לקראת 2008

MARCKO POLO

New member
לקראת 2008

3 דברים שממש הייתם רוצים שיקרו לכם ו3 דברים שממש מוותרים עליהם. מי מתחיל/ה?

s h o o s h a

New member
לקראת 2008

הייתי רוצה ** זוגיות ** בית/ אוטו ** עבודה חדשה הייתי מוותרת על ** עבודה נוכחית ** כמה ק"ג לחלוטין מיותרים ** ויכוחים מטופשים על כל מיני, עם כל מיני

טוב יאללה לפני שאני הולכת:

דברים שאני ממש אבל ממש רוצה שייקרו.... 1]שאהיה בריאה [כמה נדוש] אל תצחקו...הייתה לי שנה לא קלה מבחינה זו [למרות שאני לא משתפת] 2]אז אני רוצה להיות בריאה כדי שיהיה לי אנרגייה לנסיך שאני מחכה לו כבר המונמון זמן [מוותרת על הסוס הלבן אסתפק במזדה לבנה] 3]שמשפחתי הקטנה תמשיך להיות מגובשת תומכת וביחד .ושהנכד/נכדה שבדרך תת/יתפתח יפה ושאמא שלהם תרגיש טוב . דברים שהייתי מוותר עליהם: 1] עוד 10 ק"ג [בעזרת השם השנה] 2] המזכירה שלי [למרות ששקט כעת אבל מי יודע?} 3] על מהדורת החדשות שעושה לי כמעט כל יום רע בנשמה ...הלוואי שהשקט, השלווה,השלום , והכבוד לזולת ישובו אלינו ויהיו חדשות ומציאות יותר נעימים....

עבורי זה פשוט מאד

רוצה למצוא את הידיד קרוב, שתהיה אהבה אפלטונית בלבד, מישהו לדבר איתו לשתות כוס קפה ביחד מבקשת שהבריאות תחזור ותעטוף אותי , להפסיק את הרומן עם בלינסון , והתלות בתרופות מבקשת את הזכות לראות את העולם בשתי עיניים , ללכת על שתי רגלים ולנשום ללא תרופות מוותרת על המתיקות היחתר שלי , בגלל התרוןפות שמחריכים אותי לקחת מוותרת על הרומן הצפוף עם הרופאים המרדימים וחדרי הניתוח והרופאים במרפאות מוותרת על הבדידות והשקט לטובת שמחת חיים ואהבה אמיתית

s f a r a d i t

New member
../images/Emo39.gif אני מאחלת לעצמי לכל הפורום הזה../images/Emo39.gif

רק בריאות, וזה לא סטם קלישאה תאמינו לי כל היתר שטויות.....

ben 911

New member
2007 הייתה שנה לא קלה בהרבה בחינות.

היות ואני לא צופה שבשנת 2008 יהיו שינויים גדולים.. אז מה רע לבקש משאלות? 1. הייתי רוצה להיות פעם אחת הזוכה המאושר בלוטו.
2. רוצה לחיות בזוגיות מאושרת...הכוונה לאושר ולא אישורם של חבר הליצים מהרבנות.
3. רוצה שילדי יהיו כולם...
בריאים עשירים ומאושרים. הייתי מוותר על כמה ק"ג.
על האוטו הטרנטה שעדיין מסיע אותי לכל מקום.
וכמה קמטים.. שאמנם הרווחתי אותם ביושר, אבל בכל זאת הייתי מוותר עליהם.

היות ואני אדם ריאלסטי וחולמת רק בלילה

רוצה בריאות הצלחה וזוגיות לילד שלי............. ואם אפשר להיות לו אמא בריאה,,לא רוצה להקשות על חייו.. כל השאר דייני
אומר רק תודה לאל על העבודה שלי על הרכב שלי ועל קורת הגג שיש לי

ben 911

New member
קליאו, החלמה מהירה. ../images/Emo193.gif../images/Emo140.gif

לא ידעתי בכלל שאת חולה.

תודה בן זה מין חיידק שכזה שהתאהב בי

כבר שבוע לא זז ממני דבוק לת........ שלי ונורא מעצבן לפעמים מטפס עד האף שלי ולפעמים נוחת בגרון שלי... רק שלא ייתפוס קבע אצלי..כי מנסיון די נוח "להם" בגופי.......

שמפניה ורטואלית

ונשיקות ורטואליות בSMS עושות את הלבד טוב יותר השנה למדתי שגם בורטואליה אפשר לארגן חיים טובים יותר

למעלה