לרגל חזרה למכירה

לרגל חזרה למכירה

טלוויזייה (שנה) מיקרו (חצי שנה) קומקום חשמלי אופניים (חצי שנה) טלפון סלולרי טלוס לפרטים 647-9992997 וכמובן הרכב

yoav2040

New member
למה חוזרים ארצה?...טיפים לעתיד

נשמע ממש לא מעודד...אולי תתנו כמה טיפים למען דורות המהגרים הבאים לקנדה, אולי הם לא יאלצו לחזור וילמדו מטעיות (?) שעשיתם.

תשובה

שוב זה הכל שאלה של כמה סבלנות יש לך, שנינו בעלי תארים אקדמאים במקצועות נידרשים, לצערי ללא קשרים בקנדה. אי לכך ובהתאם לזאת גם אלפי קורות חיים שנשלחו לא הניבו פירות. וזהו נגמר התקציב...... אז אין פה מיקרה של טעות או טעויות פשוט חוסר מזל או איך שתיקרא לזה!

SupermanZW

Well-known member
אין דבר כזה "מזל" וגם לא "חוסר מזל"

יש דבר כזה "חוסר תכנון" או "תכנון לקוי", וזאת במקרה שלא מדובר ב"טעות", ואגב, זאת לא בושה להודות בכל אחת משלושת האפשרויות (ואולי יש יותר), אנחנו בסה"כ בני אדם.

סופרמן יקר....

אכן קיים בעולם חוסר תכנון או תכנון לקויי, איך שתירצה... מדברייך נישמע כאילו אתה יודע באיזה נסיבות אנו נימצאים או את סיפור חיינו ואתה טועה טעות מרה. אל תמהר להסיק מסקנות ועוד מסקנות חסרות כל שחר ומנותקות לגמרי מהמציאות. בושה - אין לי במה להיתבייש.... ולהמשך הדברים אחרי שקראתי את הציטוט הקטן שלך: אני מאמינה באלוהים ובעצמי יותר מכל ואין לי צורך לגרום לו להאמין בי אז כדי שתיתאפס על עצמך ואולי תאמין גם אתה בעצמך ותבין שבעולם הזה אין בושה! לפי נתוני הגיל שלך 24 יש לך עוד דרך ארוכה לעבור!

SupermanZW

Well-known member
אכן דרך ארוכה

ולכן, משום זאת אני מלקט כל פיסת מידע אפשרית שתוכל לסייע לי להגר בהצלחה לאחת מ-4 מדינות אפשריות (קנדה היא אחת מהן) ולבחון איזו אפשרות היא העדיפה ביותר עבורי, וזאת למרות שהמעבר צפוי להיות עוד 3 שנים בערך. איני יודע מה הן הנסיבות בהן אתם נמצאים אך מהרקע שכתבתם (אקדמאים בעלי מקצועות מבוקשים שנגמר להם הכסף ונאלצים לחזור ארצה) אני מסיק מספר תרחישים אפשריים שיכלו לגרום לכך ויתכן שהתרחיש האמיתי שונה מאילו שהעלתי על דעתי, בכל מקרה, משום שאתם אנשים משכילים בעלי ניסיון חיים לכאורה לא היתה שום סיבה שתגרום לכך שתיאלצו לחזור משום שנגמר הכסף, ודווקא מכך אני מגיע למסקנה שלא כדאי להסתמך רק על השכלה וכמות כסף שיכולה להספיק לחצי שנה (או אפילו שנה, לפי המלצות של גולשים אחרים בפורום) אלא לנקוט דווקא ב"שיטה הרוסית" (כלומר, לעבוד בכל עבודה למרות ההשכלה ולנסות להכיר את כל האנשים שיכולים לתת עצות מועילות ולסייע במציאת עבודה טובה יותר), גם בארץ עובדה היא שהאבטלה בקרב האוכלוסיה הרוסית נמוכה יותר מבקרב ילידי הארץ, וההפרש אף גבוה יותר כאשר בוחנים את האבטלה ארוכת הטווח, אך בכל זאת ההשוואה אינה מושלמת משום שהרוסים מקבלים סל קליטה ועוד הטבות ואילו ישראלים בקנדה לא מקבלים שום תמיכה מאף גורם, ולכן מאוד חשוב לבוא עם הרבה כסף לתקופה ארוכה, בניגוד לכך שלישראל אפשר להגיע חסרי כל ובכל זאת להסתדר (ועכשיו יתרעמו עלי כל מובטלי ישראל). אני מקווה שכאשר אגיע לשלב שבו אארוז את המזוודות כבר אדע בדיוק כל מה שיהיה עלי לעשות על מנת לשלול כל סיכוי שאאלץ לחזור ארצה משום שנגמר לי הכסף או מכל סיבה אחרת, אך גם אם זה חס וחלילה יקרה לי לא אקרא לכך חוסר מזל אלא אברר עם עצמי טוב מה גרם לכישלוני ולאחר זמן אנסה שוב.

סופרמן יקר....

אכן קיים בעולם חוסר תכנון או תכנון לקויי, איך שתירצה... מדברייך נישמע כאילו אתה יודע באיזה נסיבות אנו נימצאים או את סיפור חיינו ואתה טועה טעות מרה. אל תמהר להסיק מסקנות ועוד מסקנות חסרות כל שחר ומנותקות לגמרי מהמציאות. בושה - אין לי במה להיתבייש.... ולהמשך הדברים אחרי שקראתי את הציטוט הקטן שלך: אני מאמינה באלוהים ובעצמי יותר מכל ואין לי צורך לגרום לו להאמין בי אז כדי שתיתאפס על עצמך ואולי תאמין גם אתה בעצמך ותבין שבעולם הזה אין בושה! לפי נתוני הגיל שלך 24 יש לך עוד דרך ארוכה לעבור!

babajos

New member
ג'ון לנון פעם אחת אמר

"life is what happens to you while you're busy making other plansואצלנו יש אימרה שאומרת" אתה רוצה להצחיק את אלוהים? תעשה תוכנית" וצטטתי קודם כל את ג'ון לנון שלא יגידו שאני חסר תרבות והבאתי שתי אימראות מפורסמות מועלמנו ומעולמם של שכננו ושתיהן אומרות בערך אותו דבר.בגדול האיש ניסה את מזלו ולצערנו כולנו לא הצליח לו, אני לא חושב שיש צורך לחטט בפצעים, ולהגיד שהוא או טעה או לקה בתכנון או חסר בתכנון, יש גם מזל תתפלא, יש כאלה שהצליחו פה אבל הגיעו רק עם מוצ'ילה על הגב בלי כסף ובלי תוכנית והיום יושבים פה יותר כבד מכל הפורום הזה ביחד.אני אישית הייתירוצה לאחל לאיש שקודם כל ימכור מהר את כל הדברים ובמחיר טוב, ודבר שני הלוואי שיצליח הוא ומשפחתו בכל כיוון שיבחרו או כל כיוון שהחיים יקחו אותם, בהצלחה!!!!

babajos

New member
במה אתם עוסקים אולי עוד נמצא

לכם עבודה פה במונטריאול? אז קודם כל חוזרים ארצה הלוואי ובאמת תצליחו ואולי אם את רוצה תתני קצת יותר פרטים לגביי המקצועות שלך ושל בעלך אם לא מאוחר מידי ואני מקווה שלא, אולי עם הקצת קשרים שיש לנו פה, ואם בכלל מונטריאול מעניינת אותכם, אולי בכל זאת נוכל למצוא לכם עבודה ,אולי לאחד מכם, אם בא לכם לנסות את המזל, אני מבטיח שאעשה כל מאמץ לעזור. שלא תחשבו שחס וחלילה שזה כרוך באיזה מניע ניסתר, זו באמת הצעה מכל הלב,ואם אתם נבוכים מידי לדון על זה בפרהסיה יש מסר אישי, והכי הייתי רוצה להגיד שתמיד תזכרו את הפתגם הנדוש הזה שאומר" כשדלת אחת נסגרת, דלת אחרת נפתחת" בהצלחה

babajos

New member
תשמע, זה בטח כבר לא יגיע גבוה מזה

נראה כאילו אתה מת להצחיק פה את כולם, אבל רואים מאיפה אתה, תמשיך ככה לגחך על מי שלא דומה לך, אני חושב שזו תכונה נעלה בכל החברה הנאורים ועיקרית, לגחך על מה שלא נראה כמוהם, אז יאללה תצחק עד שיכאב לך, ועכשיו אתה צוחק על חשבון כאלה שסיפורם כלל אינו מצחיק, אז שחק אותה אחי תתפקע!!!

LeeLoo1

New member
מדוע לא לקחתם בהתחלה כל עבודה??

אמרו לי שחייבים להתפשר בהתחלה ואפילו להיות מלצר או מוכר, בקיצור כל עבודה.

new in toronto

New member
איך את יודעת מה הם עשו?

עוד לא בקנדה וכבר שופטת אנשים. נראה אותך.תדעי לך שקשה להתקבל לכל עבודה וזה לא קשור לנכונות.

LeeLoo1

New member
לא שפטתי, רק שאלתי, אסור לשאול?

ואסור להתעניין??? אולי אני באמת ובתמים רוצה לדעת אם באמת הם לא מצאו כלום בשביל לדעת לשיקולים שלי כשאני עוברת????? אולי הם אפילו לא חיפשו בתור מוכרים בבורגר????

lazydog2

New member
מי אמר שחייבים להתפשר על כל עבודה?

ואם לא רוצים לעבוד בכל עבודה? מותר גם לחשוב שלא כל דבר מצדיק את הנסיעה, ושכבר עדיף להיות בארץ, שגם בה אפשר לעבוד בעבודות שאתה אוברקווליפייד עבורן, אבל לפחות להיות מוקפים בחברים ומשפחה. אני חושבת שכל אחד עושה את השיקולים שלו, ושמטח השאלות הקטנוניות הוא לא רק לא הולם, הוא גם ממשלא במקום. חוזריםארצה, שיהיה בהצלחה, איפה שלא תבחרו לחיות.

drz400e

New member
ודרך אגב....

אם אתה אוברקווליפייד לעבודות צוארון כחול, הנטיה של המעביד תהיה לא לקבל אותך לעבודה, כיון שהם יודעים שזו עבודה זמנית עבורכם, והם לא ירצו להשקיע בהכשרה. כך שגם עבודות כאלה , למרות שקיימות לא מעט מהן בשוק, קשות לפעמים למציאה.

עלו והצליחו

כל הכבוד על שהחלטתם לשוב לארץ האחת והיחידה, בה אפשר להרגיש כישראלים אמיתיים. אמנם החיים כאן קורצים ומפתים אך זאת למראית עין בלבד, אין כאן פתיחות, אין כאן חברויות אמת ואין אתגרים של ממש למעט אינטרסים חומרניים. מי יתן ורבים ישובו אחריכם שכן ישראל זקוקה לאנשים כמוכם!! מולדת יש רק אחת! עלו והצליחו!!

למעלה