לרות.

לרות.

לרות היפה והחכמה והמקסימה והמתוקה התינשאי לי ???
בעצם..... בעצם אני חוזר בי
אסור לי להתאהב בבחורות וירטואליות. כבר הספיק לי דיי והותר מדברים כאלה. ובטח ובטח לא בשלב זה של חיי. רק שתדעי לך שאת ממש אחלה. באמת.
מקווה שאת לא מסמיקה יותר מדי. ביי רותי

רות.

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי. צור קשר עם תרחישון תתאשפזו ביחד! רות צוחקת עד לב שמיים....

אני ממש לא מבין, על מה ולמה????

אני לא מכיר כל כך את רות, אבל אני ממש לא מבין מה כל החבר´ה האלה נדלקים עליה. מה מה מה מה מה מה מה מה??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה יש ברות??????!!!! מה???!!!!! אולי רות יודעת????!! אני בכל אופן ממש ממש לא מבין. לילה טוב,
בתי נייטין

מה יש פה להבין ?

ב"ה במילה אחת - ´מושלמת´ אתה לא רואה ? היא פשוט מושלמת. אז מה הפלא שאור נדלק עליה. חוץ מזה שאור תמיד דלוק. הוא אור. אם הוא היה כבוי הוא היה חושך. היא חכמה. היא שנונה. היא יודעת מי נגד מי. עליה לא תוכלו לעבוד. היא לא נולדה אתמול. היא דתייה. היא גם מאוד יפה . מה יש פה לדבר ? היא משאת נפשו של כל גבר. רות. אז את מקבלת את הצעתו של הדלוק ? נכון שהוא לא מושלם כמוך , אבל בכל זאת הוא עדיף על חושך.... רגע, אוי לא . יש לך מישהו. יוהו מיסכן אור. רק שלא יכבה לנו פתאום.

רות.

New member
בתי הונגרין...

גם אני לא מבינה... רות ממש לא מבינה:)))))))))))

רות.

New member
תרחישון מותק,

למה שלא תברר עם אור נתיבתי כמה אני לא מושלמת?????????? תגלה עולמות חדשים.... רות שלא מבינה מי תפס את ליבה לדעתו של תרחישון.

רות.

New member
סתם חמדתי...

בואי רגע, תשמעי מתוקה את אחת כמו עם השם שלך צריכה לדעת שהכל סתם.... את לא רוצה שאני אספר לך איפה החיות מרחרחות כדי להשיג צאצאים... ואת מספיק חכמה בשביל להבין את הקשר.... רות חוששת שאור נתיבתי ימשוך את הצעתו שבמילא משך כבר...

השמנה

New member
רות יקרה

גם אני מחכה... שלחתי לך מסר.. כנראה לא שמת לב.. אנא תבדקי... ממתינה

רות.

New member
רוצה שאני אקפיץ

אותך לראש התור ילדונת????????:)))))))))))) רות מפסוטה מסתם אחת...

רות, את תימניה לא?

בכל אופן, כנראה שתרחישים קצת מפנטז יותר מידי, קצת חולם יותר מדי, קצת עבר את גבולות ההגיון..... הייתי בפורום אחר, חזרתי עכשיו, ונדהמתי לגלות איזה עץ צמח כאן ממש "בין לילה"
חבר´ה להרגע.... לילה טוב, ממני בתי נייטין שמרים את הכתפיים פורש לאחור את כפות הידים, מותח למעלה את הגבות, מסתכל למטה עם העיינים ואומר לעצמו: מה הם כבר מצאו ברות הזאת????????? לילה טוב, חלומות פז, לא על רות.
(סליחה שלא מצאתי אייקון לתאור הנ"ל, פשוט אין)...

רות.

New member
מה הקשר להיותי תמניה?

????????????????????????????? רות בכלל מעורבת...

מזל שרות מעורבת...

כי אולי יש לה איזה סיכוי אצל נייטין.....:)))))))))))))) חיים טובים שנהנית מכל הבלאגנים.

נייטין, אתה ממש גזען!

תגיד לי במאה שערים יש רק אשכנזים? שמדברים אידיש?מה אין שם תמני אחד לרפואה? איי גט א שוק!!!!! אולי תסביר לי , למען השם, למה החלטת לשאול את רות אם היא תמניה???ולמה הורדת לתרחישים את האויר?האם יש קשר בין השניים? או שבמאה שערים לא מתחתנים רק עם "גזע הארי"(פוטר)? ממני חיים טובים המרימה כתפיים פותחת זוג עניים ופה פעור ואומרת לעצמי:האם נייטין באמת גזען, או שהוא פשוט מקנא ברות, או אולי בתרחישים??? לילה טוב, חלומות באספמיה...

לא להסיק מסקנות!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא גזען!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! במאה שערים יש המון המון יהודים ספרדים יקרים ותימנים צדיקים, יש פה שכונה של תימנים בת מאה שנה, יש כאן שכונה של בוכרים בת מאה שנה, וכולם חיים יחד בשלום בשלווה, ובאהבה. את המחלוקות העדתיות המציאו הציונים, לא אנחנו. אני אישית זכיתי להכיר חבר פורום תימני מאוד מאוד יקר בשם אמיתי 21 ונפגשתי איתו, ואני אמור לפגוש אותו עוד בעזרת השם, אז בבקשה ממך לא לטפול עלי שקרים מרושעים. ולמה שאלתי את רות את מה ששאלתי? פשוט קראתי קצת הודעות שלה, וככה זה היה נראה לי... אני לא מבין בכלל על מה כל המהומה הזאת, באמת שלא. רות, את נפגעת??????????????????????? וחוץ מזה חיים טובים, לידיעתך יש המון המון אשכנזים שחרחרים, שלא נראים בכלל אשכנזים, ולהפך.... אז מה זה אומר? שגזענות זה שטויות ודימיון. לילה טוב עם הרבה אהבת ישראל, בתי נייטין, יהודי לא גזעני:)))))))))))

רות.

New member
הונגרין...

באמת טוב מאוד שהתנצלת...אחרת ... אל דאגה יקירי לא חשבתי אותך לגזען...רק לא הבנתי את השאלה שהייתה תקועה ...בלי קשר לנושא...(אלא אם כן אתה מטורף על חינה ורצית שאני אשאיר לך קצת) . תישן בטוב ותקיץ ברחמים. רות משועשעת ממהלומות וירטואליות...

חי אדר

New member
רות, סיומת תימנית

סליחה שאני מתפרץ כך אל תוך הדיונים, אולם רות, סימה את הודעתה בברכת לילה טוב של התימנים. ´תלין בטוב, תקיץ בישועה ורחמים´. זהו ברכת לילה טוב הנחלקת לשניים. אדם מברך את רעהו בערב תלין בטוב, והוא משיב לו תקיץ בישועה ורחמים.

נייטין, זה פשוט היה נשמע כך...

זה נשמע ששאלת הכותרת קשורה למה שכתוב בהודעה עצמה, לכן קישרתי והסקתי מסקנות! הבנת?????? טוב אני אני שמחה לשמוע מה שכתבת, כי אם לא הייתי כבר מכתירה אותך לגזען הפורום:)))) סתםםםםםם אל תקחו אותי ברצינות... נייטין, אתה נפגעת???????????????????? חיים טובים. יהודיה שאוהבת כל יהודי!

למעלה