לקיילי יש סרטן

ganitav1

New member
לחבר'ה מהפורום...../images/Emo85.gif

אומנם אני לא מפה אבל אני מאוד אוהבת את קיילי ואת השירים שלה... רציתי לאחל לה החלמה מהירה
ושתדעו שהכל ייגמר בטוב בסוף ב"ה

adamkylie

New member
עם כל הרע שבזה בואו נקווה שיצא מזה

טוב שקיילי תחלים מהר, שזה לא יחזור על עצמו ובנוסף תעלה קצת המודעות העולמים למחלה הנוראית הזו.........

darksideonline

New member
קלי החלמה מהירה

אלוהים לא מבחין בין אנשים טובים לרעים, החלמה מהירה לך קלי, את תעברי את זה כמו אנסטסיה שחזרה לשיר בגדול רק בריאות לכולכם.

../images/Emo26.gif

שתהיה לה החלמה מהירה
ואתם
תהיו עכשיו הכי חזקים בשבילה
דווקא עכשיו,כשיש לה סרטן היא צריכה את הכי הרבה תמיכה
תנסו לשלוח לה מכתב או משו שיראה לה שמאמינים בה,שתומכים בה,משהו שיחזק אותה
ושוב אני אומרת,החלמה מהירה
ממני ומכל פורום ג'ניפר לופז...

killer thriller

New member
פורום מייקל ג'קסון שולח המון איחולי

בריאות לקיילי מינוג ובטוחים שקיילי חזקה מאוד ושהיא תנצח את המחלה הנוראה הזאת ושתחזור להופיע ולהיות אומן מדהים כמו שהיא...

אכן תודה לכולם על הברכות...

והאיחולים החשובים...אני כיתבו גם לקיילי עצמה כדי שהדברים יעברו...

שלום לחברי הפורום,מחבק את כולכם../images/Emo140.gif

אני מפורום מדונה, אני מאוד אוהב את קיילי,במיוחד את התקופה האלטרנטיבית שלה,כשהיא עבדה עם ניק קייב-(הדואט שלהם "היכן ששושנות הפרא גדלות" הוא הפייבוריט שלי) ועם המניק סטריט פריצ'רז--למרות שמבחינה מסחרית היא פחות הצליחה...... כאב לי לשמוע שאובחן אצל קיילי סרטן השד,הנחמה היחידה היא שגילו את זה מוקדם ולכן סיכויי ההחלמה גבוהים(אגב,גם הזמרת אנסטסיה אובחנה בשלב מוקדם, והחלימה ), אז באמת יש סיבה אמיתית לאופטימיות! אני בטוח שהיא תעבור את זה בשלום

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif שתהיה בריאה!

אני לא ממש מעריצה של קיילי אני אוהבת את השירים שלה וחושבת שהיא מהממת, מזל שזה הובחן מוקדם ויש לה סיכוי גדול להבריא אז תתעודדו, ושקיילי תבריא ותהיה חזקה!

../images/Emo99.gif כולכם אנשים ממש טובים!

גם אני מוסר "החלמה מהירה" לקיילי, האחת והיחדיה... חבל שהסרטן שהתגלה אצלה פתאום הקפיץ את כל העולם ולא המופע המדהים שלה, אבל לפחות מסיבובי באינטרנט ראיתי שכולם ממש תומכים וכאלה.. נקווה שמשהו מזה יגיע גם לקיילי... נ.ב. חשוב לציין שלא כדי להספיד אותה, מתרחשות זוועות הרבה יותר גדולות מאסונה הפרטי שלי קיילי, ואני אומר את זה בתור חבר הפורום, אבל מאוד כדי שנושא הסרטן יעלה שוב לסדר היום. (גם האיידס אפרופו). אבל זה אכן שוק רציני.... IS THE WORLD STILL SPEANING AROUND?

mylee

New member
../images/Emo24.gifלפורום קיילי מינוג..

אני משתתפת בצערכם ומקווה שהיא תחלים!!

שלום חברי פורום קיילי ../images/Emo24.gif

אני מאוד אוהב את קיילי וחושב שהיא מוכשרת ומדהימה. אני מאחל לה המון הצלחה בטיפולים ושתעבור את זה כמה שיותר קל ומהר. בנתיים תהיו חזקים בשבילה ותחזיקו יחד עם כולם אצבעות!

roniway1

New member
../images/Emo7.gif - תהיו חזקים חברים !!

אני לא מחברי הפורום ,אבל גם אותי ציערה הידיעה על כך שלקיילי יש סרטן. אני מאחל לה שתחלים במהרה ותחזור להופיע ולשמח את כל המעריצים הנהדרים שלה כאן ובכל העולם. לא קניתי את כל האלבומים של קיילי ,אבל דווקא קניתי את 2 האחרונים ,והם בהחלט נהדרים. תהיו חזקים חברים!!

ביציק

New member
שלום חבר'ה..אני חדש כאן..חבל כ"כ

שהתזמון שלי לבקר בפורום הוא רק כאשר מאורע כזה עצוב קורה
. אני מאחל לקיילי מכל הלב החלמה מהירה, שתמשיך להיות איך שהיא, קופצנית, אופטימית ולוחמת
. נחזיק לה אצבעות יחדיו

למעלה