אסטלינה ../images/Emo24.gif
בשביל חלק מאיתנו אפילפסיה תמיד תהיה כמו מיגרנה או דלקת אוזניים ,ואנשים יכתבו וגם יאמרו את זה בקול רם, גם אם מדובר בחוסר אחריות אין שום דבר שאת אני או חיים יכולים לעשות כל אחד מאיתנו רואה את האפילפסיה מזווית ראייה אחרת, זוהי המציאות,עם זאת, טוב מאוד שהדברים עולים לדיון. את מכירה את המחלה כחמורה ומסוכנת,אין לי ויכוח איתך, אני מכבדת את עמדתך. הסיבות שאת מביאה למה שמביא אותך לכך שאת רואה את המחלה כחמורה ומסוכנת... אפשר לפתח את הנושא אם תרצי. לגבי מס' 1 אין לי ויכוח איתך וגם בהרצאה שהיתה בב"ש זה נאמר בפירוש שריבוי התקפים איננו מומלץ(אני מעדנת את דברי) 1. ריבוי התקפים הינו מסוכן בנוגע לסעיף 2 אני לא מסכימה איתך, אלא אם את התייחסת בכתיבתך לאנשים שאינם נוטלים תרופות או אינם מאוזנים,אם התייחסת לאנשים מאוזנים, אותם אלה שעלולים לאבד איזון בכל רגע נתון, טוב מה אומר ומה אגיד? אבחר בדרך שלי ואת בדרך שלך, את תכבדי את שלי ואני את שלך. זה מה שכתבת בסעיף 2. "המקומות שבהם אנשים יכולים ליפול יכולים להיות מסוכנים מאוד (וזאת חלק מהסיבה למה אסור לטפס למקומות גבוהים או לצלול......" מהו באמת סגנון כתיבה בוטה? הרי אין לנו טונציה בפורום ולכן קל עוד יותר לפרש את הדברים שחלק מאיתנו כותבים כבוטים, אין לי ספק שאת כותבת את כל ההודעות שלך מתוך מקום של דאגה לשלום הזולת ומתוך רצון להעשיר את הידע של כולנו,אולי את צריכה להביט בשרשורים קודמים שלך שבהם את ניהלת מעין דו שיח נעים עם כותבים, את שאלת שאלות והתענינת בדברים,אין לך סגנון כתיבה בוטה,מי שלא מכיר אותך עלול להבין מכתיבתך שאת כועסת, אני יודעת שאכפת לך. שוב,לכל אחד מאיתנו יכולת ההתמודדות וההכלה שלו עם האפילפסיה,חלקנו לא אומרים את המילה "אפילפסיה" חלקנו מדברים עליה בבדיחות הדעת, חלקנו אומרים שזה הדבר הנורא ביותר שקרה לנו, את מכירה "אותה" מצוין, גם אני...אבל אני לא אחנך את כולם כאן אסטלינה לחשוב כמוני, כל אדם הוא עולם ועל כל אדם מוטלת האחריות לפנות אל הרופא/הנוירולוג שלו וליטול את הכדורים בזמן. מי הבין מתוך דברייך שאת יושבת ומחכה להתקפים? מה גרם לך לכתוב את זה? נשמע שאת מאוד פגועה, תוכלי להסביר לי במה מדובר? אני יודעת שאת חיה חיים מלאים ויש לך תארים מתקדמים בהצטיינות , עובדת , לומדת , נוהגת בעלת תחביבים וגם שיש לך חבר לחיים, מי חשב אחרת? אני גם יודעת שאת מאוזנת שנים רבות מאוד. "ואפשר לצלול לרקוד לטוס ולטפס להרי ההימאליה איתה." - באמת מעניין מה עשרה רופאים היו אומרים על זה, נראה לי שהיינו שתינו נהנות מהתשובות יקירתי
, הדיעות חלוקות לכאן ולכאן. אני אומר את דברי גם לאחרים בפורום בנוגע לחוסר הנימוס. את צודקת לגבי האיזון בין הכותבים, אני אבדוק את זה לעומק. דינה