חחח אופסי. אני מתנצלת שלא
שמתי לב להודעה, פרנדלי המתוקה הסבה את תשומת ליבי להודעה האקזוטית שלה מלמעלה(לא ידעתי שאפשר להציב הודעות עם אנדרליין! מעניין ביותר,לומדת פה משהו חדש יוםיום!) נוווו..אז...הרגתי אותך?אוקיי אוקיי לא תרתי משמע אז נרגעתי! ביי דה וואי(אינגליש היברו)אני אודה לך מקרב לב אם לא תחסמי אותי אע"פ שעברתי את גיל השפיות(וואי וואי סיוני עוד לא עבר שבוע אפילו וכבר עושה רושם שאת מתה לחסום מישהו או מישהי,חחח טוב נו על תדאגי זמנו או זמנה של קורבנך הראשון יגיע בקרוב,אני בטוחה!) (happy birthday sweet sixteen,in my case,sweet eighteen)..בקרוב אצלך!חחח מזתומרת בקרוב?בואי נעשה תחשבון!15+3=18 וואללה
מותק יש לך 3 שנים בדיוק ותאמיני לי שבצפון אמריקה 3 שנים עוברים חפיף חפיף ..אני בפריסקו כבר 9 שנים ואת יודעת מה? 9 שנים נראים לי כמו 3! וואי איך שהזמן עובר פה אנ´לא מ-אמינה מה גם שעדיין אין לי חבר קבוע ואני מתה למצוא/להשיג לי איזה אמריקאי חתיכונצ´יק מהאוניברסיטה! אגב,אני שמחה שהתרשמת לטובה מונקובר,את לא היחידה,כולם מתרשמים ממנה לטובה ללא יוצא מין הכלל היא כ"כ דומה לסן פרנסיסקו בהקשר הזה כי היא גם כ"כ מטופחת ומקסימה שחבל"ז ומעל לכל *קוסמופוליטנית*(יעני רבת-תרבויות)וכווולם רגועים ומסתדרים אחד עם השני ואין מלחמות! ד"א הידעת שפה בסאן פרן יש לנו את ה"צ´יינה-טאון" הגדולה בעולם מחוץ לצ´יינה כמובן?אכן!יותר גדולה מזו שבהונגקובר!!
לא ייאמן הא? ועוד בעניין הצירוף מקרים,גם*לי*יש מלא חברות סיניות ויפניות ואני פשוט,אבל פשוט מתה עליהן כי הן מקסימות! נ.ב. רציתי לשאול אותך למה הפורום"ישראלים בחו"ל" לא ממש התאים לך? האם הרגשת שלא תהיי מסוגלת להשתלב ו/או להתברג במסגרת שלהם?כאילו,נוצר לך רושם שהמשתתפים הקבועים שמה הם סנובים מבוגרים שינדו ו/או ינכרו ו/או יחסמו אותך אם יידעו שאת בת 15?אני סקרנית לדעת..מכיוון שמאוד הופתעתי בהתחלה מפתיחת הפורום הזה..אבל את יודעת מה? אני בטוחה שגם אני וגם את לא ייהיו מופתעות אם במשך השבועות הבאים ייפתחו בתפוז הפורומים הבאים: "פנסיונרים בחו"ל"
"*גיל המעבר*בחו"ל
"מילואימניקים בחו"ל"
"קטינים בחו"ל"
"אשכנזים בחו"ל"
"ערסים בחו"ל"
"מרוקאים בחו"ל"
"חרדים בחו"ל"
"עולים מחבר העמים בחו"ל"(רעיון נחמד לבוריסצ´קה שבשניות אלה ממש הוא תופס
) "הומואים בחו"ל"
(ויש כל כך אבל
כל כך הרבהכאלו פה כידוע) "לסביות בחו"ל"
ואחרון אחרון חביב "יהודים בחו"ל"