לרדת או למצוץ?

rldog

New member
לרדת או למצוץ?

אני אוהב מין אורלי, לתת ולקבל, כשאני מוצץ לאישתי אני נהנה להרגיש את הרטיבות הנובעת מהכוס שלה, לשמוע את נשימותיה הכבדות כשהיא מגורה, את גניחותיה, להרגיש את שריריה מתכווצים סביב אצבעותי כשהן בתוכה והיא גומרת. לקבל מציצה טובה גורם לי לטפס עוד מספר מדרגות לגן עדן, הרבה משתמשים במילה "לרדת" לתיאור סקס אורלי לאישה, למה? כי הכוס שלה נצא למטה? "למטה" מרגיש כמו ירידה, למילה "לרדת" יש קונוטציה שלילית, הרגשה רעה היא "על הפנים" down כשמרגישים טוב מרגישים הפוך, high "על הגובה" "מרוממים" "זקופים" וזו ההרגשה הנכונה בסקס, לא? חוץ מזה שרוב המציצות מתבצעות במאוזן כך שאין משמעות לגובה היחסי של איבר המין לעומת שאר הגוף, סתם הרהור של אחרי החגיo לבלוג שלי

תותי1111

New member
מה זה חשוב

איך קוראים לזה, העיקר שעושים את זה כמו שצריך...

rldog

New member
כן חשוב איך קוראים לזה

מאחורי השמות יש מחשבה, כוונה, שמות משקפות רגש שהרי נאמר "סוף מעשה במחשבה תחילה"

אם אתה כבר במינוחים המפורטים

אני בכלל הייתי ממליץ על "ללקק" כי זה מבטא לגעתי את רוב הפעילות. למצוץ - מוצצים את הדגדגן ואת סביבתו הקרובה כי זה מביא דם לאזור ומגביר את הרגישות באופן כללי אבל לא עושים את זה יותר מידי שמא...

זה מקום מאוד מאוד רגיש ועדין

יותר מיד לפעמים זה פחות מידי ויוביל לתוצאה הפוכה.בעדיונות, לא לשפשף חזק מידי. חוץ מזה לא רק הדגדגן נמצא שם :)

בלי שום טיפה של ציניות,

אתן לפעמים לא קלות להבנה באופן כללי בחיים. אבל במיטה אתן מספרות בכנות וברור מה טול לכן ומה לא טוב. לא במילים כמובן :)

אייבורי

New member
אצלנו הבדס"מים אומרים

שגבר לא יורד לאישה אלא גבר עושה לעצמו נעים בלשון. כל הזכויות שמורות לאיש מצחיק ומיוחד תחת הניק ONABIKE

danirrr1

New member
אני רק חושב שיניים על הזין

וכבר יש לי צמרמורת והרגליים משתלבות להן

danirrr1

New member
וכשעושים לה נעים ב- ../images/Emo19.gif../images/Emo19.gifן

וכשעושים לה נעים ב-
ן זה עוד יותר נעים

למעלה