להציע את ההצעה בשניות האחרונות
כשיש פריטים שאני ממש לחוץ עליהם אני מציע את ההצעה שלי בשניות האחרונות. הבעיה היא שעם מישהו הציע הצעה גבוהה מההצעה שלי (עוד לפני שאני הגשתי את שלי), אין לי אפשרות לתקן אותה. לגבי הפריט שזכיתי בו 6 שניות לפני הסוף זה היה סיפור מאוד נחמד. המכירה הסתיימה אי שם בשעות הקטנות של הלילה בין שישי לשבת. בדיוק באותו לילה ביצענו פרוייקט באחד מהמבנים ששייכים לקבוצת ידיעות אחרונות. סיימנו את הפרוייקט כ10 דקות לפני סיום המכירה. הנציג של היחידה בה בצענו את הפרוייקט היה לחוץ להגיע הביתה משום שאישתו היתה בחודש התשיעי להריונה, ועם חום. היה לי ברור שלא יהיה זה הוגן מבחינתי לבקש ממנו להמתין, ושאין סיכוי שאני אצליח להגיע הביתה לפני שהמכירה תיגמר. הפתרון היה לנסוע במהירות למשרד ומשם להגיש את ההצעה. בקיצור נסעתי כמו משוגע, אני חושב שמעולם לא עברתי בזמן כל כך קצר כל כך הרבה עבירות תנועה. הגעתי לעבודה, התפרצתי פנימה כשאני מתעלם מהשומר, נכנסתי למשרד שלי ומבלי לראות כלל מה המחיר הנוכחי, הגשתי הצעה ולחצתי על Send. כמה שניות לאחר מכן, גיליתי שזכיתי במכירה, וההצעה שלי הגיעה 6 שניות לפני סיומה. הפריט אותו קניתי היה הבול פתח תקוה, שהוצא בשנת 1914, אחד הפריטים המיוחדים ביותר שיש ברשותי.