לקיט

דניאלה66

New member
אה אוקיי , אבל אני הייתי מוותרת על

המאג ומבררת בקשר לדגמים אחרים.. אבל לפי שיקולך .

kitt

New member
באופיס דיפו בשפיים ראיתי לא מזמן

את המאג 19 עובד, וגם את רוב הליין של סמסונג.

tamir323

New member
על תיקני samsung כי זה חרא../images/Emo18.gif

לכי רק על LG FLATRON ,זה המסך הכי טוב שיש כיום בארץ,וגם המחיר שלו לא מי יודע מה גבוה. דבר שני- אין ל samsung מסכים שטוחים כי הכל זה זיוף אחד גדול ,ואני אומר לך את זה בתור אחד שמכר את המסכים האלו"כל החברות" ואם את תקשיבי לי ותלכי על LG אז לכי רק על הדגמים האלו: LG Flatron 795 plus שזה לפי דעת י המסך הכי טוב שיכול להיות -17 אינץ 775 שהוא קצת יותר פשוט אבל כולם שטוחים ואיכותיים זה אני מבטיח לך בהצלחה !!!!!

דניאלה66

New member
אין להם את L.G הבחירה היא רק

בין סמסונג ,מאג
, ודייהו kitt יעץ לי ללכת על הסמסונג הם אמורים לקבל דגמים חדישים בעוד שבועיים .

kitt

New member
מה לא טוב בהם? סתם לומר על משהו

שהוא לא טוב בלי סיבה זה לא משכנע. תן סיבה.

דניאלה66

New member
חברלס אל תפחידו אותי כי כבר מחכה../images/Emo12.gif

לי הזמנה של סמסונג אני מקווה לא להתאכזב וליעקב למה באמת אתה קוטל אותם ?!?!?! הצבעים ? החדות ? מה לא טוב במסך ?

noa_f

New member
מאג הם זבל של מסכים

הי, בתור אחת שמכירה את מסכי מאג כבר למעלה משש שנים - אל תקנו. הם זולים יחסית, אבל זהו. במסך הטריניטרון "19 לא הצלחתי מעולם לישר את שולי התצוגה, זה תמיד עושה איזה "גל" או עיוות אחר. הם גם לא מחזיקים מעמד יותר מדי שנים - הכל מטשטש. יש לנו מאג "15 בן שנתיים ומשהו, שהצבעים שלו כהו... ראיתי בחנות את ה-LG והוא לא מספיק חד! עקרונית אני ממליצה על מסכי EIZO-NANAO הם לא מוכרים כל כך בארץ, והם יקרים אבל אלו מסכים מקצועיים וגם השירות שלהם. יש לי אחד "17 בן כמעט שבע (!) שנים והוא עדיין עובד נפלא - אפילו אחרי תיקון שנעשה בו לפני שנתיים. בכל מקרה, מסך קונים רק אחרי שרואים!!! - תדרשו באופיס-דיפו או כל מקום אחר, קודם כל לראות את המסך, להפעיל את הבקרות שלו, ורק אז לקנות. כדאי גם להריץ חיפוש ב-ZDNET על המסך המדובר, לפני הקנייה.

דניאלה66

New member
גם לי היה את אותה בעיה עם המאג

שעתיים ניסיתי לשחק בפונקציות על מנת ליישר את השוליים של התצוגה במסך השטוח , עכשיו אני רואה שזה בכל המסכים השטוחים ...... ואת צודקת צריך לראות לפני שקונים ...

יעקב ח

New member
מסך מאג ושאר ירקות

שלום לך דניאלה לפני כחודשיים גם אני החלטתי לקנות מסך שטוח 17 אינטש מאופיס דיפו. היתה לי התלבטות ממש קשה בין ה-786PF לבין הסמסונג 753DF . לבסוף לקחתי את המאג.במשך כשבוע ניסיתי גם אני ליישר את הקצוות העקומים שלו.אבל ללא הצלחה. בנוסף ,בהדלקה כשהלוגו של וינדוס עלה כל הכתוביות היו על רקע אדום עז. רק לאחר כעשרים שניות הצבעים הסתדרו. לאחר שבוע החזרתי את המסך ה"מעפן" הזה חזרה לאופיס דיפו והזדכתי על הכסף.(המסך שלי היה בתיקון). היום בדיעבד אני חושב שהייתי צריך לקחת הסמסונג כי הוא נראה לי איכותי יותר ובעל תמונה חדה יותר מהמאג. טועים ,טעות ,טעינו,טעיתי,טועים ,לא? לדעתי קחי את הסמסונג,הוא נראה בסדר וגם עם 3 שנות אחריות. בהצלחה יעקב

maCr0T

New member
אני דווקא

מאחל לו בהצלחה.. ואני עובד על AOC רואים כמו בסמסונג, שטוח, חד, קצב רענון גבוה, אמנם דיי יקר אך שווה! את הסיפור על הNT4 שלי כבר שמעתם?.....

אין לי מושג מה הבעייה עם מאג..

במיוחד ה- 786FD - עוד לא ראיתי בשום מקום תמונה כל כך חדה ושטוחה. כל מי שרואה אותה אצלי מתפעל. גם חדות הטקסט המוצג וקלות הקריאה מהמסך ראויות לציון. המסכים המקבילים של Sony ושל Samsung אמנם יקרים מעט יותר, אך לא ראיתי כל הבדל באיכות התמונה או בקצב הרענון המקסימלי הנתמך (100HZ ב- 1024x768). עקמומיות הקוים בשוליים הם בעיה קלאסית שבשום מקום עדיין לא ראיתי אותה נפתרת לחלוטין. די מהר השגתי תוצאה סבירה ביותר לכל הדיעות (ברור שמי שיבדוק בפלס יגלה עקמומיות , אבל בעין בלתי מזויינת לא רואים דבר). גם אצלי בבית ישנו מסך מאג 15" טריניטרון מלפני כמה שנים טובות- וע"י פתיחת הפאנל האחורי ומשחק קצר בכמה טרימרים - הגעתי כמעט לאותה חדות, בהירות והתאמת צבעים שנראית ב- 786FD.

למעלה