לקראת ראיון עבודה

קוקי129

New member
לקראת ראיון עבודה

שלום לכולם,
שבע הבא אני ניגשת לראיון בחברה לייעוץ פיננסי. אני בשנה האחרונה לתואר, ועומדת לסיים באוניברסיטה מוכרת.
הקו"ח שלי סה"כ נראים טוב, הייתי בשרות קבע כקצינה, ואמורה לסיים עם ממוצע 80. האם זה יכול להוות נקודת חוזק עבורי בראיון?
אמנם, זה לא יהיה הראיון עבודה הראשון שלי, אך למה עליי לצפות?
הרי שניסיון אין לי, אקסל ברמה בינונית, אך המוטיבציה גבוהה מאוד. אני מוכנה ללמוד ולהשקיע רבות.
ושאלה נוספת, מהו השכר לשעה? מנהלת משאבי אנוש אמרה לי שהתפקיד שעליו אני מתמודדת הינו תפקיד של כלכלן מתחיל.
אודה לתשובות.

בברכה סופ"ש נעים,
:)

גרי רשף

New member
למיטב ידיעתי..

(אני מדגיש: למיטב ידיעתי. לא ערכתי סקר מקצועי)

המראיינת יודעת שאין לך נסיון, הציונים במיקרו א' או מבוא לסטטיסטיקה לא רלוונטיים למה שאת הולכת לעשות, ומה שיותר חשוב זה מי את מבחינת יכולות, אחריות, מוטיבציה, יוזמה וכו'.

התפקיד יכלול הרבה עבודה שחורה והמשכורת תהיה מגוחכת, אבל עלייך להתייחס לזה כאל סטאג': הזדמנות ללמוד, וקרש קפיצה לקראת התפקיד הבא לאחר שתסיימי שם שנה או שנתיים (אם לא יהיו אפשרויות קידום אצלם).

טיפ מועיל לחיים: לפני כמה ימים שאלת כאן בפורום על הצמדה למדדים, טרחו וענו לך, לא טרחת לומר תודה או להתייחס לתגובה.
לא שימשהו הפסיד או נפגע, אבל התמורה בעד מה שעשו למענך בהתנדבות (או מה שאת עשית למען הזולת בהתנדבות) אינו צריך להיות כספי, וחיוך + מילת תודה הם די והותר.
(עד כאן פינת החינוך והחיוך
).

קוקי129

New member
תשובה

שלום גרי,
מודה אני על תשובתך. הנך יכול לראות, כי אני מודה מראש על כל מתן תשובה. ברור לי כי זה אינו מובן מאליו!

בברכת שבת שלום.

למעלה