עטיפות מבד לספרים
צ צימעס New member 30/8/06 #84 יש לי חברה שלא מזמן קלטה שהיא עדיין גוזרת ציפורניים כל יום שישי, מההרגל הזה.
א אטיוד5 Active member 29/8/06 #66 מבד??? רק מניר חום. וזה בא בשני סוגים - מבריק ויותר צהבהב, ומט ויותר בהיר.
א אטיוד5 Active member 30/8/06 #88 מה בא? הבד או הניר? איכשלאיהיה, בזמני עטפו מחברות וספרים בניר עטיפה שהיה חום, וחום בלבד. אני זוכר שהצעתי להוריי לחסוך ולעטוף בעיתונים, אבל הם לא הסכימו. גם לילדים שלי הצעתי, והם לא הסכימו. קשה, קשה, בעולם הזה, אף אחד לא מסכים.
מה בא? הבד או הניר? איכשלאיהיה, בזמני עטפו מחברות וספרים בניר עטיפה שהיה חום, וחום בלבד. אני זוכר שהצעתי להוריי לחסוך ולעטוף בעיתונים, אבל הם לא הסכימו. גם לילדים שלי הצעתי, והם לא הסכימו. קשה, קשה, בעולם הזה, אף אחד לא מסכים.
F Forum User New member 29/8/06 #40 וואלה, היה לי על קצה ה../images/Emo3.gif זה היה באותה קופסא עם לוח הלוגריתמים וסרגל החישוב... אגב, יש לזה קאמבק בבתי ספר מסויימים.
וואלה, היה לי על קצה ה../images/Emo3.gif זה היה באותה קופסא עם לוח הלוגריתמים וסרגל החישוב... אגב, יש לזה קאמבק בבתי ספר מסויימים.
ת תרנגולת ערומה New member 29/8/06 #43 אני השתמשתי בנייר מילימטרי באוניברסיטה, להכנת אחד מדו"חות המעבדה בפיסיקה. פחות מעצבן מאקסל. יכוליות שעוד משתמשים בזה גם בבי"ס.
אני השתמשתי בנייר מילימטרי באוניברסיטה, להכנת אחד מדו"חות המעבדה בפיסיקה. פחות מעצבן מאקסל. יכוליות שעוד משתמשים בזה גם בבי"ס.
ע עפרונית מהודרת New member 30/8/06 #73 ../images/Emo6.gif סטנסיל, נכון ../images/Emo115.gif רק מהמחשבה על המלה "סטנסיל", עולה בראשי משהו סגול עם ריח מבחיל
../images/Emo6.gif סטנסיל, נכון ../images/Emo115.gif רק מהמחשבה על המלה "סטנסיל", עולה בראשי משהו סגול עם ריח מבחיל