תיזהרי אני גדלה עכשיו בקצב מואץ. מה הטלפון שלך?
S Sea Urchin New member 29/8/06 #46 אני לא זוכר טלפונים ציבוריים בבתי-הספר. ואם היו אז ההפסקה היתה קצרה מדי בשביל להשתמש בהם, והערסים היו משתלטים עליהם בטענה שעליהם לקבל שיחה.
אני לא זוכר טלפונים ציבוריים בבתי-הספר. ואם היו אז ההפסקה היתה קצרה מדי בשביל להשתמש בהם, והערסים היו משתלטים עליהם בטענה שעליהם לקבל שיחה.
ש שבולת ירוקת העין New member 29/8/06 #58 נכון, גם זה רציתי ל'גיד אני לא זוכרת מתי היתה הפעם הראשונה שהשתמשתי באסימונים אולי בטירונות
N nutmeg New member 30/8/06 #90 כי אני יותר זקנה נה נה נה נה זה למה לי כבר יש ילדים בוגרים ואת רק מתחילה לה לה לה לה...
ע עפרונית מהודרת New member 30/8/06 #92 לא היה לי נעים להזכיר את זה לך ולגנגי, כשכתבתן שבזמנכן עוד לא היה סקאי. ובקשר לילד -- אין לך מושג כמה אני שמחה שאני מתחילה
לא היה לי נעים להזכיר את זה לך ולגנגי, כשכתבתן שבזמנכן עוד לא היה סקאי. ובקשר לילד -- אין לך מושג כמה אני שמחה שאני מתחילה
N nutmeg New member 30/8/06 #99 דווקא יש לי מושג בקשר לשמחה... תבואי פה בגיל ההתבגרות נראה אם את עוד שמחה ככה
ע עפרונית מהודרת New member 30/8/06 #102 בדיוק בגלל זה אני שמחה שאני *מתחילה*. תודה לאל, מתחילים מתינוק, לא ממתבגר. לפי איך שאני זוכרת אותי כמתבגרת, אילו היו מתחילים ממתבגר, בכלל לא הייתי מביאה ילדים
בדיוק בגלל זה אני שמחה שאני *מתחילה*. תודה לאל, מתחילים מתינוק, לא ממתבגר. לפי איך שאני זוכרת אותי כמתבגרת, אילו היו מתחילים ממתבגר, בכלל לא הייתי מביאה ילדים
S shellyland New member 31/8/06 #106 באמת? אני בדיוקלהיפך. מתה עליהם בגיל ההתבגרות. אולי נעשה הסכם-רוטציה?
ע עפרונית מהודרת New member 31/8/06 #109 אולי. אבל את יודעת, בשביל זה תצטרכי לתת לי בעוד כחמש עשרה שנה תינוק...
S shellyland New member 31/8/06 #111 או עכשיו ואת תגדלי לי אותו עד אז. ולמה 15? היום גיל ההתבגרות זה 11-12 כזה. אני מוכנה שנסגור על כיתה ז'.
או עכשיו ואת תגדלי לי אותו עד אז. ולמה 15? היום גיל ההתבגרות זה 11-12 כזה. אני מוכנה שנסגור על כיתה ז'.
ע עפרונית מהודרת New member 31/8/06 #115 זאת אומרת את תעשי תינוק עכשיו, ואחרי הלידה תביאי לי אותו, ואז, בעוד 12 שנה (יש לקחת בחשבון גם את משך ההריון), אני אביא לך שני מתבגרים? המממ... קצת בעייתי. כי אז ייצא לשתינו לגדל כמעט-תאומים. ולי בכל אופן אין כוח לזה.
זאת אומרת את תעשי תינוק עכשיו, ואחרי הלידה תביאי לי אותו, ואז, בעוד 12 שנה (יש לקחת בחשבון גם את משך ההריון), אני אביא לך שני מתבגרים? המממ... קצת בעייתי. כי אז ייצא לשתינו לגדל כמעט-תאומים. ולי בכל אופן אין כוח לזה.