לרוכביי הFR למינהם.....

bighit1

New member
לרוכביי הFR למינהם.....

השאלה שלי עליכם כזאת..... יש לי ביג היט אקספרט ואני מזה מבסוט מהם. אבל עדיין לא מיציתי איתם את מיכלול האפשרויות. עשיתי קצת אורבן ,פרירייד ,עדיין לא עשיתי דאון היל??? רציתי לדעת מאנשי הנסיון (וכאלה במיוחד שרכבו או רוכבים על הביג היט) ,מה דעתם האישית על הביג היט (בכללי) .?? והיכן הם חושבים שהנקודות החלשות שלהם. חשוב לי לשמוע דעות בכדי לקבל אינדיקציה לגבי. ממתין לתשובות ...................................................

c o m f i

New member
תשובה

אני רוכב אומנם לא בימים אלה עם בעלי ביג היטים ומסתכל מהצד... וגם רכבתי לא פעם... הנקודה היחידה ששמעצבנת אותי בהם זהבובינג הרצניני בעת רכיבה על שביל ישר ובעליות בכלל גם בגלל הגלגל24 מאחורה עכשיו מה הקטע , יגידו אנשים כאן שאלו אופני פרירייד או דאון היל ולא צריך לרכב איתם בשום מקום חוץ מירידות ודרופים וסינגלים מטורפים שבהם הם מככבות בשבילי הארץ... אבל תקן אותי אם אני טועה כמה מסלולי דאון יש בארץ?? או מסולולי פרירייד מטורפים שרק ירידות וסינגלים?? אין מה לעשות בארץ צריך לרכב גם בשבילים מישוריים ועליות כדי להגיע למקומות המטורפים.. אני מקווה שבהנת אותי.

c o m f i

New member
../images/Emo9.gifחכה חכה....

אני עוד יראה לך מזה.... אתה וסוויץ שלך....:) מה קורה איך האופניים?

ylurie11

New member
אתה "קטן" עלי...

אני עם הגיל המופלג שלי עוד יכול לתת FAIR FIGHT לכול הילדים שעושים דאווינים. חוץ מזה ה SWITCH פצצות. מה איתך? איך הפציעה? KAISER

למעלה