לקחת פוך?

snail1

New member
אהההה איזה מקלחות הייתן?

המקלחות שליד המגורים באמת מעפנות. מתוך 4 ברזים משהו כמו 2 עובדים וגם זה בלחץ. ולא, אין מים חמים. וואי לעומת זאת יש את המקלחות של ת"ש שזה פשוט החלום. הם היו באיזה שבוע סיפוחים אז השתלטנו להן על המקלחות. זה משהו כמו בגודל של 2/3 מאולם 1 ואני לא צוחקת. איזה 10 מקלחות וחדר הלבשה ענק. מים רותחים. וואי היה כזה כיף שם! הבעיה: גובל עם שירותי סגל, והסגל שלנו שמע אותנו שרות במקלחות חחחחחחח ואז צחקו עלינו כל הזמן על זה אחרי השבירת דיסטנס (סליחה, מרחק פיקודי).

izzy88

New member
אנחנו בשירותים של מאבחנות...

פסיכוטכניות ויש לנו איזה 6-7 מקלחות עם וילונות ומים רותחיייייייייייייייים

izzy88

New member
חחחחח....

זה בסדר הבנים התלוננו.... הלך להם החמם מים במקלחות והעבירו אותם למקלחות אחרות שהם גם היו צריכים לנקות למחרת

izzy88

New member
אוי אז איזה קורס בשירותים הגדולים?

אלה לא מד"ה.....

נממ אז ככה

במקלחות של רכ"א לשעבר כרגע מש"קי שלישות- תגיות כחול-לבן בשירותים 13 מש"קיות ת"ש(ת"ש נס) שעודמעט עוזבות תגיות ירוק-אדום שירותים 4 זה אנחנו, מאבח' פסי' תגיות תכלת. שירותים 3 ועוד 2 בנייני שירותים שלידם משתמשים אם אני לא טועה התגיות הצהובות שזה מופ"ת, מד"ה ואולי גם מש"קיות קנטינה למרות שיש להם שירותים אחרים. השירותים שהקיר שלהם משותף לשירותי סגל היו של ת"ש אש(תגיות כחולות-אדומות) אבל אין לי שמץ של מי הם כרגע.. בכל מקרה ת"ש נס מסיימות השבוע שיהיה ואנחנו יוצאות לחודש גדודים..

אוי איך אהבתי את הקורסים

של המש"קי שקם תמיד כללו בתוכם את העלית שבבנות צה"ל (וגם כמה לוחמים שהצליחו לברוח)

izzy88

New member
הממם.....

אז כנראה אלה מש"קיות שלישות.... כלבות...... אלה השירותים והמקלחות שליד המרפאה נכון? ותגיות צהובות זה לא גחל"ת? מד"ה זה שחור אאל"ט

snail1

New member
כחול כהה ../images/Emo11.gif

כמו התגיות האמיתיות שיבואו עליהן לטובה.

snail1

New member
ילדה סוכרררררררר

אין על קורס מאבחנות מחקרררררררררר

פינוקי18

New member
בהד 11 שליטה!!!!

21.1 משקיות תש אני לא שומעתתתתתתתתתת חחח :) אני מאוד מקווה שאני אשן גם בחדר. קטן. עם רדיאטור. כי אם לא אני אבכה!

izzy88

New member
חחחח....

נראה לי אתם תהיו בחדרים הגדולים (משהו בין 10-20 בנות בחדר עם רדיאטור). ואנחנו נשתדל לא לקרוא לכן צעירות. אני לפחות

CajU9

New member
אה אז טעיתי

כי אני ישן באוהל אמריקאי עם תנור לא משו..

snail1

New member
לא

אני הייתי עם חולצה אחת ושמיכת פליז ופשוט מתתי מחום עם הרדיאטור הזה. אם ישנים למעלה זה בכלל מצויין כי כל החום עולה למעלה ונחנקים בכיף כל הלילה

למעלה