לקראת פורים

gonzy

New member
רעיון לנעליים לתחפושת של מיקי מאוס - צהובות

שלום, יש לי תחפושת של מיקי מקורית, אבל אין לי נעליים צהובות. אשמח לרעיונות לילד בן 3. תודה

kramerkaren

New member
היה על זה דיון לפני כמה ימים

קונים גרביים צבוהים, יש את הגבריים הנעימים, רכים כאלה, רואים אותם בכל מקום, ואז פשוט גוזרים את התחתית ומלבישים מעל נעל. (ולכל מי שתהתה, זה היה לי מאמץ כביר לזכור להשתמש בזכר לגרב, אפרופו הדין שבוע שעבר)

gonzy

New member
איפה קונים כאלו גרביים?

של ילידים? מבוגרים? ואיך גורמים לסולייה לא להתפרק? איך גוזרים את התחתית?

mitmit11

New member
יש בד"כ בחנויות של "הבזול"

הרעיון הוא לגזור את תחתית הרגל ו"להלביש" על הנעל הרגילה. לילד נוח והשגת את הצבע. אני מאמצת לפורים הזה (בהנחה שאמצא אדומות).

gonzy

New member
איך גוזרים ודואגים שהגרב לא תמשיך להתפורר?

לתפור אותה אחרי הגזירה? חשבתי לגזור ולקנות בחנות לעבודות יד משהו לשים בתחתית שלה כדי שהיא לא תמשיך להיקע. יש רעיון מה לשים? כמו בנעלי תינוקות שעדין לא הולכים...

קניתי בדלתא, לא צריך לגזור לגמרי את

התחתית, אלא לחתוך קו למטה ולהזיז לצדדים כדי שליך על הסלויה של הנעל ולא על הגרב
אני קניתי שתי מידות בערך מהמידה של פיץ, ויצא ממש סבבה.

merime

New member
אני הכנתי מסול...

ושמתי על הנעל הרגילה, כך שהסוליה נשארה ללא שום דבר. זה היה מעולה.

מיקמיק21

New member
צב נינג'ה או דרדס??

הי בנות, גיא, כמעט בן 5, לא יודע למה הוא רוצה להתחפש, יום אחד הוא רוצה דרדס יום אחר הדרדס משעמם אותו והוא בכלל רוצה צב נינג'ה עם חרבות ועניינים. האמת שאני אישית לא רציתי לחפש אותו לצב נינג'ה , מעדיפה תחפושת של דרדס (גם מנסה להכין בעצמי). אבל...אולי אני עושה לו עוול? אם הוא ממש רוצה צב נינג'ה, פשוט לקנות לו (למרות שאני לא אוהבת את התחפושת מבחינת מה שהיא מייצגת)???????? נא עצות...

שחר292

New member
אני הייתי זורמת איתו

זה פורים. יום אחד (טוב, אולי 3) בשנה שאפשר להתחפש ככל העולה על רוחו... אז למה לא? חוץ מזה שבן 5 זה כבר ילד גדול ומאוד מושפע מהסביבה...(דרדס נראה לי קצת תינוקי לגיל הזה. בלי להעליב או משהו).. אני הייתי נותנת לו יד חופשית (כל עוד זה לא כולל נפצים או כל מיני מפגעים אחרים
)

פילונת1

New member
אצלנו היה

אבל זה לא יעזור לך (גליל עליון) היו תחפושות נחמדות ב 30 ש"ח שווה ללכת ולבדוק

למעלה