לקרא ולהזדעזע

seeyou

New member
למה ללכת רחוק?

ווידוי מפורומים של תפוז.... 18:38:00 שם: הנבצר הראשון נושא: איזה מטומטמת תוכן: לבן דוד שלי יש חברה , היאמתנדבת איתי במכבי אש והיחסים בינינו טובים . הוא בצבא , חוזר כל שישי הביתה , לחברה שלו יש פה גדול, בוביום שני סיימתי את הלימודים . אמא של חברה של בן דוד שלי היא הספרית של אמא שלי. *תמה האקספוזיציה* אז כאות לסיום הלימודים , אני וחברים יצאנו למסיבה , היה נחמד ראיתי את חברה של בן דוד שלי בכניסה למעדון אמרתי לה שלום ודיברנו , משנכנסתי למועדון אני לא זוכר הרבה . ניכנסתנו פנימה ושתינו , אוי כמה ששתניו , המון שתינו ,ואני וחבר שלי השתכרנו , היה סבבה , הכרנו בחורות (לי לא יצא כלום , לא דווקא יצא משהו ). (עוד חלק לאקספוזיציה) יש לי רשיון , יש לנו רכב חדש, רבתי עם אמא שלי אז אין לי ביטוח , הריב היה על זה שדיברתי איתה בגלוי על זה שמידי פעם אני שותה במסיבות . תם החלק הנוסף לאקספוטזיציה. חברה של בן דוד שלי ראתה אותי ואת חבר שלי שיכורים , ומשתוללים , וסיפרה לאמא שלה , שספרה לאמא שלי (אתם יודעים איך ספריות הן עם רכלן) שבאה לי ביציאה " ספי ! שמעתי אתה בושות?! אמא אני? מה פתאום? " הייתי כחולם שהיא פלטה את האינפורמציה שהיא אמרה לי שהיא יודעת . ואתם שואלים מתי זה בא? בדיוק שביום ראשון יש לי ביטוח לאוטו , ניחשתם כמובן שהסיכוי לביטוח ירד לתמיון. מה לעשות במצב דפוק זה ?

למעלה