לקראת הסתיו

לי וולף

New member
לקראת הסתיו

ולמי שכבר התחילה לבזבז את התלושים לחג (-: קצת על הטרנדים ואיך להתאימם אליך לי'תלבש

Naama P

New member
לא מתה על המראה הגברי

מתהפכת לי הבטן כשאני חושבת על שנות השמונים העליזות, בהן המראה הגברי, הגרייס ג'ונסי, שלט. אם יחזרו הכריות בכתפיים אני אתאבד. לגמרי.

לי וולף

New member
אבל אפשר בלי הכריות....

קודם כל, אני חוזרת ומדגישה שאני באסכולה שטוענת שממש לא חייבים לאמץ את כל הטרנדים... (-: מצד שני- אני חובבת ג'קטים וממליצה לך לא לבטל את העניין מבלי לנסות. לא בכולם יש כריות כתפיים גדולות (או בכלל) ואפילו יצא לי למדוד ג'קט לא רע בכלל של מנגו, שעשוי מבד ג'רזי - כמו טרנינג דק. אם את מלאה, ג'קט נכון ייצור פוקוס על 'האמצע'- החלק שמתחת לג'קט, זה שנחשף. גזרה נכונה יכולה 'להחזיק' אותך (ג'קט סגור), ליצור מותן ועוד ועוד. אם את דקיקה,ודאי שזה יתאים. יש המון גזרות, צבעים ומראות שניתן ליצור. אפילו כתחליף למעיל קל. היתרון בהופעתו של הטרנד- שסוף סוף מביאים לארץ גם אופציות פחות מעונבות ורציניות ויש הזדמנות לרכוש ג'קט קליל ואופנתי שככל הנראה ישרת אותך נאמנה גם בעונות הבאות. למיטב זכרוני, לא נתקלתי ביותר מידי חנויות שבכלל הציעו את האופציה לקנות ג'קט במחיר סביר, וכעת כשזה אופנתי- קל יותר להשיגם. עם ג'ינס וטי-שירט + צעיף קליל וצבעוני או שרשרת מרשימה- זה לוק מנצח! אפשר להרים את הצווארון, לקפל השרוולים...קלאסי! בכל מקרה אני מבקשת- בלי צעדים קיצוניים!!
הכריות חזרו, אבל הן בוודאי גם יעזבו בהקדם. שבוע טוב!

Naama P

New member
דווקא יש לי לא מעט ז'קטים

אני מחבבת אותם עם ג'ינס. רק מה, פתאום סוייטתי מהמראה הגברי הזה ונלחצתי מהופעת הכריות בארוני. את מבינה? אני מהאלה שעוד זוכרות את ראש אינדיאני על שלל כריותיהם ונצנציהם.

Fun Fair

New member
../images/Emo6.gif אוי, את חורגת אותי!!!!

"ראש אינדיאני"...
טוב שלא אמרת "טופר"...

Naama P

New member
רציתי להגיד, אבל התאפקתי...

הייתי מוכנה להרוג בשביל מכנסי רכיבה של "טופר", שאלוהים יעזור לי.

חזוס../images/Emo5.gif

צרוב לי במוח אימג' מפרסומת של ראש אינדיאני עם כריות בכתפיים, שכאילו ריחפו במרחק 25 ס"מ מהבחורה עצמה. על טופר אין לי מה לומר. במקרה הזה שתיקה שווה אלף מילים לפחות.

אני מעלימה ראיות ../images/Emo6.gif

יום אחד, כשאבי היקר היה במוד ניקיון, הוא תהה מה לעשות עם כל האלבומים ושלחתי אותו לזרוק אותם. כשאמא גילתה זה כבר היה מאוחר מדי והיא התחשבנה איתו על זה במשך חודשים

לי וולף

New member
בטח שזוכרת!

גם אני מהדור הזה.... אבל יש לי תחושה שהתסרוקות והאיפור היו מזעזעים יותר מהכריות בכתפיים.... ...איזה כיף לצחוק קצת באמצע היום. זר לא יבין זאת....

Naama P

New member
נכון

אם היה לי אומץ הייתי שמה תמונה. ליד המושג במילון "קורבן אופנה" יש תמונה שלי, מחייכת.

Fun Fair

New member
../images/Emo45.gif בשנה שעברה רכשתי 4 ג'קטים

בחנות העודפים של רונן חן- בשחור, אפור בהיר, ירוק חאקי וחום, מעוצבים להפליא, מחמיאים למותניים ומבד דק יחסית (ועדיין- שלא מאבד את הגזרה) והם מאוד מאוד משמשים איתי- גם ביומיום וגם באירועים. אפילו ג'ינס וגופיה לבנה מקבלים לוק שונה לחלוטין עם ג'קט מדליק או אקססוריז מתאימים (אפילו סיכה על הדש...)

Naama P

New member
אני יודעת שמיהרתי ורכשתי שרוולונים

ל"קטי שאנס" יש מקסימים. רכשתי שלושה כי אני אדם מופרז, בירוק, אפור ושחור.

Naama P

New member
רק שתדעי שאני עם המכנסיים והשרוולון

הצטיינתי במיוחד היום. חבל שאת לא רואה...

למעלה