לקרוא ולהתפוצץ

vk3

New member
הא ../images/Emo35.gif Daltonik ../images/Emo70.gif

בטח קפא לך הכול שם למטה... תראה איזה תופעות לוואי יש לזה

bariska

New member
"חלק מההערות נכתבות

גם על ידי כותב בעל שם אדום (מה המשמעות??, מנהל הפורום??). "
ואני עדין מבחין בין צבעים

vk3

New member
לא הבנתי... מי ../images/Emo35.gif איפה ../images/Emo35.gif מתי ../images/Emo35.gif

vk3

New member
אההההההה עכשיו הבנתי...

כי רק עכשיו קראתי את אשר כתב החמור ההוא...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Lara F

New member
מה? אני לא מאמינה...

איזה רשע! למה שיעשה כזה דבר? הרי בשרשור על עדות המזרח היו המון תגובות שאמרו שהתרבות הישראלית יפה, וטובה, ושבכל תרבות יתרונותיה וחסרונותיה... זה לא פר מה שהוא עושה...

SupermanZW

Well-known member
כי

הוא גזען ששונא רוסים, את יכולה לקרוא את דבריו בעמוד הבא.

koby329

New member
חחחחחחחחח

ההורים שלי רוסים , ככה שהטיעונים שלכם רק מחזקים את טענותי, תתביישו!

SupermanZW

Well-known member
ההורים שלך רוסים?

מעניין מאוד... קצת סותר דברים שכתבת בעמוד הבא... מסתבר שעבורך כי מי שחושב מעט שונה ממך הוא גזען אפילו אם אין בו כלל שנאה לשום עדה, וכדוגמה רמזת שמי שלא מתרץ את כשלונם של אנשים מסויימים באפליה שהמציאו אבותיו הוא גזען. אתה רוסי ממרוקו או מרוקאי מרוסיה
, אולי פעם אבין...

koby329

New member
לא לכבודי להתייחס

ציינתי את מוצאי בהמשך (זה משנה???), תשובתך מוכיחה את מה שאתה מנסה לסתור(קצת לוגיקה בן אדם...), מה בדיוק כתוב בעמוד הבא?? (רוסיה ואוקראינה?? ביג דיל)

L e s t a t

New member
תראו, אני די נייטרלי כאן

koby: בהודעות של שניכם יש מידות של צדק, אבל לא יזיק אם תתייחס גם להודעה הזו. לא כולם בפורום הזה גזענים, ע"ע תגובת מנהל הפורום לעניין בזמן האחרון ותגובות אחרים לשרשור הנ"ל. סופרמן: אם אפשר רק בלי להיגרר לפסים אישיים, ד"א בהודעה שkoby הזכיר את מוצאו האתני הוא אמר שהוא - ואני מצטט - "אשכנזי". הייחוס תקף גם כלפי יהודי רוסיה (שדרך אגב, בחלקם גם צאצאים של יהודים ממרכז ומערב אירופה).

koby329

New member
לרגע לא טענתי

שכולם כאן גזענים, קרא את תגובתי שוב, בנוסח המקורי ולא את ה"פרשנות" של חלק מן האנשים כאן.

koby329

New member
תפסיק את הדמגוגיה

מבקש קישור להערה "אנטי רוסית" כלשהי שלי, דמגוג!!

SupermanZW

Well-known member
תגובה

הנה הודעה בה האשמת אותי בשנאה ובגזענות ובה טענת שהסטטיסטיקות על העליה הרוסית לא ימצאו חן בעיני (אני מניח שהרמז ברור לכולם), האם רק נתונים שליליים אפשר למצוא בסטטיסטיקה על העלייה הרוסית? אתה טוען שאני גזען עיוור משנאה על סמך הודעתי זו עליה הגבת כאן. המסקנה, אתה גזען אנטי רוסי ודמגוג!

למעלה