קונים גרביים צבוהים, יש את הגבריים הנעימים, רכים כאלה, רואים אותם בכל מקום, ואז פשוט גוזרים את התחתית ומלבישים מעל נעל. (ולכל מי שתהתה, זה היה לי מאמץ כביר לזכור להשתמש בזכר לגרב, אפרופו הדין שבוע שעבר)
לתפור אותה אחרי הגזירה? חשבתי לגזור ולקנות בחנות לעבודות יד משהו לשים בתחתית שלה כדי שהיא לא תמשיך להיקע. יש רעיון מה לשים? כמו בנעלי תינוקות שעדין לא הולכים...
הי בנות, גיא, כמעט בן 5, לא יודע למה הוא רוצה להתחפש, יום אחד הוא רוצה דרדס יום אחר הדרדס משעמם אותו והוא בכלל רוצה צב נינג'ה עם חרבות ועניינים. האמת שאני אישית לא רציתי לחפש אותו לצב נינג'ה , מעדיפה תחפושת של דרדס (גם מנסה להכין בעצמי). אבל...אולי אני עושה לו עוול? אם הוא ממש רוצה צב נינג'ה, פשוט לקנות לו (למרות שאני לא אוהבת את התחפושת מבחינת מה שהיא מייצגת)???????? נא עצות...
זה פורים. יום אחד (טוב, אולי 3) בשנה שאפשר להתחפש ככל העולה על רוחו... אז למה לא? חוץ מזה שבן 5 זה כבר ילד גדול ומאוד מושפע מהסביבה...(דרדס נראה לי קצת תינוקי לגיל הזה. בלי להעליב או משהו).. אני הייתי נותנת לו יד חופשית (כל עוד זה לא כולל נפצים או כל מיני מפגעים אחרים