לראות סרט

FineSilverMan

New member
זה די תלוי בחמשת הדייטים...

יש מקרים שזורמים מהר... יש מקרים שיש חומות של תקווה...

חמישה דייטים זה משהו כמו שלושה שבועות לפחות של קשר. יש גם שיחות טלפון באמצע... אם, לאחר כל הזמן הזה היא לא מרגישה בנוח להיות בדירתי, גם ללא סקס, אולי כדאי להפרד. כמובן כל מקרה לגופו.

לא זכור לי מקרה של בחורה שהתנגדה לבוא לדירתי לאחר הדייט השלישי...
(מנגד, נדיר מאוד שהגעתי לדייט השלישי...)

צלשלספק

New member
מפשפש בזכרוני...

זכורות לי יותר בנות שבאו אלי בדייט הראשון (או לאחריו), מאשר כאלו שרק לאחר הדייט החמישי נפשנו בבית של מישהו או שכבנו

כפי שציינתי, אם בחורה באה אלי בדייט הראשון, או לאחריו, זה ממש לא מחייב שיהיה סקס או אפילו בכיוון. מזמן עברתי את השלב של לשכב עם (כמעט) כל מה שזז, הייתי בו אחרי הגט ודי מהר עבר לי, נגעלתי מעצמי.

בקשר לפסקה האחרונה שלך, נזכרתי בשתיים מהאקסיות שלי, האחת - הגעתי אליה לבית לאחר שלושה שבועות של קשר ורק אז שכבנו (היא באה אלי רק אחרי חודשיים, סיפור מורכב... שהמשיך שבעה חודשים של קשר מדהים).
השנייה, דווקא באה בדייט הראשון מיוזמתה וממש לא "היה יותר מדי" נשיקות בקטנה ו-זהו. אבל שכבנו רק אחרי שבועיים וחצי או קצת יותר מסיבה שבאמת כיבדתי אותה ואת המקום ממנו הגיעה, כפי שציינתי, אם מדובר ב"ועדת חריגים", אז תלוי בנסיבות וברצון שלי אם להיות שם או לא, לא בשונה משלה.

צלשלספק

New member
שאלה טובה.

אז כנראה שזה לא יהיה זה באם לאחר (ארבעה) חמישה דייטים היא חוששת להגיע אל ביתי הקט או לחילופין להזמין אותי אל ביתה... וככל הנראה יש כאן "עניין" שכלל 'לא קשור אלי, ספציפית', אזי לא מחייב שארצה להתמודד איתו בלאו הכי, זכותי לא?

מיותר לציין כי "לבוא אלי הביתה" - ממש לא בהכרח סקס או "קטע אינטימי" כלשהו, אם בכלל.

ebi83

New member
האמת נמצאת איפשהו באמצע..

הגיוני שהוא רוצה סקס.

ההזמנה היא לסרט, יש מצב שמשם הדברים ימשיכו לסקס אבל זה לא תלוי רק בו

mri10

New member
סקס???חלילה וחס!!

מדובר בסה"כ בבחור,נשמה טובה שלקה בשפעת חריפה,ומעונין שתהיי לצידו 'כשהוא צופה בנשיונל גיאוגרפיק' ומידי פעם אם לא יהיה אכפת לך תכיני לו תה עם לימון,ותחלטי עבורו מעט לואיזה ועלי נענע.

אבל סקס???..

מיכאלה.שאלותייך רלוונטיות לשנות ה-80 המוקדמות,אבל ב2013 הזמנה לבית בדייט חמישי או שישי כדי 'לראות סרט' איך נאמר בעדינות?! לא מדובר בהצעה אלטרואיסטית.

פיסארו

New member
איך זה מהצד השני ?

בתור זה שיצא לו להיות בצד המזמין -
אם אני מזמין מישהי הביתה, לסרט או לארוחה וכו', אני לא אוטומטית מניח שאם היא מסכימה אז יהיה סקס.
מבחינתי זה שלב חשוב בייצור אינטימיות, וזה יכול להגמר רק בנשיקות ומזמוזים קלים, אין שום בעיה עם זה.
בזמן אמת - אני ארגיש אם הבחורה רוצה מעבר לזה, או שהיא עוצרת, ואם אני מרגיש שהיא מנסה 'לצנן', אני לא אגרום לה להרגיש לא בנוח.

אבל - מה שקורה הרבה פעמים זה שבחורות מניחות שאתה מצפה לסקס ברגע שהן מגיעות אליך הביתה, ולכן נמנעות מזה עד שהן באמת רוצות.
אני, מצידי - קשה לי למשוך אינסוף דייטים על קפה/ארוחה/סרט, באיזשהו שלב אם לא נוצרת איזשהי אינטימיות בסיסית, זה גורם לתחושה של 'תקיעה' בקשר, ואז אני מאבד עניין.

הפתרון ? לרוב אם אני מציע ושומע היסוס, אני מבהיר מראש שלא מדובר בהזמנה לסקס, ולא יקרה שום דבר אם היא לא תרצה.
היו גם כאלה שרצו שאני אבטיח שלא יקרה כלום גם אם הן ירצו :)

צלשלספק

New member
התכוונת לאחר שניים שלושה דייטים

והכוונה היא באמת להתכרבל ביחד על הספה עם איזה סרט טוב, לפעמים קצת "מאבדים שליטה" במובן החיובי של המילה

מסכימה

זוהי בעצם הזמנה למגע כלשהו מעבר לנשיקה וחיבוק.
אם זורם אז זה בסדר. אם לא אז צפיתם יחד בסרט.

evanescent

New member
מה שחשוב זה שבכל מקרה

אם הוא אמר סרט ולזה היא הסכימה הוא לא צריך להסיק מזה שניתנה מצידה הסכמה למשהו אחר חוץ מסרט.

אם את יוצאת עם מאיר שניצר או גידי אורשר

אז לגמרי יש מצב שמדובר רק בסרט, ואפילו כולל סקירה הסטורית-סינמוגרפית מקיפה לפני.

אבל ברצינות, כל הזמנה הביתה לפי דעתי היא הצהרת כוונות להתקדמות למשהו אינטימי יותר.
לאו דווקא סקס - זה תלוי גם בך הרי - יכול להיות רק סבב מגעים אינטנסיבי לתוך הלילה.

למעלה