לרון חשבון יש לי ככה שאלה לא קשורה, אתה גאון?!?! , אתה לומד יותר מ 5 יח"ל? אם אתה בכלל בתיכון.!?!
B B2BWise New member 18/6/02 #1 לרון חשבון יש לי ככה שאלה לא קשורה, אתה גאון?!?! , אתה לומד יותר מ 5 יח"ל? אם אתה בכלל בתיכון.!?!
A Acid454 New member 18/6/02 #2 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צדקת בדבר אחד: הוא בתיכון....
פ פייד-ראותא New member 18/6/02 #4 חחחח.....אפשר להגיד שהוא בתיכון... רק לא בתור תלמיד...if you know what i mean... פייד!
ר רון חשבון New member 18/6/02 #5 האמת היא ש... אני בכלל גמערתי רק שישה שנוט לימוד, נשערתי ארבעה כיטוט, ואין לי בעגרות... ודרך עגב - אם תלחץ אל השם שלי (או של קול אחד אחר) - תירעה את הקרטיס האישי שלו עם קול הפרטים ! רונ כשבעונ α•⃲(Δ)³+πº∑Ǿ ℓim(x→∞)ε∫¼±
האמת היא ש... אני בכלל גמערתי רק שישה שנוט לימוד, נשערתי ארבעה כיטוט, ואין לי בעגרות... ודרך עגב - אם תלחץ אל השם שלי (או של קול אחד אחר) - תירעה את הקרטיס האישי שלו עם קול הפרטים ! רונ כשבעונ α•⃲(Δ)³+πº∑Ǿ ℓim(x→∞)ε∫¼±
פ פולדרה New member 18/6/02 #6 צחוקים../images/Emo6.gif ואני חשבתי שאתה משנה את החתימה רק לכבוד אנשים...