די למה?
לשטויות שכותבים בפורום ציבורי. לא כולם מאוזנים פה, ולהשוות את האפליפסיה למיגרנה או דלקת אזניים או להרכבת משקפיים זה חוסר אחריות אני מודעת לזה שהרבה רוצים להקטין את חומרת המחלה כדי להרגיש עם הגוף שלהם טוב אבל למה לכתוב דברים כאלו. כותבים לי פה "אני שנתיים ללא התקפים"-- האמת זה לא עושה עלי רשם. גם 27 שנים **שלי** ללא התקפים לא עושים עלי רשם. מה תגידו להורים שהילדים שלהם מקבלים התקפים שאפליפסיה זה כמו מיגרנה זה יעבור - למה להתעלם מהסכנות של המחלה הזאת.... למה אנשים באים וכותבים שזה בסדר לעלות לגבהים או לשחות ולצלול במים עמוקים, הרי הדברים האלו מסוכנים מאוד. מי שרוצה להתגרות בגורל שלו בבקשה, אנשים חושבים שאם שנתיים אין להם התקפים , אז זהו המחלה נעלמה , מי אמר? הרי היו כאן סיפורים שההתקפים חזרו אחרי עשר שנים עם כדורים בהפתעה...... אבא של אפי -תגובתך לא מובנת מתחנן למה? לא הבנתי..... אינני חיה את המחלה שלי יום יום אני לא צריכה היות שהכדורים שלי מזכירים לי שאני חולה בה יום יום למרות השיתוק מוחין שלי והאפליפסיה אני לומדת לתארים מתקדמים ואפילו מצטיינת למרות כל הכדורים שאני לוקחת , נוהגת מזה 15 שנה ללא כל תאונה עובדת ונהנית מהחיים . יחד עם זאת אינני מנסה לרגע להקטין את חומרת המחלה כן כן אפליפסיה הינה מחלה חמורה ומסוכנת אבל אפשר לחיות איתה ואפשר לחיות מצוין עם כל המגבלות....... לפני שאתם כותבים משהו בפורום ציבורי , תחשבו האם זה מדויק לגבי כל האוכלוסיה של הפורום, תתחשבו קצת באחרים וברגשות שלהם אסטלינה