לקרא ולהזדעזע

niva99

New member
לקרא ולהזדעזע

היא בת 14 הוא איש הייטק בן 40!!! הכירו באינטרנט. הוא חשוד באינוס במרמה ובעילת קטינה. כשהתלוננה בפניו (איש משפחה-אב ל4 ילדים ) שכואב לה. הציע לה לעשות אמבט חם. ואני שואלת איך מערכת יחסים שכזו יכלה להמשך 4 חדשים בלי ידיעת ההורים?

פאריי

New member
אני ממש לא מבינה

יש לי מקרה במשפחה, גם ילדה בת 14 בהריון בשבוע שלושים וארבע, ופתאום אחרי שלושים וארבע שבועות האמא גילתה שהיא בהריון ולמה?? כי כאבה לה הבטן והיא לקחה אותה לרופא, והרופא אמר לאמא שהיא בהריון... נו טוב, אני לא מבינה מה האמא לא ראתה שהבת שלה לא צריכה תחבושות או טמפונים, שלא מבקשת שתקנה לה. לא ראתה שהיא מתעגלת, מתעייפת יותר, התאבון לא אותו הדבר לפה או לפה אבל משתנה. אני ממש לא מבינה הורים נשגב מבינתי. אני יודעת על עצמי שהרבה פעמים יוצא מצב שהילדים שלי מתבכיינים על זה שאני תופסת אותם קצר לגבי יציאות והסתובבויות למינהם, והדלת של החדר לעולם לא תיהיה נעולה או סגורה. ואני אומרת שהם יתבכיינו עכשיו, ושאני לא אבכה אחר כך על טעויות. אין לי מושג למה הכנסתי את הסיפור האישי שלי. אולי בגלל שאני לא מבינה הורים כאלה.

sagiberg

New member
מצמרר- אחד ההיבטים העצובים

של מתן חופש יתר ו"זכויות" של בוגרים לילדים

פאריי

New member
ניבוש זה ממש להזדעזע

לי גם קשה להבין את זה איך הורים לא רואים לא שואלים לא בודקים לאן ילדה בת ארבע עשרה הולכת ועם מי. והוא הדפוק מה יש לו לחפש עם ילדה בת 14 (סליחה על הביטוי, אבל אלו דברים שמרתיחים אותי.

j u l i a n o

New member
פאריי-אל תחפשי להבין את נפש האדם

שבעל בת 14 . כי: אין לו נפש והוא לא אדם! מיד נדלקת נורת תזכורת אדומה ואני רץ לילדים שלי לספר להם כמה מסוכן בחוץ ואיך לא להתנהג עם זרים. לא שלא היו שיחות לפני זה אבל סיפורים מההווה ממחישים בצורה הכי מפחידה את חיינו. חייבים להזכיר ולהזהיר!!! מקווה שהאיש יכנס למאסר ממושך ויפרסמו זאת-למען יראו ויראו.

פאריי

New member
דרך אגב כל הזמן מסכימה איתך,

שמת לב, או שרק אני שמה לב

j u l i a n o

New member
תמיד שם ../images/Emo23.gif ליד ה../images/Emo23.gif שלך

עכשיו שמים
ויוצאים עם האשה לגינה לעשן סיגר עם
קברנה-זרעית. אם יתמזל מזלי אולי גם
אם לא אז
ליל מנוחה

niva99

New member
ג'ולי למה בורחת כ'כ מהר?

יש צחוקים.יש בדיחות. למה לא נישארת .... יש בבה לובה.

niva99

New member
[אייקון של צחוק מתגלגל]

לפעמים קשה קשה לא כ'כ רע...

seeyou

New member
ילדה בת 14

פעם יצאתי עם חיילת יום אחד נכנסת אחותה הקטנה ילדה בת 14 ושואלת אותי: יוסי אתה שוכב עם אחותי? קצת לא נעים לשמוע דבר כזה מילדה... שאלתי אותה ...ומה את עושה עם החבר שלך... אנו עושים את זה כמשחק אבל אתם עושים כדי להתחתן... זה לא חשוב מה שעושים-חשוב איך מפרשים את זה לפי הבנה שלנו או לפי נורמות חברתיות אני חושב שיש הרבה מדינות בעולם שמתחתנים ילדות עם אנשים מבוגרים....

niva99

New member
אז.................................

אתה בעד מה שהלך שם? כלומר פדופיליה?

seeyou

New member
בלי מסכות ובלי כפפות-בבקשה

האם הבעיה שהוא מבוגר או שהיא מקיימת יחסי מין-מרצונה החופשית! מבחינה "חוקית" ילד מוגדר עד גיל 18 ! דיפדפתי ברשת ומצאתי מאמרים באותו נושה: "Is it surprising that young people are impatient to grow up? The typical teenager gains the ability to have sexual intercourse between the ages of 11 to 13. The average age to marry in the late 1990's was 27. Think about it from the teenager’s point of view. He must wait to live to twice his current age before he can experience sex. Is it any wonder that the majority of our young people are not waiting? It may seem unfair to a young man or woman that God gives them the desire for sex and the ability to perform sexual intercourse, but then says they cannot have sex at this time. Sexual intercourse is not forbidden by God, it is just limited to married couples (Hebrews 13:4). The restriction is there for very good reasons. " אז אם כן היתה שוכבת עם " נער" היה בסדר? ברור שמבחינה ציבורית-חוקית-נורמה חברתית...כן! זה לא קצת צביעות?

ניתושית

New member
לדעתי לקיים יחסים

בגיל 14 זה לא בסדר
אני מקווה שהחינוך שלי יחזיק מעמד מול הלחץ החברתי שמופעל. הילדודס האלה חיים בגוף של מבוגרים עם ראש של ילדים, זה שאפשר לקיים יחסים, לא אומר שצריך. יש כאן מישהו שמתמודד עם ילדים בגיל כזה
אשמח לדעת על דרכי ההתמודדות.

seeyou

New member
לדעת על דרכי ההתמודדות?

זה קצת מאוחר בגיל הזה אפשר לדבר לקיר.. אבל מי אשם ההוריים הממסד אם יחשבו על גישה חדשה לחינוך מיני מגן ילדים יש סיכוי לשיפור המצב לאותו דור מצאתי מאמר בנט באותו כוון " BANGKOK, July 18 (AFP) - Thai children will be taught sex education right from kindergarten level under a new program aimed at curbing teenage pregnancies and AIDS infections, reports said Tuesday. Old-fashioned methods of teaching sex education have failed, said Suwanna Vorakamin of the public health ministry's family planning and population control unit. The new program, where teachers would be trained to tackle the issue frankly and scientifically, would help erase the taboo on discussing sex in public, she said. Introducing sex education into kindergarten classes was not intended to encourage sexual behaviour among young children, she said, noting that many European countries taught the topic to youngsters with no problems. "Pupils in kindergarten will learn simple lessons. For example, they will be taught how they were born because it is a popular question that children ask their parents," she said in newspaper reports. The differences between the genders would also be taught and as the children moved up through the classes, they would gradually learn more. "Sex education is the heart of reproductive health, which means its emphasis will lead to the development of other reproductive health issues like abortion, adolescent health and reduction of HIV-AIDS infections," she said. Reaching children at a young age would enable them to delay the start of sexual activity and eliminate the risk of unwanted pregnancy once they became teenagers. "Once they are well informed about sexual matters, the youth will know how to behave properly," she said. " יש סיכוי גם בארץ? יוסי

לא זה לא צביעות !!!!!!!!!!

אתה לא מבין או מתעלם מענין מאד מרכזי : כשנערב בת 15 שוכבת עם בחור מהכיתה שלה , זה גם לא רצוי , אבל הם פחות או יותר בעמדה שווה. כשגבר בן 44 שוכב עם ילדה בת 14, הוא החזק והמתוחכם והיא החלשה וחסרת האונים, מה היא יודעת מהחיים שלה , היא ילדה וילדותית ואדם מבוגר ומנוול מנצל את הכח שבידיו נגדהזה מגעיל, מחליא ומבחיל זה רק אדם חסר מצפון ומוסר לחלוטין שיעדיף את הדחפים המיניים שלו על פני אי פגיעה בנפש רכה. ומקומו בכלא ולהרבה הרבה שנים. ולא כל דבר שפיזית הגוף כבר מפותח עבורו , גם נפשית אנחנו מוכנים אליו. מדבריך משתמע שאתה חושב שברגע שיש בגרות מינית פיזית, אז מאותו רגע כבר מותר גם לעשות ואתה מתעלם מהצד הנפשי. תחשוב על הנזק הנפשי שזה גורם לילדה. !!

../images/Emo10.gifתראו מה שעוד יכול לקרות

לכל מי שיש לו ילדים: מרגש ביותר . "
אני באמת צעירה מכדי לצאת עם בחורים. אלוהים, איך יכולתי להיות כל כך דפוקה?
" היא חשבה. היא ביקשה ממנו לקחת אותה הבייתה, והוא נכנס למכונית והניע. תוך שניות הם עברו את המהירות המותרת. תוך כדי הנהיגה המטורפת שלו, היא הבינה שחייה בסכנה. היא התחננה בפניו שיאט, אבל הוא רק הגביר מהירות. "רק תוריד אותי בבית! בבקשה!" ואז, היא ראתה אור בוהק ולבן. "אלוהים, תעזור לנו! אנחנו הולכים להתרסק!" פתאום הכל הפך שחור. היא הרגישה מישהו מוציא אותה מהתנוחה המוזרה שהיא ישבה בה, ושמעה בליל קולות "שמישהו יתקשר לאמבולנס! הילדה הזאת בחיים!" רק כמה מילים. אבל היא ידעה שהיו שתי מכוניות בתאונה. היא תהתה אם הוא היה בסדר, ואם האנשים במכונית השניה עדיין בחיים. היא התעוררה בבית החולים לפרצופים עצובים. "היית בתאונה, וזה לא נראה טוב". הצלילים הדהדו בראשה בזמן שהם אמרו לה בעדינות שהוא מת. "עשינו כל מה שיכולנו, אבל זה נראה כאילו נאבד גם אותך". "אבל מה עם האנשים במכונית השניה?" היא קראה. "אנחנו מצטערים, אבל גם הם אינם". היא התפללה :"
אלוהים, סלח לי על כל מה שעשיתי, רק רציתי לילה אחד של כיף
" היא פנתה לאחות:" אמרי למשפחות של האנשים במכונית השניה שאני מצטערת, שהייתי עושה הכל כדי להחזיר להם את האובדן שלהם. אמרי להורים שלי שאני מצטערת ששיקרתי." האחות רק עמדה שם - היא מעולם לא הסכימה. היא רק לקחה את ידיה עם דמעות בעיניה. אחרי כמה דקות, היא מתה. מישהו שאל את האחות:" למה לא הסכמת לבקשתה האחרונה של הילדה המסכנה?" היא הסתכלה אליו, בעינים עצובות ורטובות. "בגלל שהאנשים במכונית השניה... הם היו ההורים שלה." הסיפור הזה הוא עצוב, אך אמיתי.

למעלה