לקראת הסוף...

עונה../images/Emo99.gif(במישהי)

אז קודם כל, סקר נחמד:
|איך החופש?
- כיף, חבל שעוד יומיים נגמר.את האמת,בשבילי זאת הייתה חופשה מהכלא,אז אני אבחר באפשרות הזאת
- כיף, אבל מוצה. - משעמם, היו חופשים יותר טובים.
מה עשיתם החג הזה?התאהבתי בחן,אני עומדת לחתן את הבן שלי...
האם שמרתם כשר?אתה יודע,בכלא חייבים.
אם כן, מתגעגעים לפיתות?חחח,גם כן,פיתות בכלא,עדיף מצות.
האם קיבלתם עבודות וש.ב לחג?חחחח
אם כן, כבר סיימתם?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איפה חגגתם את ליל הסדר?בתא
עם מי?עם המוחצת והמקצצת.
שרתם לפני האוכל?גם כן אוכל...
מה אכלתם?גפילטעפיג
אתם עושים ליל סדר שני (בדרך כלל מנהג של הדתיים, לעשות גם היום)?יש קיצוצים בשירות בתי הסוהר.
עשיתם ליל סדר גם עם החברים (להלן: Rioter)?חחח,המקצצת,אחל'ה של אישה.
מה נשתנה הפסח הזה מכל חופשות הפסח?שהפעם חגגתי בכלא
איך אתם מגיבים לכל המהומה שנוצרה היום בפורום עקב אירוחה של לילי?:-X
יש לכם גשר או שאתם חוזרים ביום שישי?חחחח,אצל הילדים שלי אין.
באיזה שעה אתם מתחילים?יש לנו השכמה בשש.
מתי מתכונת ראשונה\מבחן קרוב?היה ליD:
אוהבים לחמניות קמח מצה?סבביבבי.
אוהבים מצות?עדיף על הגפילטעפיג.
מצה יבשה\רטובה?לא משנה לי.
מה על המצה?מולי.
מה לא תכניסו לפה (ממאכלי פסח בלבד!)?מולי.
האם קראתם את הטור "ידידיה מגיש בני חורין"?אכן,הכפיל של הבן שלי
דעתכם?סבביישן. הודגש באמצעות מדגישולילי

שלום לכולם כאן אבי!

אז קודם כל, סקר נחמד: איך החופש?מיום ליום החופש נהיה משעמם יותר ויותר, שמישהו ישתיק את המערכת של מיקה כבר! מה עשיתם החג הזה?פיתחתי תוכנה חדשה שמשתיקה אוטומטית מערכות סטריאו שמנגנות אופרה!!! האם שמרתם כשר?כן אם כן, מתגעגעים לפיתות?כן, תשמעו מיקה לא שומרת כשר כי היא חזירה אז אני רואה פיתה מול הפרצוף האם קיבלתם עבודות וש.ב לחג?כן אם כן, כבר סיימתם?כן, מזל שיש פראיירים כמו דורי שעושים לך את כל העבודה! איפה חגגתם את ליל הסדר?אצל רוני עם מי?עם איה, דורי, מיקה, רוני, נטשה, אדם, ניני וניצן שרתם לפני האוכל?תשמעו, זאת מיקה... מה אכלתם?האמת שבדיוק היינו צריכים לקנות קינוח, אחרת אדם מ(ת)עלף!!! אתם עושים ליל סדר שני (בדרך כלל מנהג של הדתיים, לעשות גם היום)?כן, בניתי ליל סדר בסימס בתוכנה מיוחדת שפיתחתי! זה נחשב? עשיתם ליל סדר גם עם החברים (להלן: Rioter)?מה הקטע "להלן: פורעת"? מה נשתנה הפסח הזה מכל חופשות הפסח?אל תתחילו איך אתם מגיבים לכל המהומה שנוצרה היום בפורום עקב אירוחה של לילי?איזה מהומה? על מה אתם מדברים? יש לכם גשר או שאתם חוזרים ביום שישי?חוזרים באיזה שעה אתם מתחילים?8 מתי מתכונת ראשונה\מבחן קרוב?מתכונת? תנו לסיים כיתה ט'! אוהבים לחמניות קמח מצה?כן אוהבים מצות?כן מצה יבשה\רטובה?האפשרות השנייה נשמעת בוטה מדיי, רואים שחנן גולדבלט כתב את השאלון הזה מה על המצה?"אורטל+דון=לאב" (dollzy וchen010189 יבינו
)
מה לא תכניסו לפה (ממאכלי פסח בלבד!)?את כל מה שמיקה נוגסת בו, סתם!!! האם קראתם את הטור "ידידיה מגיש בני חורין"?מי זה ידידיה ואיך הוא קשור אליי? דעתכם? אני נאלצת להפסיק פה את השאלון כי... אדית חצור מאחוריך! נכון שנקרע לכם עור התוף מהצרחה שdollzy דפקה עכשיו (נעם לא, כי היא באיסטנבול)?אני ממש לא מבין על מה אתם מדברים יום הכי כיף שהיה לכם החופש?היום!!! סיימתי כמעט לבנות את התוכנה החדשה שלי יום הכי משעמם שהיה לכם החופש?ימים משעמים כמס' הימים בהם מיקה שומעת... איך היא קראה לזה..? עוד שבועיים יום העצמאות, כבר יש תוכניות(על האש, רוק עצמאות וכו'...)?בדיוק פיתחתי תוכנה שעושה אוטומטית על האש!!! דורי צריך לחבר לי שלט ואני מתקין דיסק של מנגל מיוחד שדורי בנה... חבל לכם על הזמן, "רק" 1299 (אה, פרסומת סמויה!) דולר!!!| האם גם אתם מתגעגעים לנעם שנמצאת כרגע באיסטנבול?אז זאת נעם שדגנית כל הזמן מספרת לנו עליה...

איפה אפשר לקנות../images/Emo108.gif

את המנגל האוטומטי? כי אנחנו בטוח ניהיה צריכים אותו מפגשפורום הבא

מה אתה צריך את המנגל שלו?

אנחנו נפגשים אצל רוני תבוא! אני מבין שיש לי פה כמה מעריצות בפורום באתי לראות על מה המהומה

chen010189

New member
אוי ואבוי.. דורין לשאוף, לנשוף..

להירגע.. זה רק ניני.. לשאוף, לנשוף..

DoRiNuS sMiNiA

New member
ידוע...ונישמתי סדירה../images/Emo9.gif

דרך אגב,האבי והניני האלה אני לא יודעת מה הקשר שלהם,כרגע התארחו רק לילי,דורי ואבנר. כנראה שהם לא הבינו כשהם ראו לילי בסביבה,התחרפן להם המוח. אבל כעיקרון,עד שאין הודעה שלי,שום דמות שעדיין לא התארחה היא לא מקורית.

Rioter

New member
הלוא ~מתנשפת~

אז קודם כל, סקר נחמד: איך החופש? נפלא, חבל שהוא מסתיים אוטוטו. - כיף, חבל שעוד יומיים נגמר. בהחלט. - כיף, אבל מוצה. דווקא לא. - משעמם, היו חופשים יותר טובים. גם לא. מה עשיתם החג הזה? המון. אני מרוצה מההספק שלי. הייתי באילת, נפגשתי עם אחד האנשים שאני הכי אוהבת בעולם, ביליתי עם המשפחה, עם החברים, עם עוד חברים, עשיתי ליל סדר כפול. נהניתי. האם שמרתם כשר? עד יום ראשון (
) שמרתי, אבל הייתי חייבת לאכול מאכלים "מיוחדים" בגלל הגשר ששמו לי למטה. אם כן, מתגעגעים לפיתות? בהחלט. האם קיבלתם עבודות וש.ב לחג? המון. אם כן, כבר סיימתם? חלק. איפה חגגתם את ליל הסדר? פעם אחת אצלנו, ופעם אחת אצל ידיד שלי עם מי? הפעם הראשונה עם המשפחה, בליל הסדר עצמו - ויומיים אחרי עם חברים, אצל ידיד שרתם לפני האוכל? כמובן מה אכלתם? הרבה
אתם עושים ליל סדר שני (בדרך כלל מנהג של הדתיים, לעשות גם היום)? לא, אבל באו לכאן המשפחה והיה נחמד מאוד עשיתם ליל סדר גם עם החברים (להלן: Rioter)? חחחחחח כן מה נשתנה הפסח הזה מכל חופשות הפסח? שהספקתי לעשות הרבה דברים שרציתי
איך אתם מגיבים לכל המהומה שנוצרה היום בפורום עקב אירוחה של לילי? מהומה? האומנם? יש לכם גשר או שאתם חוזרים ביום שישי? חח לרגע חשבתי שהכוונה לגשר בשיניים. כן, אני חוזרת ביום שישי לצערי באיזה שעה אתם מתחילים? 8:00 מתי מתכונת ראשונה\מבחן קרוב? יום שישי נדמה לי, או שיום ראשון - צריכה לבדוק אוהבים לחמניות קמח מצה? אף פעם לא טעמתי אוהבים מצות? לא, דיקט. גועל נפש מצה יבשה\רטובה? לא תודה מה על המצה? שום דבר מה לא תכניסו לפה (ממאכלי פסח בלבד!)? הרבה דברים, לא אוהבת ממש מאכלי-פסח האם קראתם את הטור "ידידיה מגיש בני חורין"? לא
דעתכם? נמנעת מלהגיב אני נאלצת להפסיק פה את השאלון כי... אין לך שאלות נוספות? אדית חצור מאחוריך! כמה גזעי מצידך, חן. נכון שנקרע לכם עור התוף מהצרחה שdollzy דפקה עכשיו (נעם לא, כי היא באיסטנבול)? תופתעו... יום הכי כיף שהיה לכם החופש? יום ראשון, לילות הסדר עם המשפחה והחברים, והימים באילת יום הכי משעמם שהיה לכם החופש? לא היה כזה עוד שבועיים יום העצמאות, כבר יש תוכניות(על האש, רוק עצמאות וכו'...)? עוד שבועיים?! אומג! עכשיו הבנתי למה חברה מהשכבה התקשרה אלי ואמרה לי לבוא איתה לרוק העצמאות! כמה מגניב! ו.. לא, עוד אין תוכניות. (הזומנתי לפה ולשם, אני צריכה להחליט) האם גם אתם מתגעגעים לנעם שנמצאת כרגע באיסטנבול? מאוד
נעם, תחזרי!!!! נ.ב לאחים שלי יש בSP משחק ממש מגניב, שנקרא אייטוי, אלוהים, כולי מים כאן מרוב פעילות גופנית
זה משחק כזה שווה.

chen010189

New member
יום שלישי הקרוב זה יום הזיכרון

לשואה ולגבורה. שבוע אחרי יום זיכרון לחללי מערכות ישראל ואז יום העצמאות... ראיתי במקרה ביומן!

DoRiNuS sMiNiA

New member
יאללה חזרות!

אוף,אני שונאת חזרות לטקסי זיכרון
שנה שעברה זה היה יום השואה וזה מדכא אותי. והשנה זה יום הזיכרון שזה עוד יותר עצוב לי בגל שאח שלי חייל (ג'ובניק,אבל עדיין יש סיכון
) אחותי הייתה כמעט קרבית ואני מצאתי את עצמי בוכה. לפחות יהיה לי חופש משיעורי בית לתקופה האחרונה,למרות שבנסיבות כאלה...אני מוותרת על התענוג.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאין לי כוח לחפש מדגישומטיק

חבל
איך החופש? - כיף, חבל שעוד יומיים נגמר. מה עשיתם החג הזה?המון דברים
סתם
הייתי במחשב אצל סבתא ובמפגש מגניבי בעזריאלי
האם שמרתם כשר?כן למרות שבטעות נגסתי בשוקולד שהיה בו בסקוויט
אם כן, מתגעגעים לפיתות?לא אכפת לי תאמת:$ גם הלחמניות של פסח טובות האם קיבלתם עבודות וש.ב לחג? כן
ולבן העצלן אין כוח להתחיל אותן.. אם כן, כבר סיימתם? עוד לא התחלתי... איפה חגגתם את ליל הסדר? אצל סבא וסבתא עם מי? עם המשפחה שרתם לפני האוכל? קצת:$ מה אכלתם? רק אורז ובקר
התמלאתי מהקניידלעך
אתם עושים ליל סדר שני (בדרך כלל מנהג של הדתיים, לעשות גם היום)? עשינו היום
אבל זה סתם ארוחה
עשיתם ליל סדר גם עם החברים (להלן: Rioter)? אמ לא
מה נשתנה הפסח הזה מכל חופשות הפסח? הרבה איך אתם מגיבים לכל המהומה שנוצרה היום בפורום עקב אירוחה של לילי? למה אתם מציפים את הפורום
יש לכם גשר או שאתם חוזרים ביום שישי? אין
באיזה שעה אתם מתחילים?כרגיל נראה לי
צריך לבדוק בסקולזון מתי מתכונת ראשונה\מבחן קרוב?שיט:| יום רביעי הבא מבחן בטכנולוגיה ואין לי מושג בגרוש:| אוהבים לחמניות קמח מצה? זה טעים
אוהבים מצות?למה לא מצה יבשה\רטובה?מצה רטובה זה טוב במעינה
מה על המצה?חרוסת מה לא תכניסו לפה (ממאכלי פסח בלבד!)?שאלה סוטה:< האם קראתם את הטור "ידידיה מגיש בני חורין"?אמ לא
דעתכם?אין לי כוח לקרוא אני נאלצת להפסיק פה את השאלון כי... אדית חצור מאחוריך! נכון שנקרע לכם עור התוף מהצרחה שdollzy דפקה עכשיו (נעם לא, כי היא באיסטנבול)? שיר
יום הכי כיף שהיה לכם החופש?יום ראשון במפגש:D יום הכי משעמם שהיה לכם החופש?לא היה משעמם דווקא עוד שבועיים יום העצמאות, כבר יש תוכניות(על האש, רוק עצמאות וכו'...)?אמ לא האם גם אתם מתגעגעים לנעם שנמצאת כרגע באיסטנבול? כן

chen010189

New member
בן ענית על השאלון שלי

זה כבוד! צריך להכניס לחוקים של מנהלי תפוז את החוק של ה30 הודעות ביום... אצלך לרשום הודעה אחת ביום בפורום זה שיא!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בבוקר ובצהריים המחשב והאינטרנט לא זזים כי יש עומס ואז שעה לוקח לי להגיב:$

chen010189

New member
איפה דגנית?? תגידו לה ששיר פה!

שמישהו יעיר את דגנית ויגיד לה להכנס!!! ניני אולי אתה!

chen010189

New member
וואי.. נהיינו מושפעים היום..

השיעמום חח... השיעמום.. יהיה טוב!

dollzy

New member
היא היתה אמורה לבוא אבל תפסה שיחה

עם בן והתחרטה..XD

למעלה