לקראת עלייתה של Suits

גםצופה

Member
מנהל
לקראת עלייתה של Suits

הסדרה, כידוע, מספרת על בחור עצלן אך מוכשר מאד שמועסק בחברת עו"ד בכירה במנהטן.

מעניין לראות לאלו עוד סדרות עו"ד התחברתם ?
האם יש סדרת עו"ד/בית משפט שפחות אהבתם ?

האם הסדרה מזכירה לכם סדרות אחרות - על בחור מוכשר שמצליח לעשות דברים שאנשים מלומדים ממנו לא מצליחים ???

אני עדיין נזכרת בכייף ב L.A. Law

למרות שמשום מה נראה לי שזו מסוג הסדרות שלא היו עומדות במבחן הזמן...

כיום-התמכרתי ל"אישה הטובה"

גםצופה

Member
מנהל
גם אצלי היא עולה ראשונה לראש...

לא יודעת באמת אם היא היתה עומדת במבחן הזמן - למרות שמשפטים תמיד היו דבר סקסי...
ו...האם רק לי קצת מוזר לראות איך בקר החתיך נראה היום ??

riktal

New member
קודם כל אני חייבת להתנגד למשהו שכתבת

מייק לא עצלן! סיפור החיים העצוב שלו (בלי להוסיף פרטים כדי לא להרוס) הביא אותו לאן שהוא הגיע אבל בחברה הוא מוכיח שהדבר האחרון שאפשר להגיד עליו זה שהוא עצלן
(סורי אבל כמה שהוא מעצבן לפעמים אני אוהבת את הדמות שלו ומרגישה צורך להגן עליו
)
בקשר לשאלתך - סדרות עורכי דין/ משפט שאהבתי לאורך השנים כללו את חוק וסדר המקורית (תנוח על משכבה בשלום
) - שהיתה חצי סדרת עו״ד, הפרקליטים - שלפחות בתחילת דרכה היתה מעולה, אלי מקביל, המשפט של איימי (היתה מעולה),
בקשר לשאלתך השניה - כמו כל הסדרות של USA אחרי סייק (בניחוש חוקר) גם Suits בנויה על הדיאלוגים השנונים (שהם החלק הטוב והמצחיק ביותר בסדרה) בין שני דמויות עיקריות ומזכירה מאוד בעיקר את צווארון לבן אבל גם קצת את רופא להשכיר ו-Burn Notice (שאינני זוכרת את שם העברי שלה כרגע
)
בטוח שיש עוד סדרות שאני לא זוכרת כרגע אבל אם אזכר אשתף

גםצופה

Member
מנהל
את ההגדרה

לעצלן לא אני נתתי אלא ערוץ הבידור בוואינט...
גם לי הוא נראה טיפוס די לוחמני (כדי להגיע לאן שהוא הגיע...)

riktal

New member
מי שרשם את זה

כנראה מעולם לא ראה פרק בסדרה
או שהוא רק פרק אחד.

גםצופה

Member
מנהל
וואלה אני באמת לא מבינה מאיפה

אותו כתב בכלל המציא את זה...
הצצתי עכשיו בויקפדיה באנגלית על הסדרה ואין שום הגדרה שמגדירה אותו כעצלן או משהו דומה

riktal

New member
גם אני לא יודעת מאיפה הוא המציא את זה כי

גם בפיילוט מייק לא מצטייר בכלל כעצלן אבל אני לא רוצה למסור יותר מדי פרטים כדי לא להרוס למי שעוד לא ראה את הסדרה. מה שכן אגיד זה שאם הוא היה עצלן הוא לא היה הולך לעבוד בחברה מלכתחילה וזה מוסבר כבר בפיילוט.
לסיכום - סדרה מומלצת בחום שלא אכזבה ו/או שיעממה אותי אפילו בפרק אחד (ראיתי כבר את כל הפרקים ששודרו עד היום ב-USA ואני מחכה עכשיו בקוצר רוח לחידוש העונה השניה באמצע ינואר).

גםצופה

Member
מנהל
בנוגע לחלק השני...

אז כן בניחוש חוקר גם יכולה להזכיר את העניין של הכשרון ללא הלמידה... אבל שם זה עניין של 'מדיום' כביכול ולא פרקליט או איש מקצוע ממש...

riktal

New member
התכוונתי יותר

לעניין הדיאלוגים בין הדמויות, בעיקר בין שון לגאס אבל גם בין שאר הדמויות.
זה אחד הדברים הכי בולטים ב-Suite - הדיאלוגים השנונים והמהירים בין הדמויות שגורמים לצופה לא פעם להתפוצץ מצחוק גם כשנושא השיחה רציני לגמרי! לדעתי הדיאלוגים הטובים ביותר הם בין הדמויות הראשיות - מייק והרווי - אבל גם דיאלוגים של האחרים גרמו לי לא פעם להתקף צחוק (כולל כמעט חנק בגלל צפיה בזמן אכילה
). ושלא תבינו לא נכון - הסדרה היא סדרת דרמה לכל דבר ועניין אבל יש להם כותבים מעולים

LeRanch

New member
בראש ובראשונה - האישה הטובה

עולה לי לראש באופן מיידי.
בנוסף כמו שכתבתי בעבר - "שארק" הייתה ממש מגניבה ואהבתי גם את "משפט וצדק" עם ויקטור גארבר ואימון ווקר. וכמובן אי אפשר שלא להזכיר את "נזקים" המבריקה

לפי דעתי אלה הסדרות המשפטיות היחידות שצפיתי בהן

גםצופה

Member
מנהל
את שארק לא יצא לי לראות

לא זוכרת בדיוק למה - אבל לא שמעתי מעולם על נזקים...

LeRanch

New member
נזקים = Damages

עם גלן קלוז ורוז בירן בתפקידים הראשיים.

LeRanch

New member
לא ידעתי מה זה טלוויזיה בשנים האלה

אני התוודעתי לסדרות אמריקאיות רק כשעברנו ליס לפני 10 שנים..

גםצופה

Member
מנהל
הבנתי...

אני זוכרת שבמעונות באוניברסיטה היו פעמים (כשה
עבדה
) היינו יושבות כל הקומה ורואות את פרקיליטי LA יחד
(LA LAW)

is00

New member
יותר מדי.

כמובן הסדרה שכולכם הזכרתם - "פרקליטי LA". אני גם אעלה את "האישה הטובה", כי בסה"כ היא סדרת העו"ד היחידה שאני צופה בה כיום. אני אוסיף גם את "איליי סטון". ברור שאני זוכר גם את "אלי מקביל", אבל סדרה שחייבים להזכיר, שמשום מה אף אחד מכם לא הזכיר, היא JAG.

בטוח יש עוד כמה, אבל אני פשוט כרגע לא זוכר את שמן.

אה ואורן איך אתה לא הזכרת את "החוק של הארייט"(הארי?) של דיוויד אי. קלי. אם אני זוכר נכון היית אחד הצופים האדוקים שלה, לא?

LeRanch

New member
נכון! איליי סטון והחוק של הארייט!

איך שכחתי אותן.
איליי סטון הייתה כל כך כיפית, אחד הביטולים המבאסים של השנים האחרונות.
החוק של הארייט גם הייתה נורא מהנה ונמאס לי לחכות כבר שהעונה השנייה תגיע ליס בייס.. עד מתי?!?!?

למעלה