לקחת פוך?

YULKA29

New member
לקחת פוך?

לבנות שעכשיו התגייסו,אני הולכת להיות בצריפין בבהד 11, כדי לי לקחת איתי פוך או שזה מוגזם?

izzy88

New member
מוגזם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לך חדרים, רדיאטורים ושק"ש נקי שמחמם יותר מפוך. זה מיותר לחלוטין... ואני בבה"ד 11 עכשיו אז אני יודעת. ואני בבית ישנה עם פוך, שמיכת פליז וסדין מחמם ובבה"ד אני ישנה עם שמיכת פליז והרדיאטור. ממש ממש לא קר עם הרדיאטורים. רק תדליקו אותם בהתחלת שעת הת"ש.

מותר לכם להשאיר את הרדיאטור דלוק

בלילה? בגלילות יש לנו מפזר חום (וגם, בטירונות לא היה) ומותר להדליק אותו רק כשיש מישהו ער שעומד בחדר... לפחות יש לי מקום לשמיכת צמר נחמדה (את הסקביאס אני שמה מתחת למזרון כדי להגביה את הראש
).

izzy88

New member
כן

אבל רק עם הוא במרחק החדר ומספיק רחוק מההחפצים והשיערות כדי לא לשרוף אותם.... ובגלל שאני בחדר פצפון אז הוא גם מחמם מהר את כל החדר... שקמים בבוקר ממש מזיעים שם!!!

izzy88

New member
ויש 3 קורסים שיוצאים בשבוע הקרוב

והם מפנים את כל החדרים שלהם אז יש מלא מקום. חוצמזה הסתןבבנו כבר בכל הבה"ד ולא ראיתי אוהל אחד. לא באיזור של הרחובות של הבנות לפחות... ולא ישלחו בנות לרחוב של הבנים

יש איזור של אוהלים

רחוק רחוק, הוא נמצא ממש סמוך לגדר שגובלת עם המשטרה הצבאית. אני חושבת שפירקו את האוהלים שם, ואם לא אני לא חושבת שהשתמשו בהם בערך מהתקופה שאני התגייסתי לצה"ל.

snail1

New member
כן..

אני יודעת שהקורס ייעודי לקצונה ישנים באוהלים. האמת שאין לי מושג איפה הצוערים של ההשלמה ישנים... נראה לי האמת גם בסגל. גם עוד מישהי שהייתה שם לפני שנתיים משום מה ישנה במגורי סגל.... אנערף היום במגורי סגל ישנים הסגל.

אה...

קורסיסטים יעודי לקצונה הם לא צוערים, הם סתם מתלהבים מעצמם ובעיקר פעורים וחושבים שהם כבר הולכים להיות קצינים מחר (כשבפועל רוב מי שיוצא בהקצאה ראשונה גם נופל מהקורס בגלל פעירות יתר) בזמני לא ישנו באוהלים כי היה מספיק מקום לכולם בבה"ד, היעודי ישנו בשדרת הבנות במבני עץ... במגורי סגל ישנו המון, גם אנחנו גם הצוערים, מאוחר יותר מאבחנות מחקר, משקיות נפגעים ישנו בזמני בקומה מתחתינו. תכלס בזמני מגורי סגל בנות היו רק בקומה העליונה.... כל הזין לקורס יעודי לישון באוהלים לאורך כל הקורס...

izzy88

New member
חחח איפה שאני ישנה....

אחרי המרפאה נכון? מול ה"רחוב" בנים? מבני דיקט שעל מישהי נפלו בלילה מחור בתקרה בהם נוצות וזרדים..... מסכנה....

../images/Emo6.gif

הבה"ד הזה היה כמו בית בשבילי, כל כך נהננו שם. היה מצחיק לסגור שבת כשהטבח השתכר וכמעט נפל מהחלון בקומה השנייה של מגורי הסגל, במיוחד שמי שהשתכר איתו היה אחד מהסגל של היעודי (שכמובן ידע על זה כבר ביום ראשון בבוקר) היה לנו סגל כל כך חפשן...

izzy88

New member
מההההההההההההה???

חחח.... הבה"ד אכן כיפי..... ויש וילונות במקלחות... חחח.....

בזמני לא היו

לא שזה הפריע לנו, היה לנו מסדרון שלם לעצמנו וגם ככה חצי מהבנות בקורס שלי (היינו בסך הכל 8 בנות בקורס של 22) הסתובבו ערומות במסדרונות... וכן, הטבח השתכר עם אחד מהסגל של היעודי, אני בספק אם מישו מהם עדיין בצבא.

izzy88

New member
חחחח זה נשמע מצחיק בתכלס...

לפי מה שאני הבנתי אתמול נעלו את הדלת לאגף של הבנות אצלי בקורס והן והמפקדים היו צריכים להוציא את כל הציוד שלהן דרך החלון..... אבל אני לא הייתי כי כבר יצאתי ב-8.

וילונות? אולי רק בחלום

אני סיימתי שם קורס..ואפילו לא כ"כ מזמן שום וילונות ושום נעליים.. אפילו מיים חמים או זרם לא היה לנו תלוי על איזה מקלחות את נופלת שם קורס רכ"א קיבל מקלחות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת עם קרמיקה, מיים חמים, זרם ווילונות ואנחנו ...אך... אבל באמת כמו בית
אני מתגעגעת

למעלה