לריב עם אמא ..

../images/Emo45.gif מצטרף...

משפחה לדעתי זה משהו שצריך להתקיים כל עוד בונים ומחזקים אחד את השני. אתה לא בחרת את האנשים האלו אבל באופן טבעי אתה צריך לבטוח בהם ולתת להם הזדמנות רבה. אם לאורך זמן הקשר בנוי רק על להרוס ולהשפיל את אחד מבני הבית בסופו של דבר גם הרגש יוצא מהעניין ואז נשארת רק תעוקה ותחושת מחנק שגדלה עם הזמן. במקרה שכזה - המשפחה לטעמי מאבדת את כל הקדושה שבקיומה כחבילה אחת וצריך לפרק אותה.

yotem 17

New member
גם אני לא מבין את הכבוד לאמא../images/Emo83.gif

צר לי, אבל כבוד זה לא משהו שמקבלים אוטומטית עם התואר או עם הגיל, מריך לעבוד כדי להרוויח אותו. ואם היא מתנהגת ומדברת ככה, הוא צריך להמשיך לכבד אותה? על מה ולמה בדיוק? אם הוא היה זה שמתחיל עם ההטחות וההעלבות הייתי תומך בצד שלכם, אבל מכיוון שהיא זו שפצחה בפנינים השונות, הביטוי "כבד את אביך ואת אמך" לא תופס כאן, צר לי.

NP16

New member
../images/Emo45.gifמה גם שזה לא אומר שהוא לא מכבד אותה.

הוא כולה רב איתה לעזאזל.

IMLost

New member
היא אמר שלך

קשה לה תבין אותה מריבות בין הורים וילדים הם סטנדרטיות גם אם הם סטרייטים....

koler

New member
אני חייב לציין ש

יש לי עם אמא שלי מריבות כאלה בדיוק אני סטרייט ואותם מילים אני מקבל. אז מה? אחרי 20 דקות העינינים נירגעים ורואים טלויזיה ביחד וזהו.

furtadofanatic

New member
"היא חופרת שצריך להגביל אותי בשעות מסויומות"

ממש ילד מוכה מי אומר לאמא שלו " חמודה , אני חודש הבא בן 18 "
מה זאת חברה שלך? נראה לי שאתם עסוקים בלריב בלי קשר לזה שאתה הומו :-X .

probably

New member
אספי,

אתה ממש עושה את הדברים הלא נכונים. לא שמת לב שבמשך כל השיחה יש דיסקונקציה ביניכם<? אתם לא מדברים. אתם צועקים. כשצועקים- לא מקשיבים. כשלא מקשיבים- ממשיכים לצעוק. המסקנה: לא משנה כמה לא נחמדה היא, תהיה אתה נחמד. ותהיה ממש ממש ממש נחמד. בסוף היא תדבק בזה גם. לא צריך לעניין אותך מה היא חושבת עלייך. שתחשוב. וארז פשוט תהיו ביחסים טובים בלי שום צורך למעבר. אתה מכיר את המעבר שלה, גם אם היא קצת צרת אופקים, וראשה קל כציפור, סלח לי המילה ממש, כי זו דעתי בלבד, אתה לא זקוק לדעתה. לא כל דבר צריך להתפתח לוויכוח. וצריך להתבגר, לא לתת לה לריב איתך. ואז החיים שלך יהיו רגועים יותר. אמא שלי ממש כזו, אבל אני מרעיף עליה אהבה, ונכון שיש וויכוחים, אבל ממש לא כאלה, כי אני לא נותן להם להגיע לשם, ואמא שלי מעולם לא הייתה אומרת דברים כאלה, אבל בכל מקרה, כל אחד צריך להתמודד עם מי שאלוהים נתן לו. לא תמיד יש מזל, ואני מניח שאלוהים ירעיף עלייך במזל בשלב הבא של החיים. לכל אחד מגיע מתישהו. לאב יא, השתדל להפנים, יעזור לך ממש בהרבה.

probably

New member
המשך:

אל תנסה לחנך את אמא שלך, זה באמת באמת לא יעזור. סתם ידפוק את הקשר שלכם לתמיד וישאיר צלקת. אני יודע שהיה לך קשה עד עכשיו. אבל תמיד יש לנו 50% בקשר. פשוט תייצב את הקשר. אין לך אפשרות אחרת חוץ מזה או מריבים. לפחות זו דעתי. בכל מקרה, יום נעים!

חבורת צדקנים...

אסף, גם לי ולאימי היו פחות או יותר את אותם הריבים המפגרים שהיא פשוט מציקה ומציקה אז אני ממש מזדהה, ולמרות שגם אני אמרתי את אותם הדברים על גיל 18 בלה בלה בלה בסוף הכל נרגע,,, אני מסתכלת על הריבים האלה היום וזה נראה לי מגוחך, אבל ההורים שלנו לפעמים מגוחכים וזהו זה, אין טעם להילחם. אמא שלך אמנם עולה לך על העצבים אבל נסה להבין שבזה שסיפרת לה על הנטיות המיניות שלך אז גנזת לה את החלום האמריקאי שהיא התפללה כל לילה שיהיה לך: משפחה+ 3 גינה וכלב... יו נואו וואט איים טוקינג אבאוט. ולך תדע מה עובר עליה בעבודה במשכורת או עם אבא שלך, נסה לדרוך לה כמה שפחות על היבלות, ואל תתייחס לשטויות של "היא לא חייבת לפרנס אותך" או "כבד את אביך ואת אמך" גם ההורים צריכים לכבד את הילדים וצריכים לפרנס אותם. ותמשיך לעזור לה עם הכביסה, זה יפה מאוד מצידך. בסוף שניכם תתבגרו וזה יעבור, CE LA VIA

roni336

New member
יאללה יהומוהים..

מה כל הסיפור כולה ריב קטן בין אמא שלבן למה זה לא קורה לכולם?.. אז בשביל מה כל הקדיחות המיותרות האלה, ולמה פותחים על זה שיחה בכלל?!? בכל מקרה זה שאתה הומו בעייתך תסבול אף אחד לא הכריח אותך! אם אתה לא רוצה לשסבול תשתנה...קצת כשה אבל אפשר. ואני אסיים במשפט שממחיש את העניין: את קצת רצון ויכולת גם פיל יכול לזיין תרנגולת! תודה=]

roni336

New member
תיקונים

מצטער רשמתי מהר הנה התיקונים בשבילך: (חמודי) לבן* לסבול* קשה* אם*

ILoveNadav

New member
רוני אתה מזעזע.. וזהו.

מה נסגר איתך כאילו?!.. מה אתה דפוק?.. שמעת אולי על זה שבני האדם שונים?.. מיוחדים?.. אני מניח שכן. אז מה הקטע פשוט לחיות עם זה?!.. אתה בטח לא יודע כמה זה קשה לנסות להיות סטרייט כוויכול. ולא בטוח שהוא רוצה להיות סטרייט בכלל, הוא בסה"כ רוצה שאמא שלו תאהב אותו כמו שהוא. ולא כמו שאמא שלו רוצה לאהוב אותו, אם בכלל. חוץ מזה שהמסקנה הסופית שלך משאירה אצל הקוראים מסר כל שהוא.. ואני מעדיף לא להגיב על המסר.

leeron161

New member
טוב אז ככה קראתי את אשר על לבך

ואני מעוניין להעביר לך סוג של מידע שאולי יעזור לך. ראשית כל ילדים לא הורסים להורים תחיים זה פשוט הורים תמימים שחושבים שהבאת ילדים יעשה להם חיים קלים חיים פשוטים חיים דבש חיים ורודים עד שהם נולדים ואז פיתאום הילד גדל להיות ההפך ממה שההורה ציפה וכל זאת עם הוא לא נולד חס ושלום נכה או עם איזו שהיא מגבלה. אז שיגידו תודה שהבן שלהם כולה הומו ולא יותר גרוע מזה. זה כבר יותר מחצי נחמה. עכשיו דבר נוסף זה לדעת לאהוב ללא תנאים אל תבוא אליה ותגיד לה אם את תיהיא ככה אז אני אנהג ככה. כנ"ל תגיד לה אמא זה מה שאני זה מי שאני וזה מה שיש אני לא אנס ולא רוצח אני לא פושע אני עדיין נער מתבגר שבין הייתר מגבש לעצמו זהות מינית מסויימת ואל תדאגי אני לא אביא לך הביתה כל פעם גבר אחר ואני לא רוצה להסתיר ממכם כלום ולכן סיפרתי לכם יכול להיות שזה היה מוקדם מידי אבל את הנעשה לא ניתן להשיב. דבר נוסף זה צריך להגיד לאמא שבתור הורה שמביא ילד לעולם יש לה מחוייבות לגדל אותך עד גיל 18 לתת לך אוכל בגדים גג ומיטה אם היא בתור הורה ו/או בתור בן אדם לא מסוגלת לעשות את זה אז או שלא תביא ילדים לעולם או שהמדינה תיקח לה אותם ובסוף היא תצטער על כך (ותאמין לי היא תצטער). דבר נוסף הוא כרגע אתה בבית כי אתה גם מחכה לגיוס במידה ותתגייס וגם כי אתה לא עובד ואתה גם במסגרת של תלמיד. ואחרי לימודים חוזרים רגיל הביתה עד למחרת אלה אם יש מה לעשות אז יוצאים ועושים. תדבר נוסף גיל 18 זה אומר הרבה דברים אחד מהם זה שאמך אינה חייבת להמשיך לגדל אותך בביתה ואם אתה בכל זאת נשאר אז על אחת כמה וכמה היא יכולה לומר לך מה לעשות. במקום לשלוח את אמך לתהל"ה למד אתה על כל נושא ההומוסקסואליות ושב אתה איתה ותדברו ותסביר לה על כל מה שזה כרוך בו ספר לה דברים טובים שקרו לך בעקבות זה או דברים טובים שיש בזה תרגיע אותה שלמרות הכל יהיו לה נכדים ממך גם אם אתה יודע שלא תרצה ותגיד לה שאין בעיה אני יכול להיות בשבילך סטרייט ולהתחתן ולחיות עם אישה וכל החיים אני יהיה עומלל ומדוכא וזה יהיה על חשבונך ואני לא אפסיק לבכות לך ולהאשים אותך עד שתירצי למות(בציניות כן?) ואל תדאגי אני ימצא לי בחור עשיר שיפנק אותי ויפרנס אותי וגם אותך ואת אבא. ואל תדאגי רק טוב יצא מזה. גידלת בן טוב ומגיע לי מישהו טוב. את אמא שלי ולא משנה מה אני אוהב אותך אני מבין שקשה לך עם זה ואני מקבל ולכן אני נותן את זכות הבחירה להתמודד עם זה בדרכך שלך. מקווה שכל מה שרשמתי יעזור לך בהצלחה..

20חייל20

New member
אסף יקירי- הפתרון הוא במילים- כנס וקרא

יצאתי מהארון שנה אחרי גיל יציאתך.. בגיל 17 גם אצלי הבית געש ורעש עקב התגלית ה"מרעישה" וגם לי נאמרו משפטים כגון אלו הנאמרים לך... אבל אתה צריך להבין משהו אחד- ותזכור את המשפט הזה טוב! - לך לקח שנים להבין שאתה הומו להורים שלך יש יום "להבין" שאתה הומו. ובעצם זה לא ממש יום הרי יש להם חיים שלמים לעיתים לנסות ולו רק לנסות לקבל את העובדה הזו וזה מאוד קשה. לקח לי גם המון זמן להבין את המשפט הכל כך נכון הזה. אמא שלך אובדת עצות. קשה לה מאוד ובמקום לנסות לפנות לרגש שלה אתה פונה לכעס שלה. תנסה לתת לזה זמן אל תוסיף שמן למדורה- תנסה לדבר אל ליבה להבין אותה עכשיו זה הזמן שאתה הבוגר והם הילדים מה שכן אל תתנשא מעליהם עקב כך... דבר איתה- תראה מה מפריע לה- זה הזמן שהכי חשוב להכניס אותה לחיים שלך כי בשלב הזה היא הכי פחות רוצה לדעת וזה הצרה הכי גדולה- בורות... עשה חיל ותזכור שמילים רגועות יעזרו לך יותר ממלחמות כי בסופו של דבר משפחה זה הכי חשוב ובעיקר אמא להומו :)

מסכן..

מסככןן אמאלהה מזה האמא הזאת?!!?!?! אמא צריכה לקבל את הבן שלה בכלל מצב לא משנהה אייך הוא.. בכול זאת אתה הבן שלה..במקום להתייחס אליך ככה היאא צריכה לעזור לךך לצאת מזה לא לסבךך לךך תצורה!!! חחח ומזה סיכמנו באיזה שעה לבוא מה אתה תינוק?! תזכיר לי בן כמה אתהה חחח

למעלה