לקוחות "מיוחסים"

Mip Mip

New member
אה- זה אני מסכימה ה100%

וד.א תמיד שהיה מגיע לקוח מועדף ומתחיל להתפלצן עלינו היינו מגעילים אליו בחזרה או סתם מתעללים בו קלות (עובדים מ-מ-ש לאט נניח או ממש מדקדקים שלא לצורך במילוי הטפסים...)

אני מלקוחות כאלו מעדיפה להיפטר

כמה שיותר מהר, לכן לא הייתי עושה את מה שאתם עשיתם. אולי זה בעצם להקל עליו ולתת לו את מה שהוא רוצה אבל עם כאלו אני מעדיפה להוריד את החיכוך למינימום...

אם בעל-הבית שלך היה יודע על זה ...

סביר להניח שהיית מפוטרת במקום. או שכן פוטרת/התפטרת במהלך העבודה הזו?

Mip Mip

New member
תפוז חיבוקים, במה אתה עובד?

אם יורשה לי לשאול...

ממש רלוונטי

קודם כל בחורה, דבר שני בש"ל באיזושהי חברה. חבל שלא התייחסת לגופו של עניין. כנראה שיש צדק בדבריי. קשה לי להאמין שבעל-הבית היה שמח אם הוא היה יודע שעובדיו מתעללים ולא נותנים שירות טוב ללקוחות האסטרטגיים שלו. אולי הוא גילה את זה בסוף ובגלל זה את מדברת על הנושא בלשון עבר.

Mip Mip

New member
מאווווד רלוונטי

ואם את רוצה שידעו שאת בחורה נהוג לרשום מעט פרטים בכרטיס האישי. שאת לא עושה את זה זה רק מחזק את ההרגשה שמדובר בטרול ולא יותר מזה... להחליט דברים בלי להכיר אותי, בלי לדעת איפה עבדתי ולמה אני לא עובדת יותר, בלי לדעת מי הבוסים, מי הלקוחות ומה אופי העבודה גורם לך לפלוט שטויות כמו שכתבת למעלה. קשה לי מאוד להאמין שאת נותנת שירות. כי אם כן היית מבינה יופי למה התכוונתי. ואם את כן נותנת שירות, אז צעירה מאוד ותסלחי לי, פלצנית קצת...

טוב, אני טרול. עלית עליי.

עוד לא הגבת לגוף העניין, אלא רק מתעסקת בי אישית, אז נעזוב את זה.

Mip Mip

New member
גם את מתעסקת בי אישית

החלטת לבקר את המקצועיות שלי מבלי להכיר אותי, וחבל. אפקט המראה- מה שאתה נותן זה מה שאתה מקבל.

יש לשים לב להבדלים

שירותיות היא מושג טכני שמבוסס על יעילות בשירות ושירות שניתן על הצד הטוב ביותר. כל המושג הוא טכני וכך גם ניתן לבצע אותו. נחמדות ללקוח היא כבר דבר שונה לחלוטין. לא חייבים להיות נחמדים על מנת להיות שירותיים ולתת לנוסע את השירות הכי טבו שיכול להיות. אני מניחה שכוונתה של מיפ הייתה שפשוט לא נחמדים אליו, ועל כך אין לשום נציג חובה. את חדשה בפורום, אינך מכירה את הנפשות הפועלות, לפני שאת יוצאת על דמות זו או אחרת בפורום מומלץ להכיר אותה קצת. היו לנו כאן טרולים בתקופה האחרונה, רובם תקפו את חברי הפורום אישית, לא נמצאו שום פרטים מזהים בכרטיס האישי או בהודעותיהם, מכאן החשדנות. הפורום מיועד לפריקת מתחים, לכן מן הצפוי שיהיו בו הגזמות בנושאי שירות, לטוב או לרע, אני יכולה להעיד מהיכרות עם חברי הפורום הקבועים שכולם כאחד נותני שירות מעולים שבאמת משתדלים לתת את המקסימום ללקוחות, גם אם הם לא החביבים עליהם, כמו הלקוחות שמיפ תיארה בשרשור...

ובהמשך לדברייך

בנות - אם אתן רוצות לריב אתן מוזמנות לעשות את זה במסרים. אז מיפי עשתה משהו שלדעתה של תפוז חיבוקים הוא לא לעניין, יש דרכים להעיר ולהסביר, רצוי בשפה נאותה ולא בעוקצנות. תפוז חיבוקים - את חדשה יחסית בפורום, הגעת מייד אחרי מתקפת טרולים ולא הצגת את עצמך כפי שמצופה מחברים חדשים. את לא חייבת לעשות את זה אבל קחי בחשבון שאת נמצאת בפורום בעל נושא מוגדר וברגע שאת שומרת על אנונימיות מוחלטת גם בנוגע למקום העבודה שלך ומבקרת חבר פורום אחר, זה לא נראה טוב בכלל. כמובן שזה לא הופך אותך לטרול אבל בוודאי תביני את החשדות שנובעים מכך בהתחשב במה שהלך בפורום לפני שהגעת והתאמתך לפרופיל הכללי (כנראה במקרה).

אין ריב ...

סתם לא מצא חן בעיניי 2 דברים. מנקודת הראות של הלקוחות: שנציגים מתאימים את רמת השירות לרמת הכימיה האישית עם הלקוח מנקודת הראות של בעלי עסקים- שנציגים מחליטים מי יקבל את השירות המועדף ומי לא, ובכך פוגעים בחברה. דוד שלי מעסיק בערך 50 עובדים, בתחום הזה, ואיך הוא אמר: הבעיה הכי גדולה של כל עסק, זה למצוא כ"א מספיק איכותי שימשוך את הלקוחות ולא יבריח אותם. זהו, אין לי יותר מה להגיד בנושא.

Mip Mip

New member
ושוב את קופצת למסקנות

בלי להכיר את הנפשות הפועלות... ההודעות שלך והאופן בו את מעבירה את מסריך מזלזלים ופוגעים. מההודעה הזאת שלך לא נותר לי אלא להבין כי אני כ"א לא איכותי...

מיפי, מה זה משנה?

אני זוכרת מצויין את הסיבה שעזבת את העבודה ההיא ואני זוכרת שהיו מאוד מרוצים ממך וזה מה שחשוב, מה הממונים עלייך חשבו ולא אנשים שלא מכירים אותך. הויכוח הזה מיותר אז בואו נקטע אותו כאן. הבוסים שלך היו מרוצים מך, עזבת מרצונך מסיבות מובנות בהחלט והיום עובדת במקום אחר שגם בו מרוצים ממך. לתפוז חיבוקים יש תפיסה לגבי התנהגות של נותן שירות והיא בתור הבוס שלך לא הייתה מרוצה אם הייתה מגלה שעושים דברים כאלו. למרבה המזל לא זה המצב וגם ככה את כבר לא עובדת שם אז מה זה משנה?

bell boy

New member
בווללשייט!! שיט שיט שיט !!

יש הבדל בין לקוח VIP שוואלה הוא VIP יש את הסימון שלו במחשב ואתה צריך לתת לו את האקסטרה שירות ממה שלגיטמי והוא כמובן מתנהג בהתאם לבין לקוח פלצני (דגש על פלצני) שחושב שבגלל שיש לו VIP כמנוי הוא קנה אותי ואת החברה שלי . ההבדל הוא שלקוח VIP מהסוג הראשון שיודע שהוא VIP אבל ואללה לא עושה מזה רעש יקבל את השירות כמו שצריך ואפילו יותר מזה . ואילו הלקוח VIP השני יקבל במינימום את סוג השירות שלו . ומצידי כל לקוח VIP שחושב שהוא אלוהים יכול לבוא ול...... כמו שנאמר פה מקודם שברגע שלקוח קיבל את השידרוג אז הוא אלוהים אז לאללה אז אתאלה צריך למסור לפלסטינאים תמורת שלום!

תכלס, זה מה שאני אומרת../images/Emo45.gif

בד"כ הלקוחות האלה באמת מתנהגים כאילו הם מינימום המנכל"ים של החברה, מתפלצנים כאילו אין להם מחר קיבלתם להיות VIP? תגידו תודה ותבלמו, יש לקוחות אחרים שהיו מתים לקבל רבע ממה שאתם מקבלים

h a i m w

New member
אממ.. כן, האחים של הבוס..

והתלונות: למה אני צריך לחכות על הקו???? (באמת נראה לך שאני יודע מי מחכה על הקו? וגם אם כן הרי אני אנתק לכולם ויענה לך, נכון?)

למעלה