תראי, בגדול נחלק את זה ל2. יש בהחלט התנכלויות מעת לעת של ישראלים כלפי פלסטינים. לא קראת מפי מעולם אחרת. אולם קודם כל, זה לא בהכרח קשור לנוער הגבעות. על אף שזה לעולם יוצג כך, ברוב המקרים זה כלל לא יהיה קשור אליהם. שנית כריתת עצי זית עד לא תראי ע"י נוער הגבעות, זולת במקומות בהם הם מהווים סכנה ברורה ליהודים. זה לא מטוב ליבם או אהבת עצים פלסטיניים, אלא פשוט מטעמים הלכתיים

. זאת הנקודה שתמיד מצחיק אותי שעדיין לא הבינו שם בצד שלך (סליחה על ההכללה).
בכל מקרה מה שהתכוונתי אליו למעלה, הוא שזאת העונה (טוב או רע, לא משנה, פשוט מציאות) בה פלסטינים כורתים בעצמם עצי זית מטעמי הבראת העצים לקראת העונה הבאה

. אלא שאז מגיע השמאלני הממוצע מצפון תל אביב או אירופה, רואה את העצים הגזומים, מצלם ומספר לעולם על מעשיהם של המתנחלים הרעים. זה נוהל קבוע (נשבע לך שאני כותב תוך כדי חיוך ארוך) שחוזר על עצמו בקביעות של שעון שווצארי. אין מתנחל שלא מכיר אותו, אין נער גבעות שלא מודע לו, אין אחד שקצת בקי באזור שלא יודע מראש שזה עומד להגיע.
בכל מקרה כאמור, בהחלט יש מעת לעת התנכלויות, אולם רוב המקרים שמוגדרים כך בתקשורת או במחנה שלך, אינם כאלה. פשוט לא. אשמח לעבור איתך מקרה מקרה, אחד אחד ולנתח אותו. לא שאני צופה שתסכימי להזמנתי זו, אולם אם תאותי, את תגלי בעצמך את נכונות דברי. ואולי בדיוק מזה החשש?