לא...תמיד יש איזה קשר זה טוב לחזור אליו לתקופות... מוזיקה לפי מצבי רוח
M mr_lonely New member 26/3/07 #68 לא...תמיד יש איזה קשר זה טוב לחזור אליו לתקופות... מוזיקה לפי מצבי רוח
מ מגשימה1 New member 24/3/07 #18 ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif בוקר נהדר לכולנו ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif
ד דיאבולו5 New member 24/3/07 #20 ../images/Emo122.gifכמה רעש על הבוקר../images/Emo122.gif התעוררתי הלום שיכר לא ניפתחות לי העיניים ואני רעב מישהו יודע איזה מזג אויר רץ בחוץ?
../images/Emo122.gifכמה רעש על הבוקר../images/Emo122.gif התעוררתי הלום שיכר לא ניפתחות לי העיניים ואני רעב מישהו יודע איזה מזג אויר רץ בחוץ?
מ מצוטטת New member 24/3/07 #24 בכן....... בחו3ה אביך ~~~אבל~~~ ככה מגיעה בשורת האביב באירופה מוזזים הלילה ת' א3לנו נוזיז לו בחמישי הקרוב.... ~~~ככה ש...~~~ שמחה רבה אביב הגיע ועוד מעט פסח גם..........
בכן....... בחו3ה אביך ~~~אבל~~~ ככה מגיעה בשורת האביב באירופה מוזזים הלילה ת' א3לנו נוזיז לו בחמישי הקרוב.... ~~~ככה ש...~~~ שמחה רבה אביב הגיע ועוד מעט פסח גם..........
מ מRאה ואוצR New member 24/3/07 #35 על הטיילת בין נמל יפו לנמל ת"א חשבתי שאני באנגליה. על הבוקר בירות ודאחקות על פנים בצבע אדום... מי ינצח ? מRאה מחממת להם שניצלים ותפוח אדמה ויוצאת שוב
על הטיילת בין נמל יפו לנמל ת"א חשבתי שאני באנגליה. על הבוקר בירות ודאחקות על פנים בצבע אדום... מי ינצח ? מRאה מחממת להם שניצלים ותפוח אדמה ויוצאת שוב
ק קטי30 New member 24/3/07 #22 ועכשיו,כשאני כן יכולה להקליד סופסוף אני אאחל לכולכ/ן מכל ה בוקר טוב ושבת שלום When You Believe |
א אקסייטרית New member 24/3/07 #25 ת'עוררתי... והמוד...והאובך...והבלאגן... לא הכי נראה לי.. חוזרת לפוך.. או שתתחילי לשעשע לי..
ו ורד 3 New member 24/3/07 #29 וכל הנקיונות הלכו פארש....... אפרופו מרוקאים...... בחור נחמד בשם ...כפיר.....שמחובר אליי למסנג'ר ...כתב הודע פתיח במסנג'ר ...כמה צחקתי ...חחח " צריך להרוג את מי שאמר למרוקאים שככה מנקים לפסח....... ..אין כבר כוחות " חושבת אם ללכת לנקות או להתנקות ....זו השאלה ......
וכל הנקיונות הלכו פארש....... אפרופו מרוקאים...... בחור נחמד בשם ...כפיר.....שמחובר אליי למסנג'ר ...כתב הודע פתיח במסנג'ר ...כמה צחקתי ...חחח " צריך להרוג את מי שאמר למרוקאים שככה מנקים לפסח....... ..אין כבר כוחות " חושבת אם ללכת לנקות או להתנקות ....זו השאלה ......
א אקסייטרית New member 24/3/07 #32 כולה קצת אבק... קצת בוץ...... ג'יפעעעעעעעעעעעעעעעע צריך לחזור על הכל עכשיו....
פ פּרפרית New member 24/3/07 #37 ואם בנקיונות עסקינן ככה עושים? עד שסוף סוף השגתי מנקה חד פעמית שבאה ביום רביעי והבריקה הבית... בא האובך הזה ושתה לי הנקיון עם האבק שלו
ואם בנקיונות עסקינן ככה עושים? עד שסוף סוף השגתי מנקה חד פעמית שבאה ביום רביעי והבריקה הבית... בא האובך הזה ושתה לי הנקיון עם האבק שלו