לקחי השואה

לקחי השואה../images/Emo16.gif

הלקח החשוב והעיקרי מהשואה הוא:לעולם אסור לנו לוותר על קיומה של מדינה יהודית ריבונית בארץ ישראל ואסור לנו לוותר על עוצמתנו הצבאית. גם כיום-כ60 שנה לאחר שואת יהודי אירופה-מנסים אויבינו להשמיד את העם היהודי.אלמלא היה לנו צבא ויכולת להגן על עצמנו-הערבים היו עושים לנו מה שעשו לנו הנאצים.הם לא היו חושבים פעמיים. אסור לנו להסכים לטענות השמאל הקיצוני הקורא לבטל את מדינת היהודים ולהפוך למדינת כל אזרחיה. אסור לנו להחריש מול הטרור הדמוגרפי היומיומי של "ערביי ישראל". אם נאבד את הרוב היהודי-הם ינסו להשמידנו ולא יחוסו עלינו. האנטישמיות באירופה עדיין משתוללת,מוסדות יהודיים עולים באש ומותקפים ע"י ארגוני הטרור הערבי. חוגי השמאל הקיצוני בישראל מתרוצצים ברחבי העולם ומשמיצים אותנו מעל כל במה,מסיתים ומלבים את האנטישמיות והאיבה ליהודים. הערבים רוצים שנאבד את עצמאותנו כדי שיוכלו לבצע בנו השמדת עם,וכדאי שנזכור זאת בערב הזה. חשוב להזכיר שוב כיצד המופתי הערבי והיטלר ימח שמו וזכרו קיימו קשרים הדוקים ותכננו יחדיו להשמיד את העם היהודי.

TsLiLuSHSH

New member
יודעים מה ממש כואב לי ?

כשמשווים את ראש הממשלה שרון לנאצי כשמשכנים את צה"ל- צ ב א ה ה ג נ ה ל י ש ר א ל , "צבא נאצי" זה פשוט כמו סכין חדה ללב כששני אלו באים מפיהם של יהודים. אין להם כל בושה???!!! אין לי מילים לתאר.. מזעזע.. מחריד.. איום... בלתי נסבל.. בלתי נתפס... איך אפשר להשוות את צה"ל, שמגן עליכם בחרף נפש כי למעשה אנו נמצאים במלחמה בטרור, במלחמה על ארצינו לצבא של רוצחים נתעבים ושפלים שלא הגיבו אחרי שהתפוצצו להם באוטובוסים, בשווקים ובקיונים ???? איך?!?! צה"ל אינו רוצה למחוק עם שלם, ובטח שהוא אינו סוגר אותם בגטו (רק שלא יעזו להשוות את המצב של הפלשתינאים למצב של היהודים בגטו, רק לא!) ולא שולח אותם לתאי השמדה בגזים. אין בידי צה"ל תכנית הרסנית להשמדת העם הערבי ולטיהור אירופה והעולם כולו מערבים, נכון?! אז איך בכל זאת שמעתי, שומעת ולצערי אף ישמע כאלו שיגידו שצה"ל הוא כצבא נאצי! יהודים אומרים זאת בלי למצמץ ! זהו הרס עצמי שלנו מבתוכו! ששת המיליונים, זיכרונם לברכה , שנרצחו רק בשל היותם יהודים בוכים מלמעלה עך כל ואינם מבינים איך יהודים, אחיהם, אומרים את הדברים הנבזיים האלו.

HUhybrid

New member
אני במקומך הייתי מתבייש

הערבים רוצים שנאבד את עצמאותנו כדי שיוכלו לבצע בנו השמדת עם,וכדאי שנזכור זאת בערב הזה. איזו פראנויה עמוקה. לא למדת דבר.

catriel

New member
תתביישי לך.

לא רק את, גם הנהלת תפוז שבחרה לפגוע בצורה כ"כ אוימה בגולשיה בהצבת הודעה כזו בשער הראשי. פשוט תתביישי לך. ביום כזה, לעשות דבר כזה. ביום כזה, שאליו הגענו בגלל שנאת חינם, הסתה, גזענות, ורוע לב, לעשות בדיוק את אותם הדברים שעשו לנו, רק כלפי כתובת אחרת. פשוט תתביישי לך. להשוות בין השמאל הקיצוני לנאצים. מה אני אגיד לך, אני בעיקר בהלם. בהלם מהחוצפה, מהבורות. ואני לתומי חשבתי שהתוכן יהיה הלקח האמיתי לשואה: לא לשנאת חינם! לא לגזענות! לא לבורות! לא להסתה! לא להכללות! לא לאלימות! אבל עכשיו אני מבינה שעם כל הצער וכאב, שוב טעיתי, וקיבלתי בדיוק את ההיפך. את שנאת החינם, את הגזענות, את הבורות ואת ההסתה שבגללם העם שלנו כמעט הושמד בשואה. עצוב לי. וטראגי לי.

Yildiz Star

New member
לזכור את השואה - עדיף לשכוח

האומנם הפנמנו את לקחי השואה, האומנם הגדרנו מה מוטל עלינו לזכור ? נראה שחמישים שנים עברו (ויותר) ויום השואה הפך ליום של חרושת זיכרון, מושגים כמו מוות, משרפות, השפלה, שנאת ישראל חוברים יחד ויוצרים תמונה צרה אצל "היהודי החדש". הלקח המרכזי ביותר עליו לא מרבים לדבר אותו כמעט שלא מציינים, לצד האירוע הטראגי שארע לנו העם היהודי במלחמת העולם השנייה, הוא שלעולם, אנו שסבלנו והושפלנו לנוכח שתיקתן של אומות העולם, לא נאפשר שנאה כלפי עמים אחרים. לא כלפי מוסלמים בפרט וערבים בכלל, לא כלפי עולים חדשים (מהגרים) ולא כלפי עובדים זרים. אנו חייבים להבטיח שלא נשתוק לנוכח זוועות המתרחשות עדיין באזורים שונים בעולם בקוריאה למשל, בסודאן, באזורים שונים באפריקה. וננהג בסובלנות כלפי "האחר", לא נבנה חומות של שנאה והפרדה, לא נפלה אנשים בגלל צבע עורם (ראו ערך האתיופים בישראל), ונרדוף אנשים בגלל נטיות מינם (הומואיםף לסביות, טרנסג'נדרים). האומנם למדנו את לקחי השואה אחרי חמישים שנה או שעשינו בשואה שימוש למטרות פוליטיות צרות, למען מטרות לאומיות ולמען כספי שילומים ? התשובה לנוכח מה שנאמר כאן ברורה, אנחנו לא שונים בכהוא זה מהגרמנים לפני חמישים שנה שראו ושתקו. לזכור ? מה לזכור ? למה לזכור ? אולי בכלל עדיף לשכוח .....

למעלה