לריב עם אמא ..

danlevi1974

New member
קראת לאימך "חמודה" ../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מה קרה לך? אמא זו אמא. היא לפעמים יכולה להיות חמודה. אבל לא כדאי לקרוא לאמא "חמודה". עדיף לקרוא ככה לחברה.

elad040

New member
אין הרבה...

תראה אין הרבה מה לעשות כי בכל זאת זאת אמא שלך מה שאני חושב זה שתמשיך להתנהג ולדבר יפה ואם הזמן אני בטוח שהמשפחה שלך ילמדו לקבל את זה.

adam33

New member
אמא שלך היא לא ה"אדם הרע"

אלא הסביבה שלך שגאה לעודד אותך ולומר לך שלשכב עם גבר זה טוב ובריא ושתמשיך עם זה ושאתה בסדר. אמא שלך היא האור האדום שלך מכיון שתוכל לחיות ככה המון שנים עד שתפקח את העיניים ובלב פנימה אתה תגיד שאמא שלך צדקה. אין מדובר במחלה אלא במשהו לא ברור שגדל בתוכך ומקבל חיזוק מהחברים שאומרים לך אתה בסדר למרות שמבחינה טבעית זה אינו כך. תביט סביבך ותסתכל כיצד הטבע ברא אותנו גבר ואישה זכר ונקבה ואם היה רוצה שנשכב מין עם בני מינו אזיי היה עושה אחרת. כן..תברח לתהילה ותברח למקומות חשוכים עם אנשים חשוכים אבל בסופו של דבר הם אינם רוצים שטובתך אלא שתהיה רק כמו שהם ושתביט בשנאה על כל מי שיוצא נגד הסטייה שלך. הם כבר הפסידו משפחה והשאלה אם גם אתה רוצה בכך.

Innuendo30

New member
מאיפה הביטחון הזה??

את הקטע הזה אני לא מבין... מאיפה הביטחון המוחלט הזה של אנשים ש"אפשר להשתנות"?? הם בעצמם השתנו? אני לא רוצה לומר באופן מוחלט שזה בלתי-אפשרי(למרות שלפי דעתי זה בלתי אפשרי) - אבל מאיפה קיבינמט אתה יודע?? יש פה בעיה, עד שלא תובא הוכחה מחקרית לנושא, לא יהיה אפשר לדעת בוודאות. כשהומו עושה את כל המאמצים להשתנות(כול כל הארגונים האלה) ומתחיל לסובב את כל חייו סביב הרצון להשתנות ולא מצליח, אומרים לו שהוא סתם חרטטן ולא באמת רוצה את זה. אדם שהצליח להשתנות(אם קיים כזה דבר) נאמר עליו שהוא סתם מעמיד פנים ובפנים הוא עדיין הומו. אני לא ניסיתי להשתנות כי לפי דעתי ה"תרופה גרועה מהמחלה"(לא שהומוסקסואליות זה מחלה, שיהיה ברור... זה רק ביטוי), אז אני לא מעז לבוא ולומר בפה מלא שזה בלתי-אפשרי ואף-אחד לא יכול, כי אני לא יודע. איזו חוצפה יש לאנשים לבוא ולומר חד-משמעית שאפשר?? עבורכם זה הערת שוליים קטנה שאתם זורקים בפורום בתפוז, כי בסה"כ, מה אכפת לכם? "כל אחד יכול להשתנות - וזה בדוק". זאת האווירה שאתם נותנים ועל סמך מה? אנשים אחרים בגלל הערות כאלה זורקים את החיים שלהם מהחלון כי הם מאמינים שבאמת כל אחד יכול. יכול להיות שבאמת כל אחד יכול(למרות שבתור הומו אני יכול לומר שאני בספק) א-ב-ל אני לא מעז לומר שבטוח, כי בטוח זה ממש לא.

blue43

New member
תגובה

כמו שכתבת בעצמך עוד מעט אתה בן 18, קח את החפצים שלך ותעבור לגור לבד (או עם שותפים). כן קשה, אין את אימא ואבא שיממנו או שידאגו אבל אם אתה בטוח בדרככך ונלחם על דרככך אז קדימה, תתחיל לעמוד על שני רגליך מעכשיו. אני גם מוכן לסייע לך בנושא עד כמה שאוכל, אבל רק אם אתה לגמרי בטוח. אם אתה בקטע של אני לא יודע בדיוק- זה טבעי לגמרי ולכן תחשוב עוד קצת ותתבסס. אל תעורר כעסים וקונפליקטים , שב בשקט ותתבשל לך. אגב בקשר לעזרה שהצעתי לעיל, זה ללא שום תמורה בהדגשה.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אסף6

New member
תוןדה רבה לכולם על התגובות

אני אשתדל לעשות מיקס של הרעיונות ולנסות את הטוב ביותר .. רק מיותר לציין שלדבר עם אמא שלי זה כמו ללכת על ביצים וכמעט כל דבר יכול פתאום להזכיר משהו שידליק אותה ..

SweetGuy100

New member
../images/Emo24.gif אני לא יודע מה לאמר

רק לתת חיבוק ולקות שהיא תקבל את זה מתישהו

ItsikH

Member
אמא היא רק בן אדם וזה קצת מפחיד להרגיש שאתה כבר לא ילד של אמא אלא אדם שווה ערך. חשבת פעם לנסות לעזור לה? אולי קשה לה להתמודד והיא לא סופרוומן? והיא מפחדת ודואגת וגם - קצת חושבת על עצמה, למה זה רע כל כך?

לנסות להגיע לעמק השווה כל עוד אתם גרים

תחתי אותה קורת גג! הם לא מוכנים נפשית כנראה לקבל אותך ואולי אף פעם לא יהיו מוכנים, אני ממליץ לך לחיות את החיים שלך, להשקיע בלימודים, חיי חברה, בעתיד עבודה וככה תוכל לצאת מהבית ולגור בנפרד ותאמין לי זה יחסוך לכם הרבה עימותים ומי יודע, אולי הם עוד יקבלו אותך כמו שאתה כשתהיה לך אהבה אמיתית והם יראו כמה שאתה מאושר! אל תתיאש :) מדברים כאן מניסיון

למעלה