיר טוב זה גם בסדר אבל באמת שלא שמעתי מימיי מולטי לבס טוב.

../images/Emo121.gifנכון../images/Emo9.gif

אני בכלל גיטריסט קלאסי, שמנגן קצת בס בשביל הפאן.. בגלל זה אני לא מחפש להשקיע הרבה

dor raveh

New member
כן כן

יש את הGT-6 של בוס, לא יודע כמה הוא עולה אבל הוא מגניב לגמרי... לדעתי בכלל עדיף לקנות איזה אפקט או שניים בודדים כי גם ככה אין הרבה שימוש לאפקטים בבס.. אפשר נגיד איזה אנבלופ פילטר וקורוס/אוקטבר.. אבל מה שבא לך :) חוץ מהעובדה שהמולטי הזה מסובך יחסית לשימוש הוא נשמע סבבה

למעלה