רק שתדע...
גם בנים חילונים לא תמיד יודעים איך לדבר עם בנות (אבל יותר קשה ללמוד לשתוק לידן כשהן מתחילות לדבר בלי לתת לך להשחיל מלה...). אני חושב שהטריק הוא, קודם כל, להרגיש טוב עם עצמך. להיות מרוצה ממי שאתה רואה מולך בראי. חוץ מזה אני חושב שאם תמצא בסיטואציות חברתיות שיש בהן בנות ממילא תתרגל לדבר איתן. זכור גם שאתה לא בתחרות עם אף אחד ושום דבר לא יקרה אם פעמיים שלוש תצא עם מישהי וסתם תעשו דברים כיפיים שלא קשורים לסקס - סרט, טיול, מוזיאון וכו'. להפתעתך תגלה שלדבר עם בנות זה לא עד כדי כך קשה. איך להכניס לשיחה את הרמיזה המינית זה באמת דבר שקשה להסביר - אבל אני חושב שכשתצא מהלחץ של "לדבר עם בנות" זה כבר יבוא באיזשהו שלב. פעם הייתי במילואים, ובערב לקחנו אחד מהחתיארים של היחידה לפאב של הקיבוץ שהיה ליד הבסיס ושהייתה בו גם רחבת ריקודים. אחר כך שאלנו אותו:" נו, ח., נהנית?" והוא ענה (תדמיין קול עמוק עם הרבה נסיון חיים) : "ואללה, מה אני אגיד לכם, נחמד לראות איך הנוער מבלה. אבל אני לא מבין, הוא יודע מה היא רוצה, היא יודעת מה הוא רוצה, אז בשביל מה הם מזיעים שעתיים אחד מול השני בדיסקו?" זה נכון, אבל אין מה לעשות, לפעמים, בעיקר בהתחלה, צריך "להזיע " לפני זה. קימבאל (בתול לטנטי)