לקוזושי

isaacl

New member
כן כמובן

וזה שיגעון משפחתי. גם אני לבוש בשריון הזה מכותנה. זה מבטיח שלא יוכלו לתפוס אותי בבגדי, מי שיכניס בי צקי יצטרך לעבור סדרה ארוכה של טיפולים פיזיטרפיים, וזה גם סופג היטב זיעה של שעתיים וחצי עבודה בלי שום בעיות. מומלץ!!!

zoti

New member
איך אני שונא את הקסדות האלו.

הן כל כך גדולות וכל מכה שאתה חוטף מסובבת לך אותן על הראש. לא הייתי משקיע פני בדבר הזה.

יש לנו כאלו יותר קטנות ונוחות

(יחסית). הן לא מסתובבות על הראש אבל הן כן נותנות אשליה של הגנה שהיא מיותרת לפעמים. מצד שני, אפשר להחטיף מכות רצח

zoti

New member
קבל לינק למגן הראש הטוב ביותר

שהשתמשתי בו עד היום. הוא יושב על הראש בצורה מדהימה ולא זז לשום כיוון גם בזמן מכות חזקות. מגן ראש לא מיועד כדי שתוכלו לפוצץ אחד לשני את הראש ללא רחמים. הוא מיעוד בראש ובראשונה למנוע חתכים כתוצאה מנגיחות בלתי מתוכננות. בנוסף הוא מספק שכבת הגנה נוספת כנגד מכות ומגן על האוזניים כדי שלא יצמחו לך עליהן כרוביות אבל הוא בטח שלא מבטיח הגנה מקסימלית.

אז אנחנו גם מפוצצים בדרך, אז מה?../images/Emo13.gif

מה גם שהנגיחות אצלנו מתוכננות, גם המרפקים לראש, ויש לנו בעיה עם מגינים שאין להם גריל מקדימה כי זה לא חוסם אגרופים לאף ואצבעות לפנים.

בודוקאן

New member
../images/Emo9.gif העונג כולו שלי

אל תגזים, בסה"כ עבדנו על תרגיל אחד (מתוך 40 של הגוקיו!) העבודה היא כולה שלך, ומאחר ואני מכירה את הדרישות של המורה שלך, אני יכולה להתחייב שעבדת יותר קשה ממני בשביל השודאן. כל הכבוד.

שי רגב

New member
מזל טוווב! ../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

אז מה, עוד שחורה לחבר'ה של יונה ובודוקאן???

קוזושי

New member
למרות שמאד הייתי רוצה ../images/Emo13.gif

לצערי את יונה ובודוקאן אני רואה לעיתים רחוקות מאד, אני מתאמן אצל שלמה דוד ובעוד כמה מקומות נוספים.

crane

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

ישר כוח (מקפיץ).

frodo1

New member
מזל טוב וסימן טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

מה זה שו-דאן?

למעלה