לקסיקון למבדה

RoieL

New member
לקסיקון למבדה

אני וחבר מזמינים שניים מחו"ל מדילר שמוכר לנו ב- 30$ פחות מבמיוזישן פרנדס [חדש, לא B-Stock] כי אנחנו קונים שניים? מישהו פה רוצה אחד? אם נהיה שלושה השילוח לכל אחד יצא הרבה יותר זול. צרו איתי קשר בפרטי.

RoieL

New member
כרטיס קול

הפרטים: http://www.musiciansfriend.com/product/Lexicon-Lambda-USB-Audio-Interface?sku=245506 אנחנו קונים יחידה ב- 120$, המוכר אומר שיש אחריות בינלאומית (היבואנים בארץ הם כלי זמר). מחיר בארץ- 1500 שקלים חדשים [לפחות בכלי זמר נתניה זה המחיר, בדיזינגוף באמת שאין לי מושג]. להערכתי יצא לנו בסביבות 700-750 שקל ליחידה.

שים לב שהוא כרטיס USB

אני נגד כרטיסי קול USB, בעיות יציבות והרבה תקיעות, ואם תוסיף עוד 80 דולר תוכלל קנות דברים הרבה הרבה יותר טובים. הכל תלוי למה בדיוק אתה צריך את הכרטיס קול... USB לדעתי זה רק למצלמות וחיבור ה MP3 תהנה.

JPOM

New member
לווא דווקא..

אין שום חסרון לכרטיסי USB אל מול כרטיסי PCI. הקטע עם USB זה שהם ניידים וחיצוניים שזה יתרון. חוץ מזה, לקסיקון זו חברה עם מוניטין ושם, ככה שאני לא רואה שום בעיה.

GuitarAsMouth

New member
אני לא מבין על מה אתה מסתמך

אין שום חסרון לכרטיסי USB אל מול כרטיסי PCI. המשפט הזה הוא בכלל לא נכון, USB בכלל לא מגיע למהירות של PCI וחוץ מזה שמנסיון הוא כן בעייתי.

JPOM

New member
ואני לא מבין על מה אתה מסתמך.

אינטרפייסים USB נמכרים כמו לחמניות בשוק, קשה למצוא אינטרפייס הקלטות שהוא לא USB. בכל אולפן ביתי שראיתי ובכל ריג שראיתי באינטרנט הכל מתופעל על ידי אינטרפייס USB או FireWire. אז ככה שאני באמת לא מבין על מה אתה מסתמך.

GuitarAsMouth

New member
ומה התגובה שלך קשורה

לתגובה שלי? "אין שום חסרון לכרטיסי USB אל מול כרטיסי PCI." על זה הגבתי. עכשיו תגיד לי על מה אתה מסתמך.

Xirus

New member
לצערי יפתח צודק

אתה עלול לקלל את הרגע שהלכת על יו אס בי...

JPOM

New member
אתם מדברים סתם...

בכל אולפן כל האינטרפייסים הם חיצוניים...לא תראה בשום מקום שהאינטרפייס הוא PCI. ההבדל היחידי זה שUSB זה נייד.

CH3 CH2 OH

New member
במגבלות של הלמבדה הUSB מספיק

הוא יכול להקליט עד 4 ערוצי מונו במקביל והUSB מספיק בשביל זה, כתוב על זה באתר של לקסיקון (ואני בעלים של אחד כזה, למרות שמקוצר זמן עדיין לא יצא לי להתעסק איתו יותר מדי)

Xirus

New member
אתה מדבר סתם ...

אתה מדבר סתם ... אצלי האינטרפייס (חיבורי אודיו) חיצוני - אבל החיבור הוא PCI ... ראה למטה: http://www.ynondigital.co.il/product.php?id=10 ל-USB יש רוחב פס מוגבל והוא משותף לכל מה שמחובר על קונטרולר מסויים, דבר שיכול לגרום לצרות...

RoieL

New member
באמת?

אני מחפש כרטיס קול חיצוני כי כרגע המחשב לא רק שלי ואני לא עומד להתקין עליו חומרה, חוץ מזה שאני בקרוב אקבל עוד מחשב שאהפוך אותו למין "מרכז מדיה" כך שאני מעדיף שהכרטיס יהיה נייד. וללקסיקון יש מוניטין, זה עד כדי כך גרוע?

itai 20

New member
יש לי כרטיס קול עם ממשק USB

של MAUDIO אמנם זה לא לקסיקון אבל שמע זה נתקע ולפעמים צריך לעשות RESTART כדי שתוכל לשמוע שוב בכרטיס שלי ספציפית הדרייברים לא נתמכים ע"י XP אין לי את המיקסר שיש בכל ווינדוס רגיל זה מעצבן אבל מצד שני עם GUITAR RIG של NATIVE INSTRUMENTS אין לי LATENCY בשיט וזאת תכנה קטלנית למי שמכיר...

אתה טועה.

אני לא אכנס למה אלא אם זה מאוד מעניין - אבל אם תבדוק קצת ואם יש לך קצת ידע במחשבים אתה יודע שמה שכתבת זה שטות.

AGP לא רלוונטי לנושא

וכרטיסי PCI מהירים בתאוריה כמו USB1 אבל במבחן המציאות קצת יותר, לעומת זאת USB2 מהיר כמעט פי 4 מאשר כרטיס PCI(בערך 130MBps ל PCI). בכל אופן, עזוב את המהירות - הטענה שכרטיסי USB גורמים לתקיעות ודברים כאלה זה פשוט לא נכון. מי שכתב למעלה שהמחשב שלו נוטה להתקע - היה לפחות הגון ואמר שאין לו דרייברים מתאימים - אז, גם אין לו למה לצפות יותר מדי. לירן.

למעלה