לקראת הסוף...

chen010189

New member
לקראת הסוף...

לא התאפקתי, הקדמתי ביומיים. אז קודם כל: שיהיה לכם חג שני שמח!
אוהבת אתכם מאוד (גם אותך לילי, גם אותך...) דורי, לילי, מיקה ואני לא יודעת כבר מי מכם מחובר לפה, אתם יותר ממוזמנים לענות! אז קודם כל, סקר נחמד: איך החופש? - כיף, חבל שעוד יומיים נגמר. - כיף, אבל מוצה. - משעמם, היו חופשים יותר טובים. מה עשיתם החג הזה? האם שמרתם כשר? אם כן, מתגעגעים לפיתות? האם קיבלתם עבודות וש.ב לחג? אם כן, כבר סיימתם? איפה חגגתם את ליל הסדר? עם מי? שרתם לפני האוכל? מה אכלתם? אתם עושים ליל סדר שני (בדרך כלל מנהג של הדתיים, לעשות גם היום)? עשיתם ליל סדר גם עם החברים (להלן: Rioter)? מה נשתנה הפסח הזה מכל חופשות הפסח? איך אתם מגיבים לכל המהומה שנוצרה היום בפורום עקב אירוחה של לילי? יש לכם גשר או שאתם חוזרים ביום שישי? באיזה שעה אתם מתחילים? מתי מתכונת ראשונה\מבחן קרוב? אוהבים לחמניות קמח מצה? אוהבים מצות? מצה יבשה\רטובה? מה על המצה? מה לא תכניסו לפה (ממאכלי פסח בלבד!)? האם קראתם את הטור "ידידיה מגיש בני חורין"? דעתכם? אני נאלצת להפסיק פה את השאלון כי... אדית חצור מאחוריך! נכון שנקרע לכם עור התוף מהצרחה שdollzy דפקה עכשיו (נעם לא, כי היא באיסטנבול)? יום הכי כיף שהיה לכם החופש? יום הכי משעמם שהיה לכם החופש? עוד שבועיים יום העצמאות, כבר יש תוכניות(על האש, רוק עצמאות וכו'...)? האם גם אתם מתגעגעים לנעם שנמצאת כרגע באיסטנבול? ואגב, אנצל הזדמנות זו כדי להגיד: אושרת לא נטשה! קודם כל, היא הייתה החופש בחו"ל. דבר שני, יש לה בעיה עם הכניסה לפורום. אבל היא עדיין אוהבת אתכם (ואתם אותה!) יאללה ביי

חן אני כועסת!גם עדי באיסטנבול!

אז קודם כל, סקר נחמד: איך החופש? - כיף, חבל שעוד יומיים נגמר.
- כיף, אבל מוצה. - משעמם, היו חופשים יותר טובים. מה עשיתם החג הזה? כל מיני... האם שמרתם כשר? כן אם כן, מתגעגעים לפיתות? מאוד..
האם קיבלתם עבודות וש.ב לחג? כן..באסה לי.. אם כן, כבר סיימתם? את חלקם
איפה חגגתם את ליל הסדר? אצל דודה של אמא עם מי? כל המשפוחה ונויצ'וק הממ"מ![והמבינות תבנה] שרתם לפני האוכל? כן מה אכלתם? מרק עם קניידעלך היה השיא אתם עושים ליל סדר שני (בדרך כלל מנהג של הדתיים, לעשות גם היום)? לא.. עשיתם ליל סדר גם עם החברים (להלן: Rioter)? לא..חחח..ריוטר
מה נשתנה הפסח הזה מכל חופשות הפסח? שבפסח הזה נפגשתי איתכם! איך אתם מגיבים לכל המהומה שנוצרה היום בפורום עקב אירוחה של לילי? אני בצד של לילי! יש לכם גשר או שאתם חוזרים ביום שישי? חוזרת ביום שישי
באיזה שעה אתם מתחילים? 8:00 מתי מתכונת ראשונה\מבחן קרוב? לא יודעת,אין בזמן הקרוב,יש חזרות לכל מיני דברים אוהבים לחמניות קמח מצה? כן! אוהבים מצות? כן! מצה יבשה\רטובה? שתיהן מה על המצה? שוקולד! מה לא תכניסו לפה (ממאכלי פסח בלבד!)? ממ..ממ...מרור.. האם קראתם את הטור "ידידיה מגיש בני חורין"? כן דעתכם? אין דעה אני נאלצת להפסיק פה את השאלון כי... אדית חצור מאחוריך! נכון שנקרע לכם עור התוף מהצרחה שdollzy דפקה עכשיו (נעם לא, כי היא באיסטנבול)?
אני מתארת לעצמי@@ יום הכי כיף שהיה לכם החופש? אתמול יום הכי משעמם שהיה לכם החופש? כל השאר
עוד שבועיים יום העצמאות, כבר יש תוכניות(על האש, רוק עצמאות וכו'...)? לא..אני מניחה שכמו כל שנה.. האם גם אתם מתגעגעים לנעם שנמצאת כרגע באיסטנבול? גם עדי!
וכן,אני מתגעגעת

chen010189

New member
עונה..

איך החופש? - כיף, חבל שעוד יומיים נגמר. מה עשיתם החג הזה?הייתי בת"א (כמובן!), הייתי הרבה במכון כושר עם דשה והייתי אצל שיר בקריית אתא! וכמובן, סבלתי עבודות לחופש וממחר גם מבחן באזרחות ועבודה במתמטיקה שהתחלתי רק היום האם שמרתם כשר?בערך אם כן, מתגעגעים לפיתות?כן האם קיבלתם עבודות וש.ב לחג?כן אם כן, כבר סיימתם?לא איפה חגגתם את ליל הסדר?בבית עם מי?דודים, בני דודים והורים (סבתא והדודים האחרים החליטו לחגוג בנפרד השנה) שרתם לפני האוכל?בזכותי לא! מה אכלתם?מרק עם קניידלעך, סלטים, אורז, גפילטע (אני היחידה שאוהבת) ומצות עם כל הממרחים הגועלים האלה של פסח שלא התקרבתי אליהם אתם עושים ליל סדר שני (בדרך כלל מנהג של הדתיים, לעשות גם היום)?לא, אבל אחרי מה שהלך במקרר אחרי הסדר, לא הייתי מתנגדת לזה שוב עשיתם ליל סדר גם עם החברים (להלן: Rioter)?לא, אבל זה אחלה רעיון! מה נשתנה הפסח הזה מכל חופשות הפסח?שהפסח הזה עמוס בלימודים איך אתם מגיבים לכל המהומה שנוצרה היום בפורום עקב אירוחה של לילי?חחחח, כיף! יש לכם גשר או שאתם חוזרים ביום שישי?חוזרת באיזה שעה אתם מתחילים?0, יימעךשמה של המתמטיקה מתי מתכונת ראשונה\מבחן קרוב?מבחן באזרחות יום ראשון ומתכונת באנגלית ב30.4 אוהבים לחמניות קמח מצה?מאוד אבל משום מה השנה אמא שלי התעצלה ולא הכינה אוהבים מצות?לא מאוד מצה יבשה\רטובה?רטובה מה על המצה?חמאה מה לא תכניסו לפה (ממאכלי פסח בלבד!)?מרור, חזרת וכל זה... האם קראתם את הטור "ידידיה מגיש בני חורין"?כן דעתכם?האמת, יצא לו טור ב"ז הפעם! אני נאלצת להפסיק פה את השאלון כי... אדית חצור מאחוריך! נכון שנקרע לכם עור התוף מהצרחה שdollzy דפקה עכשיו (נעם לא, כי היא באיסטנבול)?לא, היא אצל הדר
יום הכי כיף שהיה לכם החופש?אתמול! יום הכי משעמם שהיה לכם החופש?היום, כל היום רק פתרתי תרגילים במתמטיקה ועברתי על המחברת באזרחות כדי לראות שלא חסר לי שום חומר למבחן (מה שכבר קרה לי לא פעם) עוד שבועיים יום העצמאות, כבר יש תוכניות(על האש, רוק עצמאות וכו'...)?כן, על האש... רק עדיין לא סגור אם אצל שיר (וגולדי!) או שירן (והקור שמרגישים אצלה גם בקיץ!) האם גם אתם מתגעגעים לנעם שנמצאת כרגע באיסטנבול?מאוד, שתחזור כבר

ShIr LoVe RoNi

New member
עונה../images/Emo3.gif(כאילו שמישהו קורא../images/Emo11.gif)

אז קודם כל, סקר נחמד: איך החופש? - כיף, חבל שעוד יומיים נגמר.
- כיף, אבל מוצה. - משעמם, היו חופשים יותר טובים. ועכשיו לשאלון
:
מה עשיתם החג הזה?עבודת שורשים:S
האם שמרתם כשר?יאפ
אם כן, מתגעגעים לפיתות?מאוד
האם קיבלתם עבודות וש.ב לחג?עבודת שורשים ושיעורים בתנ"ך
אם כן, כבר סיימתם?יש לי עוד קצת וזהו..
איפה חגגתם את ליל הסדר?סבתא וסבא.
עם מי?כל המשפחה
שרתם לפני האוכל?כן, לצערי
מה אכלתם?נו, כל החרטות האלו של פסח
אתם עושים ליל סדר שני (בדרך כלל מנהג של הדתיים, לעשות גם היום)?כן.
עשיתם ליל סדר גם עם החברים (להלן: Rioter)?לא
למרות שאני גרה לידה[ניראלי
..טוב מה?! ראשון ענקית
]
מה נשתנה הפסח הזה מכל חופשות הפסח?
איך אתם מגיבים לכל המהומה שנוצרה היום בפורום עקב אירוחה של לילי?לא מגיבה, כי לא הייתי..
יש לכם גשר או שאתם חוזרים ביום שישי?חוזרים ביום שישי
באיזה שעה אתם מתחילים?8:15
מתי מתכונת ראשונה\מבחן קרוב?לא זוכרת
אוהבים לחמניות קמח מצה?לא כל כך..
אוהבים מצות?רק רטובות עם שוקולד
מצה יבשה\רטובה?^^
מה על המצה?^^
מה לא תכניסו לפה (ממאכלי פסח בלבד!)?חרוסת ניראלי..
האם קראתם את הטור "ידידיה מגיש בני חורין"?כן.
דעתכם?פסדר
אני נאלצת להפסיק פה את השאלון כי...את לא-*
אדית חצור מאחוריך!אני לא נעם
נכון שנקרע לכם עור התוף מהצרחה שdollzy דפקה עכשיו (נעם לא, כי היא באיסטנבול)?אאוץ' כן
לא
.
יום הכי כיף שהיה לכם החופש?הראשון
יום הכי משעמם שהיה לכם החופש?לא היה
היה אקשן!!!!!!!!!!!!!
עוד שבועיים יום העצמאות, כבר יש תוכניות(על האש, רוק עצמאות וכו'...)?שמעתי שהשמיניה מופיעה ביום העצמאות
האם גם אתם מתגעגעים לנעם שנמצאת כרגע באיסטנבול?כן
חסרים לי הציטוטים שהיא כל שני דפקה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מוגזם מוגזם מוגזם../images/Emo108.gif

מוגזם מוגזם מוגזאאאאם מוגזם מוגזם מוגזם מוגזם מוגזם מוגזאאאאם מוגזם-כמה שזה טיפשי!!!! |מזלגשלי|
איך החופש? |מזלגשלי|
- כיף, חבל שעוד יומיים נגמר.
|מזלגשלי|
- כיף, אבל מוצה. |מזלגשלי|
- משעמם, היו חופשים יותר טובים. |מזלגשלי|
|מזלגשלי|
מה עשיתם החג הזה?כלום כלום מלון כלום בני דודים כלום סרט בלום |מזלגשלי|
האם שמרתם כשר?ברור שלא (סתם כן
) |מזלגשלי|
אם כן, מתגעגעים לפיתות?לא פיתות לחמניות |מזלגשלי|
האם קיבלתם עבודות וש.ב לחג?שורשים מלא במתמטיקה |מזלגשלי|
אם כן, כבר סיימתם?שורשים לא מתמטיקה כן |מזלגשלי|
איפה חגגתם את ליל הסדר?מלון, מזרע, שחיטת פרות. |מזלגשלי|
עם מי?משפחה |מזלגשלי|
שרתם לפני האוכל?ברור |מזלגשלי|
מה אכלתם?קניידעלך שמיידעלך וגפילטע:| |מזלגשלי|
אתם עושים ליל סדר שני (בדרך כלל מנהג של הדתיים, לעשות גם היום)?לא:| |מזלגשלי|
עשיתם ליל סדר גם עם החברים (להלן: Rioter)?אמרתי שעשיתי עם המשפחה!!! |מזלגשלי|
מה נשתנה הפסח הזה מכל חופשות הפסח?שבכל החופשות אין אנו רואים אפילו פרק 1 של אבודים אפילו פרק 1 החופש הזה החופש הזה 24 פרקיםםםםםםם (אולי גם את העונה השנייה מי יודע) הלילה הזה הלילה הזה 24 פרקים! |מזלגשלי|
איך אתם מגיבים לכל המהומה שנוצרה היום בפורום עקב אירוחה של לילי?אדיש
|מזלגשלי|
יש לכם גשר או שאתם חוזרים ביום שישי?אי נראה לי אגשר לעצמי
בעיקרון אני אמור ללמוד אבל אולי אניח איהיה במקרה חולה
|מזלגשלי|
באיזה שעה אתם מתחילים?מה? ביה"ס? 8:30 כמו כל הזמן |מזלגשלי|
מתי מתכונת ראשונה\מבחן קרוב?אין לי מושג אל תזכירי לי מבחנים:| |מזלגשלי|
אוהבים לחמניות קמח מצה?בעע |מזלגשלי|
אוהבים מצות?ברור|
|מזלגשלי|
מצה יבשה\רטובה?רטובה!!!!(איפה נעם איפה
) |מזלגשלי|
מה על המצה?שוקו ולד |מזלגשלי|
מה לא תכניסו לפה (ממאכלי פסח בלבד!)?לחמניות קמח מצה |מזלגשלי|
האם קראתם את הטור "ידידיה מגיש בני חורין"?nope |מזלגשלי|
דעתכם?T_T |מזלגשלי|
אני נאלצת להפסיק פה את השאלון כי...כי? |מזלגשלי|
אדית חצור מאחוריך!אז? מי מכיר אותה בכלל (סתם שיר
) |מזלגשלי|
נכון שנקרע לכם עור התוף מהצרחה שdollzy דפקה עכשיו (נעם לא, כי היא באיסטנבול)?לא אבל אני בטוח שהמקלדת שלה סובלת עכשיו בטרוף |מזלגשלי|
יום הכי כיף שהיה לכם החופש?חמישי במזרעעע |מזלגשלי|
יום הכי משעמם שהיה לכם החופש?מחר
|מזלגשלי|
עוד שבועיים יום העצמאות, כבר יש תוכניות(על האש, רוק עצמאות וכו'...)?הלוואי רוק עצמאות אני קטן מדי
מנגל ברור |מזלגשלי|
האם גם אתם מתגעגעים לנעם שנמצאת כרגע באיסטנבול?כן
|מזלגשלי|
|מזלגשלי|
הודגש באמצעות מדגישומטיק
|מזלגשלי|

כמה שזה טיפשי../images/Emo108.gif

בפרסומת המקורית ילד או מישהו אומר.: מוגזם בלה בלה בלה כמה שזה טעים אז הקומדי סטור עשו:"מוגזם בלה בלה כמה שזה טיפשי והילד היה יפת(זה ששר וזה)

עוד דקה עכשיו../images/Emo108.gif

יומולדת-הנה אני בא אני מגיעעע-הנה אני בא באתי להזיעע-הנה אני בא כי את היחידה אני נשבע

May Love Beli

New member
לקראת הסוף, אה..?

איך החופש? - כיף, חבל שעוד יומיים נגמר. - כיף, אבל מוצה. - משעמם, היו חופשים יותר טובים.
מה עשיתם החג הזה? טיול פה, טיול שם... האם שמרתם כשר? כן אם כן, מתגעגעים לפיתות? מ-א-ו-ד!!! האם קיבלתם עבודות וש.ב לחג? היית צריכה לשאול "האם לא קיבלתם עבודות וש.ב לחג?"!! פוצצו אותנו! אם כן, כבר סיימתם? לא איפה חגגתם את ליל הסדר? אצל דודה שלי עם מי? עם האחים של אבא שלי שרתם לפני האוכל? כן
היה מצחיק מה אכלתם? אוכל
אתם עושים ליל סדר שני (בדרך כלל מנהג של הדתיים, לעשות גם היום)? לא עשינו ליל סדר.. עשינו ארוחה חמודה המשפחה שלנו (אני,אמא,אבא, אחי ואחותי) עשיתם ליל סדר גם עם החברים (להלן: Rioter)? חחח לא... אבל נראה לי אני יאמץ לשנה הבאה... מה נשתנה הפסח הזה מכל חופשות הפסח? שבכל החופשים אנו לא משתעממים (מה שאומר- היה חופש יבש לחלוטין!) איך אתם מגיבים לכל המהומה שנוצרה היום בפורום עקב אירוחה של לילי?
יש לכם גשר או שאתם חוזרים ביום שישי? חוזרים ביום שישי
באיזה שעה אתם מתחילים? 8:15 מתי מתכונת ראשונה\מבחן קרוב? מי זוכר? אוהבים לחמניות קמח מצה? לא אוהבים מצות? יההה!! עם שוקולד
מצה יבשה\רטובה? יבשה מה על המצה? רק שוקולד! אולי גם קצת חומוס..(לא ביחד!
) מה לא תכניסו לפה (ממאכלי פסח בלבד!)? הכל האם קראתם את הטור "ידידיה מגיש בני חורין"? ברור דעתכם?
אני נאלצת להפסיק פה את השאלון כי... כי...? אדית חצור מאחוריך! *חושבת איפה נעם ושיר נמצאות ברגע זה!* נכון שנקרע לכם עור התוף מהצרחה שdollzy דפקה עכשיו (נעם לא, כי היא באיסטנבול)? לא יצא לי לשמוע... יום הכי כיף שהיה לכם החופש? אתמול! חוג משחק!! יום הכי משעמם שהיה לכם החופש? כמעט הכל! עוד שבועיים יום העצמאות, כבר יש תוכניות(על האש, רוק עצמאות וכו'...)? לא ממש.. טיילת אולי האם גם אתם מתגעגעים לנעם שנמצאת כרגע באיסטנבול? מאוד
ואגב, אנצל הזדמנות זו כדי להגיד: אושרת לא נטשה! אוי! לקח לי זמן להבין... חשבתי נטשה מהשמינייה!
ו.. מגניב לה קודם כל, היא הייתה החופש בחו"ל. דבר שני, יש לה בעיה עם הכניסה לפורום. נו ו..? אבל היא עדיין אוהבת אתכם (ואתם אותה!) וואלה

למעלה