מאיפה הביטחון הזה??
את הקטע הזה אני לא מבין... מאיפה הביטחון המוחלט הזה של אנשים ש"אפשר להשתנות"?? הם בעצמם השתנו? אני לא רוצה לומר באופן מוחלט שזה בלתי-אפשרי(למרות שלפי דעתי זה בלתי אפשרי) - אבל מאיפה קיבינמט אתה יודע?? יש פה בעיה, עד שלא תובא הוכחה מחקרית לנושא, לא יהיה אפשר לדעת בוודאות. כשהומו עושה את כל המאמצים להשתנות(כול כל הארגונים האלה) ומתחיל לסובב את כל חייו סביב הרצון להשתנות ולא מצליח, אומרים לו שהוא סתם חרטטן ולא באמת רוצה את זה. אדם שהצליח להשתנות(אם קיים כזה דבר) נאמר עליו שהוא סתם מעמיד פנים ובפנים הוא עדיין הומו. אני לא ניסיתי להשתנות כי לפי דעתי ה"תרופה גרועה מהמחלה"(לא שהומוסקסואליות זה מחלה, שיהיה ברור... זה רק ביטוי), אז אני לא מעז לבוא ולומר בפה מלא שזה בלתי-אפשרי ואף-אחד לא יכול, כי אני לא יודע. איזו חוצפה יש לאנשים לבוא ולומר חד-משמעית שאפשר?? עבורכם זה הערת שוליים קטנה שאתם זורקים בפורום בתפוז, כי בסה"כ, מה אכפת לכם? "כל אחד יכול להשתנות - וזה בדוק". זאת האווירה שאתם נותנים ועל סמך מה? אנשים אחרים בגלל הערות כאלה זורקים את החיים שלהם מהחלון כי הם מאמינים שבאמת כל אחד יכול. יכול להיות שבאמת כל אחד יכול(למרות שבתור הומו אני יכול לומר שאני בספק) א-ב-ל אני לא מעז לומר שבטוח, כי בטוח זה ממש לא.