לקום...לקום... הוא שר לי... הפם...לא סירבתי. (גם מחר יש לי שבת) בוקר...אחחחחחח...איזה ניחוח יש לו.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 24/3/07 #1 לקום...לקום... הוא שר לי... הפם...לא סירבתי. (גם מחר יש לי שבת) בוקר...אחחחחחח...איזה ניחוח יש לו.
מ מיקי 45 היחיד New member 24/3/07 #6 בנחת זה עם מסאז' של בוקר בנחת זה עם פינוקיות של בוקר בנחת זה עם עיניים קורנות על הבוקר ושתמיד יהיה לך בנחת מיקי
בנחת זה עם מסאז' של בוקר בנחת זה עם פינוקיות של בוקר בנחת זה עם עיניים קורנות על הבוקר ושתמיד יהיה לך בנחת מיקי
ה הנודניקית עם הקוקו New member 24/3/07 #7 אבל...אבל... היוסוף הזה... שר לי בנחת...זה פינק לי. אותך לא?
ה הנודניקית עם הקוקו New member 24/3/07 #9 אז תפרטט לי... מה זה לך פינוקיות של בוקר? אני כבר בשוונג מה להביא?
ה הנודניקית עם הקוקו New member 24/3/07 #5 אה...ניסת לעבוד עליי... בשבת...הסגול שלך. אבל ב'סדר,הבנתי לך ת'כוונה...
י יערית New member 24/3/07 #10 בוקר בוקר בוקר קוקו מי זה שהפיל אותך מהמיטה כ"כ מוקדם? כנראה שלא כ"כ ת'רגשת שזה Vיקנד ובVיקנד כמו בVיקנד לא קמים מתחת לשעה 9 בבוקר אחרת זה סתם יום של חול...מלא חוללללללללללללללללל (סאמקקקקקקקקק)
בוקר בוקר בוקר קוקו מי זה שהפיל אותך מהמיטה כ"כ מוקדם? כנראה שלא כ"כ ת'רגשת שזה Vיקנד ובVיקנד כמו בVיקנד לא קמים מתחת לשעה 9 בבוקר אחרת זה סתם יום של חול...מלא חוללללללללללללללללל (סאמקקקקקקקקק)
ה הנודניקית עם הקוקו New member 24/3/07 #11 זה יוסוף... שהקיץ לי והויקנד הזה...ימשך לי יותר משבועיים... אז החלטתי לתרום אותו
י יערית New member 24/3/07 #13 מדהים אותי בכל פעם מחדש כמה פיספסתי בזה שלא הלכתי ללמוד הוראה( תנדבו קצת ימי חופש לא יזיק לכם, מה כבר יש לכם לעשות בכל כך הרבה חופש, זה כבר משעמם
מדהים אותי בכל פעם מחדש כמה פיספסתי בזה שלא הלכתי ללמוד הוראה( תנדבו קצת ימי חופש לא יזיק לכם, מה כבר יש לכם לעשות בכל כך הרבה חופש, זה כבר משעמם
ה הנודניקית עם הקוקו New member 24/3/07 #15 ראית... תרמתי לך... אבל! עבור כל יומיים חופש... תורמת לך גם חצי יום עבודה...נראה אותך... אחחחחחחחחחחח...את זה הייתי רוצת לראות...ולתעד!
ראית... תרמתי לך... אבל! עבור כל יומיים חופש... תורמת לך גם חצי יום עבודה...נראה אותך... אחחחחחחחחחחח...את זה הייתי רוצת לראות...ולתעד!
א אקסייטרית New member 24/3/07 #26 תרמי לפה משו... מתאים לי שבועיים "ימיי פגרה"...) ... סיני.. ...להתחרע עד קצה העולם.... להתפגר.. ולחזור..
תרמי לפה משו... מתאים לי שבועיים "ימיי פגרה"...) ... סיני.. ...להתחרע עד קצה העולם.... להתפגר.. ולחזור..
מ מצוטטת New member 24/3/07 #12 שששששששששש....../images/Emo79.gif לי הוא שר .... משכימה איתו.... נירדמת איתו.......... נוהגת איתו................. {גם אתמול גם היום ובטח שבטוח גם מחר} הוא התורן ש'לי
שששששששששש....../images/Emo79.gif לי הוא שר .... משכימה איתו.... נירדמת איתו.......... נוהגת איתו................. {גם אתמול גם היום ובטח שבטוח גם מחר} הוא התורן ש'לי
ה הנודניקית עם הקוקו New member 24/3/07 #14 נו... אם זקוקה לך עזרה... בלהפוך גם אותו לקשת... רק תדיגי.
ק קטי30 New member 24/3/07 #30 ../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif../images/Emo99.gif עשית לי ת'בוקר הולכת לחרוש על זה ושוב שבת קסומה
../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif../images/Emo99.gif עשית לי ת'בוקר הולכת לחרוש על זה ושוב שבת קסומה