לרדת או למצוץ?

מינוחים הגדרות מילים......מעשים?

הראש עובד, אבל הלשון שוכבת בחדר-לידה ז"א כשלומדים שפה חדשה חושבים מהר מאוד אך מדברים מאוד לאט

הטרמינולוגיה, משתנה לפי

הסיטואציה והדינמיקה. לרדת, למצוץ, לזיין, לעשות סקס או אהבה, ללקק, לשכב וכו' וכו' וכו' תלוי איפה נאמר, עם מי, איך, ולמה.

אז

"תורת המילים" זה אקדמי מדי "תרחיש" זה חלבי מדי "תהליך בין אישי" מסורבל מדי. יש מבין?

seymore butts

New member
גם באנגלית קיים ביטוי כזה

משהו כמו "to go down on her". לדעתי זה דווקא מבטא נכון את הסיטואציה שבה הראש והעיניים של הגבר והאישה לא באותו הגובה אחד ביחס לשני. מציצה לא חייבת להתבצע במאוזן. אחד התענוגות הגדולים שגבר יכול לחוות הוא הרגשת כובד האגן ורכות הישבן של האישה היושבת על פניו בעת שהוא מלקק את חמודותיה. שמעתי פעם ביטוי אחר ל"לרדת" - לנשנש טונה. הוא מתאים כמובן רק לאקט הירידה לאישה... לא הזכרת את האפשרות של לתחוב לפי הטבעת אצבעות במקביל לאקט הירידה - פעולה שיכולה להפיק מהאישה (ומהגבר) גניחות הנאה רבות עוצמה.

העיניים,לא חייבים שלא להיות באותו גובה

אפשר גם ללקק לה וגם לראות את העיניים שלה. זה עובד.

ארתורו1

New member
או שיש לה חזה ממש קטן

או שהצלחת לראות מבעד לשחלות, לכבד, לטחול, לקיבה, לריאות, לושט, לגרון עד העיניים?

לא זה ולא זה

מודה, חזה לא ענק ומדליק בטרוף. תיקח בחשבון שיש גם כרית, שבין השדיים יש מרווח מסויים ושבמצב הזה כוח הכובד פועל בכיוון האנכי. אין כמו לראות את החיוך של בחורה כשהיא נהנית. שווה אפילו במחיר של הכנה לצוואר תפוס.

../images/Emo36.gifארתורו יגנוב../images/Emo6.gif

חשבת על זה שאם היא יושבת או אפילו נשענת לאחור, אפשר גם ללקק לה וגם לראות לה את המבט בעיניים? מי אמר שמלקקים לבחורה אז היא חייבת לשכב

ארתורו1

New member
אני לא גונב - שומר על כל 9 הדברות

את רואה מה השיגרה בחיי המין עושה לי... אבל כשאני מגיע לשם האמת אני מתרכז באיברים שלא רואים כשהיא לבושה (כמו עיניים למשל)...

י ו א ב

New member
מה שלילי בלרדת?

תמצוץ, תרד, תלקק או מה שלא יהיה - בהנחה שאתה יודע מה שאתה עושה, זה לא שלילי - להפך
אין מינוח שקשור בפעולה החיובית הזאת - שיכול להפוך את זה לשלילי (גם בקונוטציה).

בדיוק היום..

שאלתי את השאלה הזאת לבן שיחי בטלפון, שהוא במקרה לא בעלי:) שאלתי למה הוא אומר "לרדת" במקום מילה אחרת שאתה הצעת.. ענה לי: מה לעשות שגם אצל הגברים וגם אצל הנשים זה בדרום.... יש הצעות אחרות?:)

למעלה