איזה רשע! למה שיעשה כזה דבר? הרי בשרשור על עדות המזרח היו המון תגובות שאמרו שהתרבות הישראלית יפה, וטובה, ושבכל תרבות יתרונותיה וחסרונותיה... זה לא פר מה שהוא עושה...
מעניין מאוד... קצת סותר דברים שכתבת בעמוד הבא... מסתבר שעבורך כי מי שחושב מעט שונה ממך הוא גזען אפילו אם אין בו כלל שנאה לשום עדה, וכדוגמה רמזת שמי שלא מתרץ את כשלונם של אנשים מסויימים באפליה שהמציאו אבותיו הוא גזען. אתה רוסי ממרוקו או מרוקאי מרוסיה
koby: בהודעות של שניכם יש מידות של צדק, אבל לא יזיק אם תתייחס גם להודעה הזו. לא כולם בפורום הזה גזענים, ע"ע תגובת מנהל הפורום לעניין בזמן האחרון ותגובות אחרים לשרשור הנ"ל. סופרמן: אם אפשר רק בלי להיגרר לפסים אישיים, ד"א בהודעה שkoby הזכיר את מוצאו האתני הוא אמר שהוא - ואני מצטט - "אשכנזי". הייחוס תקף גם כלפי יהודי רוסיה (שדרך אגב, בחלקם גם צאצאים של יהודים ממרכז ומערב אירופה).
הנה הודעה בה האשמת אותי בשנאה ובגזענות ובה טענת שהסטטיסטיקות על העליה הרוסית לא ימצאו חן בעיני (אני מניח שהרמז ברור לכולם), האם רק נתונים שליליים אפשר למצוא בסטטיסטיקה על העלייה הרוסית? אתה טוען שאני גזען עיוור משנאה על סמך הודעתי זו עליה הגבת כאן. המסקנה, אתה גזען אנטי רוסי ודמגוג!