לקיילי יש סרטן

../images/Emo7.gif

אני אמנם לא מפה אבל גם אני אוהבת את קיילי וחשבתי שתרצו לדעת.
קבלו כתבה מ "וואלה". עצוב. שתהיה לה החלמה מהירה

hilapo

New member
חברים זה נכון ראיתי ב-sky news

בבוקר יש כל הזמן כתבות חזרות יש לה סרטן השד הייתי בהלם!!!!!! היא ביטלה את כל ההופעות באוסטרליה!!! אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!

Nadav נדב

New member
../images/Emo41.gifנסיכה מדהימה שלי...

את אחד האנשים הכי חזקים שיש, ובזכות זה אני יודע שאת תבריאי. קחי את הזמן שלך, תהיי עם המשפחה - ותנוחי. לא יותר. העיקר שתהיי בסדר ושתרגישי טוב! אוהב אותך!

REDbloodedMAN

New member
../images/Emo45.gif אני גם ממש בהלם מהידיעה. אבל

אני יודע שהיא תצא מזה.
הRED BLOODED WOMAN הזו גדולה מהחיים (למרות היותה קטנה פיזית
.
אני בטוח שכל המעריצים מחזיקים לה אצבעות ויתמכו בה בכל רגע. ברגעים כאלה מבינים כמה כל אחד הוא בן-אנוש, והמחלות יכולות לבוא לכל אדם לא משנה המעמד, השכלה, פרסום. אז מה עוד לומר, רק בריאות לקיילי ולכולם.

אפרת ר

New member
מחזיקה את כל האצבעות שיש ...

ומתפללת שהכל יעבור מהר ובשלום... הולכת לכתוב לה עוד מכתב...

KerenWelling

New member
../images/Emo7.gif

לא צריך לדאוג, היא חזקה, ושורים עליה חזקה. תהיו חזקים ותתמכו, הכי חשוב! החלמה מהירה

p i n g o

New member
../images/Emo7.gif

אני עדיין בהלם מהידיעה... מקווה שזה אובחן מספיק מוקדם, מחזיק אצבעות...

תהיו חזקים../images/Emo70.gif קיילי תבריא../images/Emo24.gif

אל תגרמו למחלה (שתעבור כמה שיותר מהר..) להוריד לכם משהו מההערכה אליה, או להוריד במשהו את פעילות הפורום היפה הזה. אני אמנם לא כותב פה, אלא רק קורא, אבל היום החלטתי לצאת טיפונת מהשגרה. ברגע ששמעתי על הידיעה בבוקר, לא האמנתי, והתחלתי לחשוב כל מיני שטויות קדימה...
אבל מהר מאוד שינתי את כיוון החשיבה לכמה שיותר אופטימי..תנסו את זה גם. אוהב

p i n g o

New member
../images/Emo51.gif

כמובן שהמחלה לא תוריד מההערכה שלנו אליה, אלא להיפך. אני בטוח שההתמודדות שלה תהיה אמיצה, יש לקיילי נסיון מר עם סרטן במשפחתה וכמו שאביה החלים ככה גם היא תחלים! אני מקווה שתמשיך גם לכתוב פה בפורום, ולא רק לקרוא, בלי קשר למצבה הבריאותי של המלכה שלנו!

למעלה