לקיט

דניאלה66

New member
לקיט

היי בקשר למסך המזמזם שלפני יומיים דיברתי איתך כאן בפורום אז בחנות אופיס דיפו הסכימו להחליף לי אותו כי עד 15 יום אפשר להחליף סחורה , מה דעתך האם כדאי לי להחליף שוב ל786FD מאג ????? רוב המסכים שלהם מאג בחנות אבל יש להם גם מסכי סמסונג . הייתי מעדיפה שתיעץ לי מה לרכוש תודה

kitt

New member
הסמסונג עדיפים, אם יש לך את האפשרות

להוסיף את ההפרש במחיר, עדיף.

דניאלה66

New member
תודה אז אולי אתה מכיר דגמים של../images/Emo91.gif

הסמסונג יש באופיס דיפו SAMSUNG - S750S SAMSUNG -753DF SAMSUNG- 700 IFT SAMSUNG 750-ST כל הצגים 17 אינץ כאמור

kitt

New member
ה753 וה700 שטוחים, ה700 הוא ספינת

הדגל של הסדרה, שני ה750 הם בלי שפורפרת שטוחה, את הS אני מכיר הא בסדר אבל לא מדהים לעומת ה753 וה700.

דניאלה66

New member
אז אתה אומר שבעצם שני העדיפויות

הם ה753 ו700 ? (תלוי כמה צריך להוסיף לפי התקציב כמובן
) עליהם כדאי להתמקד ? (העיקר להתרחק מהצרה הזאת מאג , דע לך קיט שבכל סדרת טרינטרון FD יש שני פסים אופקיים ומעצבנים , אומנם יש כאלו שיעדיפו את המסכים מהסדרה הזאת אבל אני לא אוהבת אותם בכלל היו לי שני דגמים והחלפתי תוך שבוע ועכשיו ההחלפה ה-3)

kitt

New member
שני הפסים יופיעו בכל מסך שהוא

טריניטון, או יותר נכון, בכל מסך שהשורפרת שלו היא במבנה גריל חריצים, זהו מבנה המסך, זו אינה תקלה.

דניאלה66

New member
אני יודעת , הבעיה שלי הם הפריעו

גם במשחקים אם היה רקע בהיר לדוגמא היו רואים אותם , אבל הצבעים של המסך היו בסדר יש לציין. בכל אופן מסכי מאג לא אותו דבר כמו פעם . היום אני מחליפה את המאג לסאמסונג אתן לך דיווח בערב

דניאלה66

New member
התקשרו מהחנות אין להם במלאי כרגע

יגיעו דגמים חדשים של סמסונג בעוד שבועיים בינתיים אני נשארת עם המאג . (לצערי)
רצו לתת לי סמסנוג מתצוגה חשבו מצאו פריירית... או מאג 19 אינץ שטוח חדש אבל אמרתי להם שאני אמתין בסבלנות לסמסונג החדשים .

kitt

New member
סבבה ../images/Emo13.gif כל עוד הם לא יעשו בעיות

עם ההחלפה אז אין בעיה
. בקשר לשני הפסים, מתרגלים אליהם :).

דניאלה66

New member
הם לא עושים בעיות בהחלפה , אני רק

מקווה שהצבעים של הסמסונג יהיו עמוקים ותהיה חדות טובה , כי אני מכירה רק את מאג , מסכים אחרים לא יצא לי לבדוק . לכן אני רוצה רק להיות רגועה .... יש לך בעבודה מסכי סמסונג אולי , איך הצבעים והחדות ? הכוונה לסדרה של המסך השטוח

יעקב ח

New member
על איזה פסים אתם מדברים???

אולי תסבירו שנלמד ונחכים בתודה יעקב

דניאלה66

New member
יעקב

הפסים שעליהם דיברנו הם מצויים בכל מסך מאג או אחר עם שפורפרת טרינטרון של סוני . יש שני פסים אופקיים ועל רקע בהיר רואים אותם בברור יותר , בתחילה חשבתי שהמסך שמכרו לי תקול אז אמרו לי שזה בכל מסך מאג טרינטרון . זה מצב נורמלי אני לא יודעת בדיוק למה זה קורה אבל אני לא אהבתי שכל פעם היו שני פסים מופיעים לי על המרקע אבל יש כאלו שלהם לא איכפת והם מתרגלים ....

AYELET1

New member
אני גם מחליפה מסך ל-19 אינטש שטוח

כלומר (שטוח שאינו שטוח
- עם שפופרת מאחור אם אינני טועה, CRT) ומתלבטת בים 810 של מאג לבין סמסןנג 900NF, שאמור ליהיות דווקא זול (???) מהמאג. כמו כן ישנה אפשרת של יאמהה PRם 451 A902MT יש למישהו מושג? (מרוב התלבטויות, אין לי מסך...)

kitt

New member
במקרה של ה19 אינץ´ ני מכיר את המאג

בגירסתו הלא שטוחה והוא טוב. בכל מקרה עדיף להסתכל על שני המסכים במקום שמחזיק את שניהם (אם אני לא טועה אופיס דיפו עונה על ההגדרה) ולהחליט עדיף מראה עיניין מאלף מילים. kitt מקמט פתגמים להתאימם לפורום

דניאלה66

New member
מניסיון אישי של השבועיים האחרונים

הייתי מציעה לך לוותר על מאג , הם לא כמו שהיו פעם , אני רכשתי צג לפני שבועיים של מאג , בדגם אחד 786PF הצבעים לא היו איכותיים ונאלצתי להחליפו במסך אחר מאג טרינטרון786FD והוספתי עוד 300 ש"ח , הצבעים היו איכותיים אבל שני פסים הופיעו לאורך הצג זה אומנם מצב נורמלי בכל טרינטרון אבל זה קצת הציק לי בהתחלה אבל אמרתי שאתרגל לאחר יומיים המסך החל להרעיש כל פעם שהוא מתחמם וגם שהיה מכובה דרך המחשב . ניגשתי למוכרים ואמרתי שלא סובלת את מאג ורוצה מסך מדגם אחר , אז אמרו שיגיעו דגמים חדשים של סמסונג בקרוב נקווה לטוב
ולkitt אופיס דיפו לפחות איפה שאני בת"א לא נותנת לבחון את איכות המסך שאתה רוצה עם מחשב פעיל הכל ארוז ...

AYELET1

New member
הבעיה היא שגם אין להם דגמים אלו

וזה גיליתי לאחר שכולם שלחו אותי לאופיס דיפו לבחון מסכים
ותודה לעונים

דניאלה66

New member
את מדברת על הדגמים שהזכרתי בהודעה

הקודמת ? כי מאופיס דיפו רכשתי אותם .

AYELET1

New member
לא. אני מדברת על הדגמים שאני