לרגל פתיחת הפורום...

BoR|S

New member
בסדר בסדר

נעזוב את זה לעת עתה, קודם צריך שהשביתה תסתיים ואני אוכל סוף סוף לגשת לתאוריה...

אני חדשה../images/Emo13.gif (וקצת לא קשורה...)

אני קרן.. מישראל
כן כן רק מישראל.... נולדתי פה וגדלתי פה ואני גרה פה
אני בת 15 מצפון הארץץץ ואתם שואלים למה אני פה? כי תמיד נחמד להכיר אנשים בגיל שלי מכל העולם
ועוד דוברי עברית... אז בכלל אטרקציה
מקווה להתקבל בברכה..

BoR|S

New member
שטויות!

[פוזה] היא פה בגללי! [סוף פוזה]
וברוכה הבאה! גם ככה אני חושב שזה יהפוך לפורום-נק´ מפגש כזאת בין בני נוער שגרים בחו"ל וכאלה שגרים בארץ ורוצים לדעת עוד על החיים של אלה בחו"ל או סתם לדבר עם חבריהם שעברו מכאן...

F R E A K O U T

New member
שלום

אני עמית בן 13 ונולדתי פה בישראל וכרגע אני נשאר... אבל נכנסתי לפה רק בגלל שש.... אני ממש מת לגור בחו"ל ולפי מה שהבנתי (מחבר טוב וגם קצת מפה) שזה נורא קשה בהתחלה ואח"כ ממש מהנה!!! (במיוחד עם לא צריך לדאוג כל בוקר איפה היה פיגוע ועם כולם בסדר) אני חולה על סקי וספורט חורף (בעיקר אקסטרים סקיינג) ועל סקייטבורד ואגרסיב רולרבליידס (ספרוטים שממש אבל ממש מפותחים בחו"ל וממש לא מפותחים פה בישראל) החלום שלי הוא: שההורים שלי יקימו עסק בארץ וירצו לשווק אותו בינלאומי ונצטרך לעבור לקנדה או לאארה"ב... לשנתיים לפחות... כרגע חצי מהחלום התגשם הם פתחו רשת שאולי תיהיה ביןלאומית כרגע לא... אני כיתה ח צבא כרגע די רחוק... אבל אחריו או לפניו אני מתכוון לצאת לטיול ארוווך לארה"ב ואמריקה בכלל (לא הודו.. לא בא לי לחזור מסומם) אז זהו כל מה שקשור בערך לפה סיפרתי... מקווה שאני יתקבל בברכה... ובינתיים אשמח לשמוע חוויות וסיפורים מכאלה שמתעניינים או עוסקים באקסטרים ספורט ליד הבית שלהם בחו"לללל

BoR|S

New member
ברוך בואך עמית!

המממ בקשר ללא מפותח בארץ, בעניין הסקייטבוארדינג אני יכול לומר לך שזה סביר, אומנם לא תראה פה תחרויות ברמה אבל לא חסר סקייטרים ואפילו סקייטרים טובים, אגב, מה זה החתימה הזאת? אני מניח שאתה בליידר או משהו כזה?

F R E A K O U T

New member
....

סקייטבורד לא מפותח בארץ ואני יסביר לך בידיוק למה (אחרי כמה זמן שאתה מתעניין בזה אתה פחות או יותר ניהיה מבין גדול בזה, זהלא קשה) מאז שהמשחק "טוני הוק פרו סקייטר" יצא (בעיקר 3 גרם לשינוי) כל ילד וסליחה על הביטוי שטינקר קטן ומעצבן יודע את כל התרגילים (שמות לא עושה אותם פיזית) מתלבש בבגדים של חברות סקייט המובחרות והולך עם סקייטים מקצועיים של 900 שקל... בלי לדעת לעצור... זה שיש הרבה "סקייטרים" בארץ (רובם לא ממש ראויים לשם הזה) לא אומר שהספורט מפותח... ורולרבליידס.. בכלל לא מפותח... וכן אני בליידר בעיקר פארק סקייטינג ובזמן האחרון גיליתי שסקייט זה די נחמד... (הייתי נגד זה בגלל המריבה הגדולה מאוד שיש בין סקייטרים לבליידרים... אבל זה לא מוביל למכות או כל משהו אחר) אז התחלתי עם זה... ואני ישנה את החתימה מתישהו.... ונכון סקייטרים טובים יש אבל מעט

BoR|S

New member
המממ מכיר את המצב...

באמת אני מכיר הרבה אנשים שלמדו לאיית סקייט בעקבות THPS3, אני אישית לא יודע שמות של תרגילים שאני לא יודע לבצע, ובקשר ל-THPS3, זה משחק די משעמם בסופו של דבר, נמאס מהר מאוד... אהה ועוד משהו, בגדי חברות סקייט מובחרות זה מה? סאות´ פול? ואנס? קוויקסילבר? הלכתי בבגדים אלה לפני שהתחלתי לנסוע על סקייט... (נעלי וואנס נוחות, ומכנסי סאות´ פול גם)... נקודה הבאה, סקייט של 900 שקל, זה יקר בטירוף, אני מתכוון אומנם לקנות אחד כזה, אבל רק כיוון שהסקייט הנוכחי שלי די בשלבי גסיסה מתקדמים (הכנפיים חצי שבורות, הגלגלים מחלידים, המשטח העליון כבר לא מחוספס), ואני מעדיף לקנות ישר משהו שאני יודע שהוא יקר וטוב ולא משהו זול שאני אשבור מתי שאני אנחת אחרי תרגיל אולי. בליידר, הייתי פעם (כתות ה-ז), אבל הפסקתי עם זה מתי שהרולרבליידס שלי נהיו קטנים מידי... ומשום מה לא ממש מושך אותי לחזור...

F R E A K O U T

New member
אממ...

חח רואים שאתה לא מבין.. סאות´ פול חברה שלא קשורה בכלל לסקייט (סקייטרים הולכים איתם.. גם אני, אבל זו לא חברת סקייט) חברות סקייט: "אלמנט" "אדיו" "די סי" "אטניס" "וואנס" "בילאבונג-(גלישה אבל יש ויש)" ועוד......... גם לי אישית יש סקייט של 900 (ליתר דיוק 800....) שקל... אבל לי יש סיבה ל"בזבז" סכום גדול כל כך של כסף כי אני מתכוון להשקיע ואני משקיע (כל יום 5 שעות חוץ מיום שיש מבחן אז זה 2 בערך) ואני יודע מה לעשות עם הסקייט... וגם אני הלכתי עם מכנסי באגי ועם טי שירטס (לא של סקייט) ועם נעליי וואנס כי הם נוחות... אבל זה הסטייל שלי... אינ לא קניתי כל חולצה ב100 שקל (זה מחיר בארץ של חולצות) ואני לא התחלתי להתלבש ככה בגלל טוני הוק (להפף... אני שיחקתי בטוני הוק 123 רק פעם אחת...) אבל בואו נעזוב את זה... זה לא הפורום המתאים... (פורום מתאים פורום סקייטבורד ורולרבליידס דרך שם הגעתי לפורומים האחרים של תפוווווווז)

sivani

New member
יש לי ידיד טוב שהוא בליידר,

ואני לא חושבת שזה כל כך נכון...רוב האנשים לא מוציאים 1000 שקל על רולר של ROCES.

BoR|S

New member
יופי לו...

ואנחנו דיברנו על סקייטרים טריים שקונים ישר סקייט במחיר ענק רק כדי להתלהב מזה...

sivani

New member
ברוך הבא עמית!

מה שחבר שלך אמר לך זה נכון, כל ההתחלות קשות, אבל אחר כך רק נהנים תאמין לי :)

sivani

New member
הא ועוד משהו

אם אתה באמת אוהב אקסטרים ספורט של חורף, קנדה מומלצת

sivani

New member
חחחחחחחחחחחחחח

זה מה יש
דרך אגב שיר, את מכירה את הברד הזה שנקרא froster? בדיוק עכשיו אני שותה כזה,הלכתי לקנות

FriendlyFriend

New member
כן.......

תמיד שאני שותה פריזי אז זה עושה לי קר ומצמרר בגרון........בבבררררר

נדחפתתתתתתתתתתתתתתתתתת

אפשר? (*חיוך חמוד*) אז אני לא גרה בחו"ל,אבל נולדתי בליטא, זה גם משהו, לא? בכל מקרה, אני בת 15, מישראל, רחובות. והפורום נראה לי ממש נחמד, כל הכבוד! אז אפשר להצטרף אפילו שאני לא נוער בחו"ל?
לה לה לה לה

למעלה