לרגל פתיחת הפורום...

תןדה על קבלת הפנים פרנדלי אבל ../images/Emo7.gif

סיוני,את התעלמת לגמרי ולחלוטין ממני!! למה???
אני מבולבלת,,זה משהו שאמרתי?

sivani

New member
האאא לא לא! תסתכלי למטה! ../images/Emo13.gif

ממש הודעה מתחת לזאת, כותרת חחחחחחחחחחחחחח

sivani

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם ההודעה הזאת, באמת
אל תדאגי, אני מבטיחה לא לחסום כי עברת את הגיל של חוסר-שפיות (זמני או קבוע, אצלי הוא קבוע
) האמת לא שמעתי על זה, אבל תודה שסיפרת! חחח
באמת עיר סוף הדרך, עיר מקססססימה, מתה על המקום הזה הוא כל כך יפה וכל כך מטופח... (הא קה, הקנדים האלה נראים כל כך טוב! הא רגע, גם קנדים שהגיעו ממקומות אחרים בעולם, אחרי הכל וונקובר מלאה במהגרים! בעיקר סינים,רוב החברות והחברים שלי סיניים
הייתה לי פעם חברה שעברה לעמק הסיליקון
חברה הכי טובה, אבל זה היה כל כך מזמן...כיתה ג´ אור סו... (זה אינגליש-היברו
) סיון!
וחוץ מזה, ברוכה הבאה!
הא וכן, אני יודעת שאני מותק...סתם סתם,צניעות זה חלק חזק אצלי אני פשוט לא מחצינה אותו..

חחח אופסי. אני מתנצלת שלא

שמתי לב להודעה, פרנדלי המתוקה הסבה את תשומת ליבי להודעה האקזוטית שלה מלמעלה(לא ידעתי שאפשר להציב הודעות עם אנדרליין! מעניין ביותר,לומדת פה משהו חדש יוםיום!) נוווו..אז...הרגתי אותך?אוקיי אוקיי לא תרתי משמע אז נרגעתי! ביי דה וואי(אינגליש היברו)אני אודה לך מקרב לב אם לא תחסמי אותי אע"פ שעברתי את גיל השפיות(וואי וואי סיוני עוד לא עבר שבוע אפילו וכבר עושה רושם שאת מתה לחסום מישהו או מישהי,חחח טוב נו על תדאגי זמנו או זמנה של קורבנך הראשון יגיע בקרוב,אני בטוחה!) (happy birthday sweet sixteen,in my case,sweet eighteen)..בקרוב אצלך!חחח מזתומרת בקרוב?בואי נעשה תחשבון!15+3=18 וואללה
מותק יש לך 3 שנים בדיוק ותאמיני לי שבצפון אמריקה 3 שנים עוברים חפיף חפיף ..אני בפריסקו כבר 9 שנים ואת יודעת מה? 9 שנים נראים לי כמו 3! וואי איך שהזמן עובר פה אנ´לא מ-אמינה מה גם שעדיין אין לי חבר קבוע ואני מתה למצוא/להשיג לי איזה אמריקאי חתיכונצ´יק מהאוניברסיטה! אגב,אני שמחה שהתרשמת לטובה מונקובר,את לא היחידה,כולם מתרשמים ממנה לטובה ללא יוצא מין הכלל היא כ"כ דומה לסן פרנסיסקו בהקשר הזה כי היא גם כ"כ מטופחת ומקסימה שחבל"ז ומעל לכל *קוסמופוליטנית*(יעני רבת-תרבויות)וכווולם רגועים ומסתדרים אחד עם השני ואין מלחמות! ד"א הידעת שפה בסאן פרן יש לנו את ה"צ´יינה-טאון" הגדולה בעולם מחוץ לצ´יינה כמובן?אכן!יותר גדולה מזו שבהונגקובר!!
לא ייאמן הא? ועוד בעניין הצירוף מקרים,גם*לי*יש מלא חברות סיניות ויפניות ואני פשוט,אבל פשוט מתה עליהן כי הן מקסימות! נ.ב. רציתי לשאול אותך למה הפורום"ישראלים בחו"ל" לא ממש התאים לך? האם הרגשת שלא תהיי מסוגלת להשתלב ו/או להתברג במסגרת שלהם?כאילו,נוצר לך רושם שהמשתתפים הקבועים שמה הם סנובים מבוגרים שינדו ו/או ינכרו ו/או יחסמו אותך אם יידעו שאת בת 15?אני סקרנית לדעת..מכיוון שמאוד הופתעתי בהתחלה מפתיחת הפורום הזה..אבל את יודעת מה? אני בטוחה שגם אני וגם את לא ייהיו מופתעות אם במשך השבועות הבאים ייפתחו בתפוז הפורומים הבאים: "פנסיונרים בחו"ל"
"*גיל המעבר*בחו"ל
"מילואימניקים בחו"ל"
"קטינים בחו"ל"
"אשכנזים בחו"ל"
"ערסים בחו"ל"
"מרוקאים בחו"ל"
"חרדים בחו"ל"
"עולים מחבר העמים בחו"ל"(רעיון נחמד לבוריסצ´קה שבשניות אלה ממש הוא תופס
) "הומואים בחו"ל"
(ויש כל כך אבלכל כך הרבהכאלו פה כידוע) "לסביות בחו"ל"
ואחרון אחרון חביב "יהודים בחו"ל"
מצחיק הא? נשתמע!ליילה טוב לכולן/ם.

FriendlyFriend

New member
הודעה ארוכה! ../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif

ותודה תודה...........אז אני באמת מצחיקה! פיפל רילי לאב מי! דאיי אקטואלי לאב מי! (היברו-אינגליש
) וגם אני לא ידעתי! (שאפשר לעשות אנדרליין) אבל את זה אני יודעת

sivani

New member
חחח ../images/Emo13.gif אמ...

אמרתי את הקטע של הלחסום בציניות, אין לי כוונה לחסום אף אחד
לסוויט סיקסטין יש עוד כמה חודשים (אני במאי) ובתור מתנת יומולדת אני רוצה את החמוד ההוא מהבצפר שלי בעטיפה כחולה כתומה עם סרט סגול
חח בצפון אמריקה התיכון בכלל עובר בסבבה! וחוץ מזה ,קשה מאוד לא לאהוב את וונקובר, היא מדהימה! חחחחחחחחחחחח אני פשוט לא מרגישה כל כך בנוח בפורומים של המבוגרים בגלל שהם...מבוגרים?
הם מדברים כמו מבוגרים, מתנהגים כמו מבוגרים...
מבוגרים! באמת? צ´יינה טאון הכי גדול? יותר מאשר פה??? מעניין
כמה סינים ודומיהם יש לכם שם?

FriendlyFriend

New member
נוו- יו סילי פארסון!*מבטא עברי כבד*

זה לא היה אמור להיות קישורית
זה היה אמור להיות סתם בצבע כחול יפ יו דידנט גט יט *מבטא עברי מפלצתי*

FriendlyFriend

New member
מעניין........שקראתי את מה שכתבת

הייתה לי הרגשת דה ז´ה וו........ מהפיתגם הזה במפתיע- "תחייך
מחר יהיה רע יותר"

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

גיל השפיות זה עד 18? זאת אומרת שעוד חודשיים (בדיוק!!!! תרשמו, 16.12
) אני כבר לא אהיה שפויה??????????????????????
אניוויז (אם אנחנו כבר באינגליש היברו), אני באמת לא מבינה איך לא ראיתי את כולכם בפורום ישראלים בחו"ל, אף אחד לא ממש ניסה לרשום שם הודעות וכבר קבעתם שזה פורום רק למבוגרים... די חבל כי זה פורום נורא נחמד. אגב הומואים בחו"ל, את ממש גרה בגיילנד אה? (סאן פרנסיסקו).

BoR|S

New member
להגיבבבב...

דבר ראשון, מה אני עושה עכשיו עם העין שלך?
בקשר לתאונת דרכים של אבא של סיון, התאוששו זאת לא מלה, קנו טנק! LOL גרמת לי לחשוב על נקודה מעניינת, המממ עוד חצי שנה אני אהיה בן 18, האם אני עדיין אהיה קשור לפורום הזה? אהה ולבסוף, ברקלי הא? אני רוצה גם!!!!!!!!!! או ברקלי או MIT!!!!!!!!!! זה החלום שלי!!!!!!! (אם כי ללמוד במדינה שמרבית העולם לא מסוגל לבטא את השם שלה נשמע קצת מפחיד
)

sivani

New member
זה לא טאנק, זה נושאת מטוסים!

האאא וכן, אתה יודע עם איזה אוטו אבא עשה את התאונה? לא פחות ולא יותר, פורד אקספלורר.

sivani

New member
חחחחחחחח

תגנוב לחיים את המכונית
וחוץ מזה, מכונית שנייה שהוא הורס לחברת השכרה כבר
כשבאנו לבקר כאן בדצמבר, היינו בווסט וונקובר והיה שם גדר נמוכה, והוא לא ראה אותה כשהוא נסע ברוורס אז המוכשר הרס את האיזון של ההגה והגלגלים
חהחה

BoR|S

New member
הממממ...

לא משהו נגד אבא שלך, אבל מתי שאתם באים בקיץ, תגידי לו לא לשכור מכונית, אני אסיע אותכם...
ולמה לחיים? לחיים יש אוטומט, אני אגנוב למורה נהיגה שלי...

sivani

New member
חחחחחחחחח

מה, אתה רוצה ידני?! פראייר... חהחה אמ...בדרך כלל הוא לא ככה
וחוץ מזה,בטח איתך מפחיד רצח לנסוע (עוד נראה...כדאי לך שאני אופתע לטובה
)

BoR|S

New member
אוי ששששש...

ידני שולת! אוטומט מוציא מזה את כל הכיף... וחוץ מזה אני בטח ארגיש שהידע שצברתי במהלך הלימודים ישתחרר, כי לא צריך לדאוג להעביר הילוכים וכאלה, וזינוק בעלייה זה רק ללחוץ על הגז... לא מפחיד לנסוע איתי, דווקא כיף, אבל יש לי עוד רק 10 שיעורים לפחות עד הטסט...

למעלה