לקראת חג האהבה...

לקראת חג האהבה...

אהלן, טוב אז חיפשתי איזה מקום לשפוך ת'לב, ופה זה נראה לי מקום מתאים. נראה לי שהרבה דתל"שים סובלים מזה... תכל'ס, אני לא יודע לדבר עם בנות. זה נשמע מצחיק, אבל זה המצב. לא יודע ליזום שיחה, לא יודע להמשיך בשיחה, לא יודע להיות מושך. פשוט - לא יודע. אחרי כמה דקות של שיחה, גם באנטרנט וגם מחוצה לו, אני נלחץ, לא יודע על מה לדבר, היא מאבדת עניין, אני ממשיך הלאה. זה לא שאני אדם משעמם, או שאני נראה רע - אני פשוט לא יודע מה אני עושה, ובזמן שלחברים שלי היו בשכיבה, אני הייתי - כמובן - בישיבה
. סתם, אני לא כזה שטחי, אבל זה גורם לתסכול רב, כי אני מרגיש קצת חסר-אונים בתחום הזה, ולאחרונה אני פשוט מתעלם מזה. מוכר למישהו/י? קצת קשה לי לדבר על זה. יש לי כמה ידידות, אבל בלי שום אלמנט רומנטי. אשמח עם יצרו עימי קשר במייל.

יש כאן איזו פייה טובה שגולשת

במיוחד לצורך זה בפורום "יוצאים", ומנסה לעלות את מפלס הבטחון העצמי שלך ושל יוצאים חדשים בצעדיהם הראשונים עם המין השני. אני בטוח שהיא תשמח לעזור לך ולאחרים בהערות "מתוחכמות" מתובלות באנגלית ובשמות של מחברות ספרים עלומות, וכל העדר ימחא כף. ואם כבר, אז עיצה טובה בחינם. תהיה אתה לגמרי, אל תנסה אף פעם לחפות על היהלום האמיתי שבפנים בחיקויים נבובים מזכוכית, זה עובד יופי.

אבזץ

New member
אני מוחה בכל תוקף

על ניצול השירשור לריב אישי. לשם כך יש מסרים אישיים, מקלות, אבנים/ משטרה ופרקליטות. ממש גועל נפש!!!

נו, בסדר,

מה אתה רוצה? רובנו עבר את זה. חלקנו עוד לא יצא מזה. אתה פשוט תרפה שרירים, תפסיק לעשות מזה ענין ותפסיק להתיחס אליהן כאל "הוד מלכותך, האשּה". הן לא שוות את התסכול שלך. שבת שלום יונה

עצות מהסבתא

ככל שתאהב את החיים שלך יותר, כך תהיה יותר מושך. תקשיב הרבה ותהיה כן. תלמד לקרוא בין השורות, להבין מה באמת מדליק אותה (בניגוד למה שהיא מחצינה). תדבר עם הרבה נשים, והרבה על.. נשים. לעולם אל תצא לבלות במטרה לתפוס בחורה, אלא תצא לבלות כי בא לך לכייף. מכיון שקצת יותר מ1/2 העולם הוא נשים, כבר תמצא מישהי שאוהבת לכייף כמוך.. ואז תן לדברים לזרום. זהו על קצה המזלג.

MAYA20

New member
לא מסכימה.

אם אתה רוצה להשיג זיון תיראה טוב. אם אתה רוצה להשיג קשר חברי תהיה עצמך ואל תנסה פוזות שונות ומשונות.

spinoza

New member
תדבר עם הרבה נשים ?

אבל כתוב "אל תרבה שיחה עם האישה..." אז כתוב.

אחר

New member
אוי כמה מוכר

וכן, הרבה דתל"שים סובלים מזה. אין לי אף עצה חכמה לתת לך חוץ מזה שאל תיקח ברצינות את התשובות שמנסות להפחית מהמשמעות של ההרגשה. לא נראה לי שכל ההצעות של "תהיה אתה" ו"זה יעבור" ממש יעזרו לך. אבל זה באמת יעבור...

snatgra

New member
מוסר השכל

לפני שהגעתי לאוניברסיטה, השיחה הכי ארוכה שניהלת אם בחורה היתה בערך שלושים שניות. שנה אחר כך המצב השתפר בהרבה, אבל עדין לא במצב שהייתי רוצה. סתם טיפ: לא לקחת דברים בריצנות יתר. דייט ראשון שלי תיכננתי שעות, ובסוף סתם ישבנו בית קפה ליד הבית, והיה ממש כיף.. (ולא לצחוק עלי בנות) מוסר השכל: עד כמה שתתרגש ותפחד, בסוף יהיה בסדר. אולי נפתח קבוצת תמיכה..

אבזץ

New member
נראה לי שאנחנו קצת מגזימים

ה-"בעיה" קיימת אצל הרבה מאוד גברים, לאו דווקא יוצאים. אלא שאצלינו קיימת בעייה של העדר חברה, גברים ונשים כאחד, והצורך לבנות וליצור חברויות חדשות, במקום החברים והמשפחה שזנחנו. יאללה לעבודה, ובהצלחה. אומרים, אגב, שזה לוקח לא מעט שנים, נקווה שנשרוד.

MAYA20

New member
על מה אתה מדבר בפגישה ראשונה?

טיפים מאנשים קודמים שנפסלו אצלי בשלב של הטלפון:
לא לדבר על החתול שלך.
לא לדבר על המחלות של החתול שלך.
לא לספר על כמה בכית כשהחתול שלך הלך לאיבוד.
לא לספר איך התבלבלו וחשבו שאתה בת (זה אגב היה בחור ממש נחמד אז זה נסלח ונשארנו ידידים)
לא לספר על איך אתה הולך מכות עם אחיך הקטן.
אמרתי כבר לא לספר על כמה אתה אוהב החתול שלך?

spinoza

New member
../images/Emo132.gifציטוט מפיינמן

"בהתחלה חששתי קצת:הבחורות היו כל-כך יפות, הן היו ידועות בתור כאלה וכאלה, וכן הלאה. כשניסיתי לשוחח איתן, הייתי נחנק קצת תוך כדי דיבור. זה היה קשה בהתחלה, אבל בהדרגה זה נעשה יותר קל, ובסופו של דבר היה לי מספיק בטחון עצמי, ולא חששתי מאף אחת" ("אתה בטח מתלוצץ מיסטר פיינמן" ) פיינמן הוא פיסיקאי מדופלם. הבנת ? צריך לנסות ולתרגל. נ.ב. פטיש: מי זאת הפיה הטובה הזאת ?

ופיינמן היה גם שובב לא קטן, אדם

מבריק, ידע לספר סיפורים כהוגן ולתופף - צירוף שתמיד אטרקטיבי.

למעלה