לקראת משלחת 2007

maorike

New member
לקראת משלחת 2007

מי עבר למיונים הארציים? *אנייייי* מי עוד?

נועוש6

New member
עוד לא

עוד לא היו לנו מיונים!!! אוף אני מקווה שלא היה ופיספסתי...

mayagur2

New member
כבר לארציים?!

אצלנו עדיין לא היו שבטיים...וההנהגתים רק ב31.12... בכל מקרה למי שיש שאלות וכו' מוזמן לפנו תאלי :)

אני עברתי:)

נתראה ב- 12-13/1
אני שחף משבט איתן אגב^_^

cohen shir

New member
אצלנו עוד לא היו ואני לא בטוחה.....

אם אני אלך...... תעזרו לי להחליט כבר!
עוד לא היו הנהגתיים ובכלל גם לא שבטיים.

YogevLevi

New member
לכי.....

אבל קודם כל דברי עם הצוות..... מקסימום את יכולה לפרוש באמצע.......

pume

New member
../images/Emo9.gif לכי! בלי שום צל של ספק!

אין לך מה להפסיד בכלללללללל

cohen shir

New member
האמת שאני מפסידה המון אבל עדיין....

מקבלת משלחת של 3 חודשים! להכיר אנשים חדשים! מקומות חדישים! אבל מפסידה מלא...
בראש ובראשונה עוזבת את הצוות שלי שאין אני הכי אוהבת אותם בעולם!!!!!!!!! ואנחנו ממש בקשר טוב ויהיה לי ממש קשה להשאיר אותם בלי ראשג"ד או עם ראשג"ד אחר במחנה ובכל התהליך קיץ וסופ"ש [סוף שנה]....
9 בגרויות.
מחנה קית שתור יו"רית - אצלנו רק השביעיסטים יו"רים במהלך המחנה לפעמים בשילוב עם שישיסטים ושמיניסטים אבל אנחנו הבסיס, והשכבה שלי מתכננת את המחנה שלנו בתור שביעיסטים לא פחות מכיתה ח'....
טיסה לחו"ל עם המשפחה.
משלחת אחרת של הסוכנות היהודית.
חופש גדול אחרון שבתכנון השכבה שלי רוצה לעשות את ים אל ים שוב לבד.
פסטיבל המחולות בכרמיאל.

pume

New member
ואו.. ../images/Emo9.gif

בואי נגיד ככה : גם אני הייתי ראשג"דית , ונורא נוראאא אהבתי את הצוות שלי. והיה לנו כיף, ואנח ובקשר טוב, עד היום. כמה שזה קשה- לכל אחד מאיתנו יש מחליף, ותמיד יהיה מישהו שיוכל להיות עם הצוות שלך, מה עוד שבאידיאל צוותים לא צריכים ראשג"ד בסוף שנה- כל עניין ההתפתחות האישית וכו'. בעניין המחנה- אין אפס, לא יהיה לך עוד מחנה בשביעית כשתחזרי או משהו אבל באמת באמת באמת זה ממש מתגמד לעומת הכל. גם אני [הנה אני מודה ] חלמתי להיות ראש חלוץ וממש להוביל את המחנה... אבל אמרתי לעצמי שזה כאין וכאפס לעומת להיות במחנה בארה"ב. בעניין הבגרויות לא את כולם מפספסים- אני הספקתי לעשו תמתמטיקה ואנגלית, ויש אחרים שאפילו לא פספסו בגרות אחת! אני לא יודעת מה את לומדת ככה שאני לא אכנס לך ואגיב, אבל זה באמת לא בשמיים. ודרך אגב, הבחירה שלך היא בסופו של דבר, אבל תחשבי שזה אשכרה הזדמנות אחת בחיים להיות חלק ממשלחת הצופים, ועזבי את הכיף העצום ואת הרגשת השליחות המטורפת- את אשכרה יוצאת עם עוד לפחות 5 חברים מעולים לחיים. ועם בגרות ,אחריות ומיצוי עצמי. ואם את רוצה לשאול עוד משהו - אז דברי במייל כי כאן זה ממש לא נוח. [email protected]

maorike

New member
מה גם ש....

זה כולה מיונים!! וגם אם את חושבת על מה יקרה במידה ותעברי, תמיד יש את האפשרות שלא תעברי... וגם מי שכולם בטוחים שהסיכוי שלו לעבור גבוה - יכול בקלות לא לעבור... אני מאמין שאם תעברי ותגיעי לשם אז סימן שאת צריכה להיות שם, ושאת צריכה להפסיד את כל הדברים האלה בשביל משלחת... אז אולי תתני למיונים עצמם לפתור לך את ההתלבטות?

למעלה