לרוכבי הקפיצות... ראיתם שיש עוד פעם אימון עם כריסטוף ברבוא...ושיבצו אוטומטית לא יודע איך זה עובד...
K kfirba New member 3/11/05 #1 לרוכבי הקפיצות... ראיתם שיש עוד פעם אימון עם כריסטוף ברבוא...ושיבצו אוטומטית לא יודע איך זה עובד...
F F a B r I z Z i O New member 3/11/05 #2 מי שיודע משהו על זה שירשום....אין ל י מושג מה זה ותרשמו גם אם אתם באים..
S serdonix p New member 3/11/05 #3 זה ממש לא אוטומטית אתה צריך לשלוח להתאחדות אימייל, לכתובת של נעמה שצירפו באימייל הראשון ששלחו לכולם על בואו של כריסטוף לארץ ומי שרצה, שלח אימייל ונרשם
זה ממש לא אוטומטית אתה צריך לשלוח להתאחדות אימייל, לכתובת של נעמה שצירפו באימייל הראשון ששלחו לכולם על בואו של כריסטוף לארץ ומי שרצה, שלח אימייל ונרשם
S snow snow New member 4/11/05 #5 אמממ ~בליחה על הבורות...!~ אבל מי זה כריסטוף ברבוא...?מאמן קפיצות?מאיפה?
© ©Apollo The King© New member 4/11/05 #6 מאמן קפיצות משוויץ... הוא רוכב גראנד פרי והתחרה גם באליפות עולם.. והוא בא לארץ כדי לעשות מבחנים לנבחרות..
מאמן קפיצות משוויץ... הוא רוכב גראנד פרי והתחרה גם באליפות עולם.. והוא בא לארץ כדי לעשות מבחנים לנבחרות..
M MorH New member 4/11/05 #7 נראה לי סתם ../images/Emo174.gif הנבחרת הזאת היא הייתה אמורה כבר להיות שנה שעברה לא ?
S snow snow New member 4/11/05 #8 אהה זה זה... גם שנה שעברה ניסיתי וגם השנה אני ינסה ... ושנה שעברה הייתי קטנה=[[ אבל השנה יש כבר לגילאים שלי =]]]]הולכת עם תותיי היפהה וסתם כי בא לי... היום מור רכב עליה והוא עשה איתה שולדר אין וחצי פירואט ואפ פס...והיא הייתה כזאת משולמתתת
אהה זה זה... גם שנה שעברה ניסיתי וגם השנה אני ינסה ... ושנה שעברה הייתי קטנה=[[ אבל השנה יש כבר לגילאים שלי =]]]]הולכת עם תותיי היפהה וסתם כי בא לי... היום מור רכב עליה והוא עשה איתה שולדר אין וחצי פירואט ואפ פס...והיא הייתה כזאת משולמתתת
S snow snow New member 7/11/05 #9 יואווווווו איזה טוב היה לייייייי../images/Emo9.gif אוךךךךךךךךך רותי הייתה כזאת מושלמתתתת יואווו קפצנו איזה מטר עשרה ורותי בכלל לא חשבה על להפיל וחוץ מזה שאני צריכה יותר להירגעעע היה מושלםםםםםםםםם פשוט מ=ו=ש=ל=ם
יואווווווו איזה טוב היה לייייייי../images/Emo9.gif אוךךךךךךךךך רותי הייתה כזאת מושלמתתתת יואווו קפצנו איזה מטר עשרה ורותי בכלל לא חשבה על להפיל וחוץ מזה שאני צריכה יותר להירגעעע היה מושלםםםםםםםםם פשוט מ=ו=ש=ל=ם