לרות.

אולי נכתיר את רות למלכת הכיתה?../images/Emo9.gif

או לראש השבט, או מנהלת הצאט והפורום?? או לראש הכנופיה? או למלכת אסתר..?או לראש הממשלה? או למלכת היופי? או מיס תבל? או ל.... נא להוסיף רעיונות!!!!! חיים טובים שממש ממש מקנא ברות. מה אני עז?

לאנליסטית הראשית

ב"ה לאנליסטית הראשית של הפורום. לא בעצם לא כדאי. היא תגיד לאנשים למכור בזמן שהם צריכים לקנות ולהיפך. אז נכתיר אותה לאישה מספר אחת של האינטרנט כולו . רות- האישה מספר אחת. למעלה מכל דימיון. האשה האולטימטיבית .

רותתתתת

אני בהלם מהמחמאות שנכתבות עלייך בצ´אטים.... בת´בלי שעדיין ממשיכה לקבל מחמאות....

יש לי רעיון!!!!!!!!!

אולי נכתיר אותה ל "מבוקשת מס´ אחת" (תרתי משמע)... מה דעתך תרחיש?????או שכבר אתה הלכת לישון...

סתם אחת, יו אני מתה עלייך...

בואי רגע קחי חיבוק...אל תבכי ,מותק. אנשים נכמרו רחמי על סתם אחת היא ממש בת בלי שם, בת בלי בית, בת בלי כתר, בת בלי עין הרע....אולי תתנו לה איזה צ´נסה??????

בסדר אז היא:

ממש בת בלי שם, בת בלי בית, בת בלי כתר, בת בלי עין הרע, בת כמה????????????????????? בתי נייטין שמוכן לתת צ´אנס וירטואלי לסתם אחת שהיא כמובן לא סתם אחת, אלא יהודיה יקרה בתו של מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא. וזה לא סתם:))))))).

"צ´אנס ווירטואלי"-זה מה ש-א-נ-י שוו

שווה?? כולה ווירטואלי??? בת <שאוהבת לשחק אותה נפגעת...

סתם, לא הבנת.

בגלל שזה פדיחה להגיד שנותנים צ´אנס, אז כאילו כדי "לצאת בכבוד" אומרים "צ´אנס וירטואלי":)))))))))) בסיידר???? לילה טוב :)))))))

אחרי המהלומות שהטחתי פה ...

בטח אין לי צ´אנס אצל אף אחד
בת בלי, בואי נבכה ביחד יאאלה?????אבל כבר כולם ישנים אז נבכה מתחת לכרית... מישהו בכלל שומע אותי עכשיו?????

חלאס, נסחפתם.

ולשני המאוהבים, אני מכיר איזה אחד שבונה פסלים מה-זה טוב. יש לו ניסיון של אלפי שנים בזה. תחפשו בספר טלפון את משפחת בן-נבט. ככה זה היה נשמע. (אתם יודעים, עולה לי בראש כעת המילה "סגידה").

למעלה