לקראת עלייתה של Suits

is00

New member
בבייס. אבל היא הסתיימה לפני איזה 5-6 שנים.

אחרי 9 או 10 עונות. זאת הסדרה שקת'רין בל הגיעה ממנה אל "נשות קבע".
אני לא כל כך זוכר ימים. אולי ימי שבת, אבל אני לא בטוח אם במהלך השנים והעונות לא החליפו מדי פעם את הימים..

גםצופה

Member
מנהל
נדמה לי שזה שודר

בימי שישי/שבת ולכן לא יצא לי לעקוב אחרי הסדרה...

shulak14

New member
jAG שודרה בוודאות בהוט. ראיתי אותה עוד לפני

שעברתי ל-יס. אם יום אחד אראה נשות קבע זה יהיה בגלל קתרין בל. למרות שעדיין מחכה לסדרה עם אליוט.

היתה גם סדרה משפטית נוספת על חיל הים האמריקאי (נדמה לי בהולמרק) עם מרק הרמון.

עוד סיבה להחזיר את הולמרק!

LeRanch

New member
NCIS היא לא סדרה משפטית

היא פרוצדורלית - סדרת פשע. כבר בעונה 10 אאל"ט בארה"ב, לא משודרת בארץ בכלל מאז שהולמרק ירד מהאוויר (למעט כמה עונות שזמינות ב-VOD של הוט).

X יו יו S

New member
איליי סטון

וחוץ מזה ועונה הראשונה של אלי מקביל לא ראיתי עוד סדרה על עורכי דין

גםצופה

Member
מנהל
כמו שציינתי

הסדרה הראשונה שעולה לי לראש היא פרקליטי LA
(LA LAW)
בארץ היא שודרה בערוץ הראשון (בזמנו לא היה ערוץ 2
) אני גם זוכרת שהיא שודרה בימי חמישי - כך שהיו פעמים שהיא לא שודרה כי ימי חמישי היו גם הימים של משחקי מכבי ת"א... - (כעקרון היא היתה משודרת אחרי המשחק - אבל לעתים המשחק התארך....)

לא יודעת איך אתייחס אליה היום - אחד השחקנים הראשיים שלה שלה שיחק גם בורוניקה מארס ואת פיטר בקר שיחק מי שמשחק היום את הנרי ספנסר בניחוש חוקר...

אני לא יכולה שלא להתייחס לאלי מקביל - סדרה על עו"ד קצת ניורוטית אבל מעניינת מאד

את 'האישה הטובה' די התלבטתי אם להזמין - הסדרה נראתה לי טובה והחלטתי ששווה להקליט אותה וכמובן שלא הצטערתי על כך - לא ידעתי בזמנו שהיא נחשבת ללהיט (כאן הפרומואים של יס עשו עבודה טובה
)

כמו כן מידי פעם יצא לי לראות פרקים של חוק וסדר (לא ממש עקבתי אחרי זה) וכל פרק היה בהחלט מעניין ומוצלח...

אלי מקביל, LA, חוק וסדר הישן והטוב

היום איבדתי את הסבלנות לדרמות בית משפט (חוץ מהאישה הטובה כמובן
).
התחלתי גם לאבד את הסבלנות לדרמות פשע למיניהן......

גםצופה

Member
מנהל
אני יכולה להעיד על עצמי...

שבאמת כשהתבגרתי (ובעיקר כשהפכתי להיות אמא כבר הפסקתי לראות סדרות כמ טווין פיקס- פחות התחברי לסדרות כאלה... (גם לדם אמיתי והמתים המהלכים שניסתי לראות לאחרונה לא כ"כ התחברתי...)

כן, זה משנה המון

פעם הייתי צופה עם אמא שלי בכל הסדרות פיענוח פשע (בערוץ זון ריאלטי), ככל שהקטנה שלי גדלה, לא יכולתי יותר לצפות איתה, זה מזעזע אותי מידי ומכניס אותי לפחדים.

למעלה