לראות סרט

לראות סרט

כשבחור מזמין אותך אחרי 5-6 דייטים לראות סרט אצלו בבית, האם תמיד ההזמנה היא לסקס?
או שסרט או רק סרט? מה אתם אומרים?

Anna begins cc

New member
סקס.

אני לא אגיד תמיד,
אבל ב90 אחוז מהפעמים זו הכוונה. בטח בדייט חמישי או שישי.

אביeג7

New member
100%

שזו הזמנה לסקס
זה כמו הזמנה ל"קפה"

או ל"ארוחה"

shayCn

New member
לא התכוונתי לצטט

אבל התפלק לי הנסיכה הקסומה.

תגידי לי מאיפה את מצטטת או שאני אקח את המילים שלך במלוא הרצינות..

השלושר

New member
תלוי

ראשית, לא לכל הגברים יש אותו פרוטוקול.

שנית, איזה סרט ?

קומדיה רומנטית ?
רשימת שינדלר ?

BW37

New member
בחור בריא שנמשך אליך כל הזמנה היא לסקס

לא רק לסרט ולא רק אצלו
זה חלק מהטבע האנושי
גם לחוף הים, לגלידה, אצלך או בכל מקום אחר

אלא אם הוא לא בריא, וזה אופציה פחות טובה
אלא אם הוא לא נמשך אליך, וזה אופציה פחות טובה
אלא אם הוא צעיר \ חסר ניסיון \ ביישן, וגם אז ההזמנה היא לסקס, רק שאולי לא יהיה לו מספיק אומץ ליזום

Anna Vasserman

New member
לדעתי

כל הזמנה לפעילות כלשהי בבית (סרט, ארוחה, משחק שחמט...) זו הכוונה לכיוון סקס.

האם זה יגיע לשם?

זה תלוי בשניכם...

צלשלספק

New member

ולא בקטע של הסקס, כמה אפשר להתרוצץ ברחובות העיר הקפואה בלילות בין פאב למועדון ובית קפה, כשאפשר לשבת בבית של מי מהצדדים בכיף, באווירה הרבה יותר רומנטית, ביתית, אמיתית, ובלי גורמים מפריעים, כמו ערסים מזדמנים מלצריות כמהות לטיפים ופקקים, מצוקת חניה וכל השיט מסביב.

דייט ראשון בחוץ, סבבה ולגיטימי, דייט שני גם, דייט שלישי גג רביעי - חלאס, שינוי אווירה מתבקש בהחלט, וזה כלל לא קשור לסקס, לא כולם אוהבים כל הזמן "לצאת לצאת לצאת" רק מתוך ריצוי לבחורה חובבת בתי הקפה ומסעדות בצורה חריגה, וואלה אני אישית, לא בקטע...

ולא מרגיש "מחסור" אם לא אצא פעם נוספת למסעדה או מועדון.

גם אם מדובר בבחורה הוגנת ולא נצלנית חלילה, לי אישית אין תקציב כרגע לאקסטרא בילויים כדי לרצות בחורה X או Y, שכך היא "רגילה",
סורי, אבל פרנסת בני, והמשכנתא, אחזקת הדירה והרכב ושאר המחויבויות הפיננסיות שלקחתי על עצמי, קודמים לגחמות של בחורה Z שעדיין לא ממש הכרתי ונניח גרה אצל ההורים או לא מחזיקה רכב פרטי, כך שיש לה כסף מיותר לבזבז על בילויים בצורה חריגה ורציפה ואין לה יותר מדי על הראש.

dori78

New member
מעניין.

ואם הבחורה המדוברת לא גרה עם ההורים, כן מחזיקה רכב (או דו"ג) וסתם לא מרגישה מספיק קרובה אליך אחרי 5 דייטים כדי לבוא אליך הביתה?

למעלה