תראי... אפילו הוא חיכה והיא לא באה עד שש והתייאש...
ה הנודניקית עם הקוקו New member 26/3/07 #84 לדעתי העצמונית בלבד... זו זו שחיכית לה... אמורה מרצון להציע עצמונה. האצילות מחייבת
M mr_lonely New member 26/3/07 #89 אני מתחיל.... לראות כפול...זה אומר משהו ? יקרות, נהניתי מאוד אבל, אני הולך נומי.... מחר חמש בבוקר קוקיה של שלמה עושה לי קו קו קו
אני מתחיל.... לראות כפול...זה אומר משהו ? יקרות, נהניתי מאוד אבל, אני הולך נומי.... מחר חמש בבוקר קוקיה של שלמה עושה לי קו קו קו
M mr_lonely New member 26/3/07 #88 לא יודעת.... מבט בעינייך כבר לא מגלה לי כלום, הכל שמור וצפון כסוד בלום. מהרהר ביני לביני על מה היא חושבת עכשיו ? את שותקת ואני מחריש, ברדיו שר זמר מיוסר "היא לא יודעת מה עובר עלי..." ( אחד...לונלי כתב )
לא יודעת.... מבט בעינייך כבר לא מגלה לי כלום, הכל שמור וצפון כסוד בלום. מהרהר ביני לביני על מה היא חושבת עכשיו ? את שותקת ואני מחריש, ברדיו שר זמר מיוסר "היא לא יודעת מה עובר עלי..." ( אחד...לונלי כתב )
מ מצוטטת New member 26/3/07 #73 היא לא עושת מ~ג~י~ד כי ככה זה ביינותינו עניין של הסכמה עם הפויינט של ה- view כמו 3ריך ל'יות בין בני אנוש לא חופפים הכל בפרהסייה
היא לא עושת מ~ג~י~ד כי ככה זה ביינותינו עניין של הסכמה עם הפויינט של ה- view כמו 3ריך ל'יות בין בני אנוש לא חופפים הכל בפרהסייה
מ מצוטטת New member 26/3/07 #78 ../images/Emo124.gif ולשאלתך......... דוכיפת על שום הקשת.......... הצ2בעים {לדעתי} זוכר....דוסקס הנושא לפני כשבועיים זה חרוט בארכי2, חפש..... אם לא ת'סתדר חזור פה ואביא לך ת'קישור על 3לחת
../images/Emo124.gif ולשאלתך......... דוכיפת על שום הקשת.......... הצ2בעים {לדעתי} זוכר....דוסקס הנושא לפני כשבועיים זה חרוט בארכי2, חפש..... אם לא ת'סתדר חזור פה ואביא לך ת'קישור על 3לחת
M mr_lonely New member 26/3/07 #82 אני חושב שיותר הגיוני שזה כמו הגברת שהולך לאיבוד דרך מרפסת... לא חבל למעוך דוכיפת בין כל הבגדים שלי ? אבל..אהבתי את ההסבר שלך
אני חושב שיותר הגיוני שזה כמו הגברת שהולך לאיבוד דרך מרפסת... לא חבל למעוך דוכיפת בין כל הבגדים שלי ? אבל..אהבתי את ההסבר שלך
ה הנודניקית עם הקוקו New member 25/3/07 #57 ../images/Emo124.gifמצוווווווו'...אינעל רבקום... כמה עוד אני יכולה לעכב ת'דייט ש'לך?????????? תמיד זה נופל עליי
../images/Emo124.gifמצוווווווו'...אינעל רבקום... כמה עוד אני יכולה לעכב ת'דייט ש'לך?????????? תמיד זה נופל עליי
M mr_lonely New member 25/3/07 #60 למה ? למה לצעוק ? למה ? "הייתה תקופה כזאת שהאושר בא בזעם...." ( החלפתי דיסק )
M mr_lonely New member 26/3/07 #64 ../images/Emo140.gif וכל הדרך....כן כל הדרך זה שיר לא טוב בשביל הפורום הזה... הוא שר שם על טבעות....
ה הנודניקית עם הקוקו New member 26/3/07 #66 נו... יש לו איזה שיר שהוא לא שר על הכמיהה על ההתייחדות הזו? ב'מת...היה לי ממנו כבר מספיק ללייף טיים