לקראת החופשה רציתי לשאול

טוב , בסדר, מתנצל, אבל

ברור שחלק ממשתתפי הפורום האפילפסי באופן אוביקטיבי הוא סיוט יומי, וחלק זה סתם מיקבץ של הוראות עשה ואל תעשה. אני רוצה לישמור את זכותה של אסטלינה להיות המזהירה בשער כאן. אסטלינה שלנו חברה כבר מתחילת הפורום, בתור שכזואת יש לה זכויות רבות. אני עדין זוכר את הפעם הראשונה שקיבלתי על הראש מאסטלינה, והיא "קצת " צדקה. ועדין לא התאוששתי מזה, סתםםםםםם. מגוון דעות זה דבר חשוב. אחרת יהיה משעמם. בי

ענת71

New member
כל אחד יכול להתמודד עם כל הקשיים.

בדרך שלו ולא צריך לעשות מזה עניין כזה גדול!!!

aerox

New member
אף אחד לא עושה עניין סה"כ ...

זה פורום שנועד לדבר ולגבש דברים ודרכים ולהבין דברים

aerox

New member
אחרי כל השיחה הזאת והדיון

הענק הזה אני עדיין נשאר באותה מחשבה ובדרך שלי
מצטער לא נסיתי לשנות אף אחד בגדול כל אחד באמת צריך לחשוב איך שבא לו ועדיין אפילפסיה זאת אינה מחלה !!!! לפחות כך אני חושב

הכל בסדר

אוף, אין לי כח לקרוא איך התגלגל הדיון, אבל, כולכם עושים בידיוק את מה שנידרש, הכל סתם עיניני של צורת הסבר. אתם מאוד אחראים. בכל האתרים מסבירים שאפילפסי זו לא מחלה אלה תופעה(או משהוא כזה), אבל קשה בזמן דיבור לא לקרוא לזה מחלה, ומאוד נוח להשוות את זה למחלות (אופס)אחרות. באפילפסיה הגיוון באופן הופעתה רב, קחו לדוגמא את כל האישים הידועים שחיו לפני מאות שנים וידוע שהיה להם אפילפסיה(ואן גוך), כלומר הם נפלו אחת לכמה חודשים אבל זה עדין השאיר אותם מוכשרים בטרוף, וחיו הרבה שנים ובלי תרופות. כמובן באותם תקופות היו אנשים עם אפילפסיה שכן ניזוקו ממנה, ועליהם כמובן לא שמענו. בי

למעלה